http://www.youtube.com/watch?v=99f_P5YKnX8
Printable View
Axel,Mika,Blazer,Taw,Rasko,Dragos,Wargames,Gray... ..diseara ..vorba lui Axel..carnagiu pe Live....
Si o sa-l invitam ...si pe stimabilul Dj Mo..:)......poate de data asta...vine..:P.
...... vedem axel...vedem....:)..
Pana la MW2, sa vedem ce-i cu NVG, pana ajung acasa nu pot vorbi despre joc. :)
Vizorul nocturn este o jucarie scumpa si bine facuta. Poti regla distanta focala (pentru cei cu dioptrii) si focalizarea, dar in plaje destul de mici. A incercat un prieten cu ochelari si n-a prea fost incantat de rezultat.
In intuneric se vede foarte clar, cu toate ca mini displayul incorporat n-are cine stie ce rezolutie. Poti activa emitatorul de infrarosii (= cateva led-uri rosii dispuse circular in jurul obiectivului) pt. a avea mai multa vizibilitate in conditii de iluminare zero.
In schimb, imaginea este 2D (practic, te uiti cu ambii ochi la un singur mini lcd care ia imaginea de la un singur obiectiv), asta daca trebuie neaparat sa comparam device-ul cu omologul real, care are doua obiective. Asta inseamna ca, in cazul in care voi incerca sa joc paintball noaptea, ma voi da cu capul de toti peretii/ copacii :)
Bun rationament.
Deci SF4 ar fi trebuit sa ia nota 50 ca nu ai arme deloc.:D
P.S. Cati ani ai, 13?
@Dumyx
Mersi Dumy de invitatie, dar din pacate am interzis la 3D-uri (fps, racing).(medical problems, am mai zis aici. :()
Si de cat sa ma las de tot de gaming, ma rezum la fightere si sports.Oricum feeling-ul de MP la MW 1/2 e inegalabil.Have fun!:free:
=)) tare asta cu armele! Oare Borderlands ce nota ar trebui sa ia dupa capul tau? ala are 5milioane de arme!
Are un bug extrem de enervant. Repeta obiectivul ca o placa stricata pana ajungi sa il faci. Auzi in boxe continuu ceva de genul: "Dj Mo fa aia Dj Mo fa aia Dj Mo fa aia Dj Mo fa aia Dj Mo fa aia Dj Mo fa aia Dj Mo fa aia".
Ce sa lungesc? Imi da ordinul prima oara si dupa aia se repeta de zici ca sare discul in consola. Prima oara am crezut ca s-a stricat jocul. Am iesit si reintrat.