Am facut de 2 ori cu 0 deaths ieri 18 si 38 kills si nu mi`a dat perfectionist..
Printable View
Am facut de 2 ori cu 0 deaths ieri 18 si 38 kills si nu mi`a dat perfectionist..
Pt ala trebuie sa tragi un intreg clip de sniper fara sa ratezi...
Any1 in the mood for some spec ops ?:D Let's say charlie/delta/echo ? 2 misiuni din fiecare sectiune enumerata mai am nevoie .
Scavanger ftwQuote:
Pt ala trebuie sa tragi un intreg clip de sniper fara sa ratezi..
Tu sti ce inseamna clip?
Unde sunteti? Care sunteti? hai sa jucam :D
Te referi la titlul Perfectionist sau la Highlander? Highlander �l iei c�nd joci un meci cap coada fără sa mori si ai minim un kill. Perfectionist iei c�nd tragi un incarcator de sniper fără sa ratezi si evident fără sa mori. Surgical e c�nd tragi un incarcator de Assault Rifle, Dicator de LMG iar Mach 3 de SMG.
---------- Post added 29-12-2009 at 10:44 PM ----------
O agrafa?
Finnaly! Am dat primu' nuke - Afghan Free For All - God, the tension!!!B-)
Rasko, felicitari lol
PS3 sau X360 ??
Pff de cand sper si eu la un NUKE :( acum cateva zile am ajuns la streak de 23 ;_;
anywayz congrats ;)
Foarte frumoase meciuri astazi. Am gasit si un counter bun vs strategia lui Just_a_model. Alerg si eu pe harta cu G18 cu Stopin Power. Face ravagii. Inca am dubii referitor la Akimbo, parca e mai bun singur. Sau tre sa ma obisnuiesc cu trasu in jo s de maneta cand trag cu Akimbo.
Cum pot afla ce anume trebuie facut pt acele titluri si embleme nedescoperite? Ar fi fost bine ca atunci cand mergi pe una dintre ele sa iti arate ce anume tre sa faci ca s-o primesti...din pacate nu exista asa ceva si habar n-am ce trebuie facut pt fiecare in parte.:-?
Pai se deblocheaza facand challangeuri. Uite aici o lista cu toate titlurile si emblemele si ce trebuie sa faci pentru ele.
Cand dai prestige pierzi tot ce ai facut?
In afara de embleme si titluri.
Cred ca cel mai greu e one bullet 2 headshoots l`am facut pe ps3 cu m16a4 iar pe pc cu shotgun :)). Mi`a dat perfectionist a 2 zi o fi fost ceva bug..
Chiar nu vrea nimeni un mic spec ops ? :p ( primele 2 misiuni din echo : wetwork / high explosive )