Ok... ar fi doritori in seara aceasta? (cei ce au PS3)
Printable View
Ok... ar fi doritori in seara aceasta? (cei ce au PS3)
In seara asta jucam ? kobayashi ce zici te bagi la un Domination ? Greyhound te bagi si tu ? pe PSN :P
Ma ajuta si pe mine cineva sa fac vreo cateva misiuni din spec ops ?
Am uitat sa spun ca il am cumparat pe ps3 , deci cineva cu mw2 ps3 daca ma poate ajuta la spec ops .Multumesc
Bafta :)
Daca vreti sa fie mai usor, puneti inaintea postului PSN,XBL sau PS3,X360. Asa am vazut pe alte site-uri.
@grey si @DjMo sper sa nu va suparati pe mine, dar e un pic absurd ce faceti. puteti face o exceptie la un joc, mai ales la MW2 (daca nu ma insel cel mai popular joc de pe forum). ar fi mult mai ordonat si organizat in felul acesta. cea mai buna rezolvare a acestei probleme: pana la lansarea jocului facem un thread la "console" unde postam informatii, trailere, opinii etc. despre joc unde pot fi vazute de toti, dar dupa ce jocul e lansat sa se mai faca inca 2 threaduri ex: "Modern Warfare 2 [PS3]" si "Modern Warfare 2 [XBOX360]" unde se pot organiza meciurile pe PSN respectiv Live. si inca ceva, threadurile vor fi create de moderatori pentru respectarea regulilor. eu cel putin nu pot urmari acest thread, e prea dezorganizat unul posteaza o stire, altul ce a facut el aseara, altul pune intrebari despre joc, altul organizeaza o intalnire online etc 8-}. oricum sper sa gasiti solutia cea mai optima. bafta!
Modelele s-au patch-uit? Ca mi se pare ca tot asa sunt. :s
Nu este decizia mea sau a lui Greyhound ci a intregului colectiv ConsoleGames. Chiar nu putem incheia discutia asta?
[PS3]a fost foarte tare in seara asta =D> mi-a placut mult chiar daca sunt un noob :)). numai pe ultimul loc am iesit. si apropos @Tibikimi joci incredibil am avut cateva meciuri cu tine astazi :)[/PS3]
Super tare astazi!Poate ne mai intalnim si maine!
PS:Eu cu Koba/conortos faceam legea xD Unde am fost toti 3 = CARNAGE
:psx: Bravo Mask , antreneaza-te , nu uita ca esti cu mine in echipa , in tine e baza !!! :D Maine seara intru si eu la cateva meciuri :D :psx:
Cred ca :psx: sau :xbox: la inceputul post-ului este de ajuns :). Cred ca e cea mai buna solutie.
:psx: ce naspa ca niciodata nu prind zeh good games :< anuntati mai din timp lasati spotaneous stuff >:P
Da.A fost super frumos aseara,sper sa ne mai intalnim si in seara asta.Cred ca au fost cele mai reusite runde de domination de cand ne strangem noi pe PS3.Au fost jucatori buni,foarte inteligenti,nu are rost sa nominalizam dar cand eram in echipa cu Mister Koba si Mask executam in masa cu ei(jucatori f. buni de assault).Verry Well Done !
Acum se joaca pe PS3...cine doreste sa joace e bine venit.
Voi ce preferati? AC-130 gunner sau chopper gunner?
Chopper Gunner.
Super meciurile de pe PSN! Aveti dreptate, Tibi si Wickyz joaca excelent. Daca mai vrea cineva sa jucam add PSN ID: hezanakh
Ce parere aveti de mine? Am jocul de cateva zile :)
Care e diferenta dintre Red Dot Sight si Holographic Sight?
---------- Post added 28-12-2009 at 04:41 PM ----------
Henak joci foarte fain :D, sa ma inviti cand ma mai vezi online :P
A fost super si azi, excelent, bataie pentru fiecare frag, alergatura non stop !! Aaaaaaaabia astept urmatorul meci cu Tibikimi, Wickz si compania :D