Am Golden Skulls title (1k heads) pentru Barret si M4A1, si imi mi trebuie 200 de headuri pentru WA2000![]()
Am jucat un pic cu TMPul si am ramas SOCAT! Arma aia are o acuratete fenomenala, nici un alt SMG nu trage cu asemenea acuratete. Arma necesita din pacate Scavanger dar totusi, cu Scavanger + Extended Mags sau Holographic arma este comparabila cu primary weapons, si parerea mea e ca e mai buna ca Vector sau MP5K. Mi se pare secundara perfecta pentru sniper, deoarece e capabila de Short - Mid si aproape Long Range shooting. Parca ar fi un ACR in miniatura.
Am si eu la ACR si am primit niste mesaje gen "Booster"
Recunosc ca fac Boosting dar pt. Ext. Mags (Mi-e lene sa fac On-linne lol)
Care sniper credeti ca e mai bun fara stopping power si cu silencer ?
Momentan incerc sa fac clasa perfecta pentru sniping.
La Demolition zic eu ca se fac cele mai multe puncte..Am facut si 10.000 fara vreun challange![]()
Nu tine de lvl match bonusul ci tine de cum si cat iti ajuti echipa, cate killuri faci, cate bombe dezamorsezi
Intradevar, Intervention fara SP cu Silencer e cam dubios setupul. Si M21 EBR este desigur arma care functioneaza decent in acest stil. Totusi, MrJuice iti recomand sa folosesti o arma care omoara in piept sau in cap cu un singur glont, sau sa folosesti Silncer cu Stopping Power.
Asa ca poti sa iei un Barret sa pui cold bloded sau sa-i pui Silencer cu Stopping Power. Nu iti recomand deloc sa joci cu Silencer si fara Stopping Power. O sa ai nevoie tot timpul de doua gloante pentru a omora un om si in jocul asta nu cred ca e o combinatie destul de buna. Cand trec de la Barret cu SP la WA2000 fara SP observ o diferenta enorma, este mai dificil fara SP, totusi prefer sa joc asa pentru ca am observat avantajele, si de multe ori mi se pare ca merita sa joc fara SP. Un exemplu ar fi daca vreau sa campez cu Claymore + Scavanager mi se pare foarte important Hardlin (vrei sa scoti cat mai repede Predatorul, pana se supara cineva si te flankeaza).
Un exemplu pentru sniping MrJuice ar fi sa joci cu Silencer pe harti unde o sa ai o pozitie expusa usor de flancat. Si desigur ai un avantaj eneorm cand aperi ceva, asa ca Silenceru e cel mai util la aparat baze versus mai multi inamici. Incearca sa stii unde este spawnul inamic si asigura-te ca e la ceva distantza de tine. Un exemplu perfect ar fi Afghan daca aperi Bul si ei vin dinspre C, tu iei o pozitie, usor pici vreo 4 oameni de dupa un tufish, si pana revin acei 4 care ti-au vazut killcamul tu te-ai relocat.
Cold Blooded e alta poveste. iti recomand sa folosesti clasa cu Hardline mai intai (chiar si pe harti gen Wasteland sau Underpass) daca ai probeleme cu un sniper inamic sau Air Support atunci treci pe clasa cu Cold Blooded. Iti recomand o arma secundara silentioasa pe clasa asta neaparat. Incearca un Raffica sau un M9. Incearca sa stai in tusifhuri, acuns dupa ceva, foarte important sa ai si spatele ascuns daca te flancheaza cineva. Este inutila pe harti gen Afghan, Vavela, Derailed si multe altele.
Eu personal cand joc cu sniperu fac intr-un fel roleplaying. Adica ma misc destul de tacti c pe harta, ma pun in pozitii care ma avantajeaza. Cu Cold Blooded am stat in boscheti la picioarele a 5 oameni ca apoi sa ii impusc in spate. Imi place sa ma tarasc si sa meg prin locuri intunecoase. Uneori nu am succes pentru ca nu dau de nici un inamic, alteori scot un scor fenomenal. Joaca cu sniperu de parca ai juca MGS4.
Tutorial cum sa faceti care package glitch
Nu merge decat pe xbox 360 si pe ps3 (tested by YouTube)
have fun!
gamer tag "Loc0 n00bsKiLl
By AndRewqp in forum Console Club
By AndRewqp in forum Console News
Bookmarks