Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 110 of 141 FirstFirst ... 10 60 100 108 109 110 111 112 120 ... LastLast
Results 2,181 to 2,200 of 2805

Thread: Modern Warfare 2

1. #2181 SP
    Junior Member MadridGalaxy's Avatar
    Pana acum toata lumea era foarte multumita de mw2 acum cand a aparut porcaria aia de bc2(dupa parerea mea)numai critici au aparut

2. #2182 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Parerea ta? WHAT? Critici erau si inainte dar acum avem cu ce sa comparam .

3. #2183 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Sunt de parere ca MW2 e un joc destul de bun, cel putin experienta pe PSN e mult mai OK decat pe XBOX sau PC (f putine glitchuri si doar prestige hack). Foarte mutl depinde de adversari cat de fun e meciul, daca dai de lume care alearga cu cutitu, are last stand si iti iei cutit instant dupa ce l-ai picat, sau grenazi la greu jocul devine incredibil de enervant. Personal, de cand m-am apucat de BF:BC2 m-am dezobisnuit total cu MW2, nu mai sunt permanent constient de spawnul inamicilor deci sunt flancat f des si mor, nu sunt sapabil sa recunosc un inamic stationar la distanta de fundal in unele situati si deci mor, nu sunt obisnuit cu sistemul ciudat de autoaim care iti misca tinta pe inamic cand dai zoom si continua sa fuga dupa el deci ratez si iar mor. In momentu de fata cand joc MW2 mi se pare ca oricine de pe servere publice joaca dumnezeieste, dar ma gandesc ca inainte nici nu stiam cat de bine joaca pentru ca nu le vedeam killcamul . Concluzia este ca in momentu de fata mor des in MW2, si ma enervez pentru ca mor.

Imi e frica sa ma gandesc prin ce cosmar traia saracul Kepzy (ramsung), uneori il prindeam de 10 ori pe meci cu spatele la mine si il omoram. Pur si simplu erai tot timpul pozitionat gresit, adica nu erai constient de unde este spawnul inamic si nu verificai locurile clasice defensive

E un joc foarte bun, dar si uneori foarte enervant (asta daca nu castigi ). O mare parte pentru mine au fost prestigeurile si variatia armelor. Ma distra enorm sa incerc o arma noua, sa imi adaptez stilul in jurul ei, acum cu concursul sunt fortat sa joc cu o arma eficienta, si asta ma plictiseste si enerveaza terbil! Urmatoarea runda joc cu F2000!

LE: Defapt chiar acum o sa intru sa joc cu F2000! Prima oara in o luna cand intru de buna voie si nu pentru antrenament in MW2! EF TWO THAUSAND!!!! (arma ai CLAR trebuia sa traga cu laser!)

4. #2184 SP
    Member rZvFTW's Avatar
    Quote Originally Posted by Wickyz View Post
    Sunt de parere ca MW2 e un joc destul de bun, cel putin experienta pe PSN e mult mai OK decat pe XBOX sau PC
    ba pa ps3 se face hacku de prestige mai usor decat pa xbox si pc

5. #2185 SP
    Junior Member henak's Avatar
    Quote Originally Posted by .raZVan. View Post
    ba pa ps3 se face hacku de prestige mai usor decat pa xbox si pc
    Nu prea, "pa" PC se face cel mai usor prestige hack iar Wickyz se referea la faptul ca pe PS3 nu poti sa sari 50 M, sa ai Auto-Aim, sa cauti Search & Destroy si sa te trezesti in Global Thermonuclear War.
    Pentru mine Modern Warfare 2 ramane un joc bun care il voi juca si dupa ce va aparea Bad Company 2 si abia astept un Map Pack.
    De ce nu incercati mai multi sa jucati Search & Destroy? Mi se pare cel mai bun mod de joc, orice secunda pierduta te poate costa runda.

6. #2186 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

7. #2187 SP
    Member rZvFTW's Avatar
    Iacob pune videou

8. #2188 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Ho...

9. #2189 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Fake and Gay!

Finalul e epic: -Bine pa!
    Attached Images Attached Images ray.jpg

10. #2190 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    Mare chestie...atat timp cat nu afecteaza gameplay-ul,care e problema?

11. #2191 SP
    "Balans Tim"
    Whatever, nu va mai intunecati viata cu jocul asta. E primavara a.k.a BC2!

12. #2192 SP
    3rd person CAGE match (adica 1v1).

Cum naiba balance teams la 1v1?

That is the fail.

Am gresit. Multumesc Muthu Raoul

13. #2193 SP
    (Poate zic o prostie ) dar 2v2 nu implica 4 jucatori? Acolo sunteti numa 2

14. #2194 SP
    Junior Member henak's Avatar
    Quote Originally Posted by Jacobi View Post
    3rd person CAGE match (adica 2v2).

Cum naiba balance teams la 2v2?

That is the fail.
    Adica 1vs1.
    Bugul este si pe PS3 si mi se pare ca are legatura cu hostul sau ceva de genul. Cand joc cu prietenii si le dau eu invite mereu zice asta, dar cand dau eu join pe ei e totul ok.

15. #2195 SP
    Member rZvFTW's Avatar
    Quote Originally Posted by Muthu Raoul View Post
    "Balans Tim"
    Whatever, nu va mai intunecati viata cu jocul asta. E primavara a.k.a BC2!
    ala e chiar epic fail

failu este ca eu nu am NAT deschis

16. #2196 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Vai doamne! Rad continuu de vreo 5 minute, abia acum m-am oprit, recunosc ca sunt ceva destuld e beat si cam vesel cu toata chestia de 1 Martie dar totusi ... )))))))) a cui doamne e acea voce colorata din acel video! "BALANS TIEAMS!!!! DOAMNE!" ) Videoul o fi despre epic fail dar vocea este EPIC WIN!

17. #2197 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    That would be Mr Iacob. lol

18. #2198 SP
    Am voce de copil retard lol

Cred ca asta se intampla, cum a zis henak, cand dai invite la cineva la 3rd cage. Daca dai join merge perfect.

19. #2199 SP
    Member rZvFTW's Avatar
    stiu hahaha

20. #2200 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 110 of 141 FirstFirst ... 10 60 100 108 109 110 111 112 120 ... LastLast