Cineva stie cum se face emblema cu Prestige10 din Cod4??
Attachment 44416
Printable View
Cineva stie cum se face emblema cu Prestige10 din Cod4??
Attachment 44416
Foarte frumoase meciurile de azi..Si also we haz a camper<:-PRamusg - camping si/sau grenade launcher MEREU.Combinatia fatala si enervanta.Try to change your style dude:|
De obicei exact asa folosesc si eu. Uneori mai schimb de pe AC130/Chopper Gunner pe PaveLow
Who is Ramusg?
Ramusg este un user de pe forum .Are PSN id-ul Kepzy.
Aaaa...el era ? Ehh,eu n-am probleme cu el :)) Chiar daca foloseste numai grenade launcher-ul.
Pe pc daca ai in mana grenada de care package in mana si ai perkurile de alergat fugi de 2 ori mai rapid. Pe ps3, xbox functioneaza exploitu?
Da, funcţionează, zici că eşti Speedy Gonzales.
Funcioneaza. Afost un amic pe la mine (care joaca pe PC, nu are idee pe controler) si s-a pus sa alerge pe harta cu porcaria asta. Ma pune pe mine sa scot spreeul de 4 pt care pack :)
Zici ca e speedboostul de la kz2 :)
Se joaca acum pe PSN daca mai vrea cineva.
Imi cer scuze ca am campat primele meciuri dar voiam sa deblochez thermal si heartbeat.
Voi ce folositi pe sniper?
Eu deocamdata nu mai pot sa deblochez nimic , ca sa zic asa . Uite ce am patit eu . A mai auzit cineva de problema asta a mea ? Vreo idee cum sa o rezolv ? Am vrut sa joc si eu asta seara , chiar acum si nu mai reuseste sa se conecteze .Ramane blocat la faza asta si nu mai pot sa fac nimic ....decat sa dau cancel .Sunt level 53 dar el ma vede ca level 1 si cu clan tag :((.Nu mai reuseste sa faca nici un update . Problema este pe PS3( PSN ).Deci pt mine in momentul de fata multiplayerul din MW2 s-a terminat :(
^ Exact acelaşi lucru mi se �nt�mplă şi mie acum :( , �nseamnă că măcar nu-i de la mine.
L.E.: Gata, merge, �ncearcă din nou.
hai ca mi-am mai revenit , stau si eu mai linistit ...macar nu sunt singurul .M-au enervat astazi la culme noobtube-erii si am iesit din joc direct cu turn off system ....si am crezut ca atunci o fi patit ceva ....
Am avut si eu problema asta acum jumatate de ora, cu aceasta ocazie am terminat jocul... acum sia revenit
Ce ma oftica tipii care joaca numai cu noob toob-ul.
Am aflat care e treaba cu Sentry Gun si kill streak. Killurile facut de ea sunt valabile pentru killstreak dor din prima pozitionare. Dacă o ridici si o pui in alta parte nu mai contează pentru killstreak.
Nici nu ai spune ca a avut noroc . lol