Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 119 of 141 FirstFirst ... 19 69 109 117 118 119 120 121 129 ... LastLast
Results 2,361 to 2,380 of 2805

Thread: Modern Warfare 2

1. #2361 SP
    Banned FormableTube's Avatar
    Nu mai spun nimic,vreau sa va vad pe voi jucand
    LE: Da,si eu am 10 fara arme
    LE2:Rog un admin sa stearga post-ul cu video-ul "pentru ca este o pierdere de timp".Thx

2. #2362 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by FormableTube View Post
    Nu mai spun nimic,vreau sa va vad pe voi jucand

pai io am opt niucs doar cu cutitul la activ.

3. #2363 SP
    Junior Member henak's Avatar
    Quote Originally Posted by FormableTube View Post
    YouTube - MW2:Sniper Montage Am facut si eu un video,este filmat cu EasyCAP
    Cum poti sa folosesti Scavenger si Commando pe sniper? De Sleight of Hand si Steady Aim ai auzit? In video nu e nimic special care ar fi meritat uploadat pe youtube, oricine poate face ce ai facut tu acolo. Norocul tau ca ai jucat cu niste incepatori (daca jucai contra cuiva care stia cum sa arunce o grenada, nu luai nici un killstreak si nu stateai tot meciul in acelasi loc)
    Toata lumea recomanda sa schimbi pozitia des, mai ales cand joci sniper. Nu-mi spune ca nu aveai alte locuri unde sa mergi cu sniperul pe Rundown.
    N-ai de ce sa te superi pt ca asta este adevarul, nu e nimic formidabil ca ai scos un harrier campand tot meciul in acelasi loc.

4. #2364 SP
    Bine,am inteles,sunt un prost,nu stiu sa joc,tot forumul e mai bun ca mine,citeste cu doua posturi mai sus.

5. #2365 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Cu sniper-ul poti face 3 luccruri in MW 2:
    Hard Scoping, Quick Scoping, No Scoping (Extraordinar de rar)

Hard Scoping- Ceea ce e normal sa faci cu un sniper. Daca faci asta nu trebuie sa folosesti Sleight of Hand ci mai degraba Scavenger (Infinite Claymore). Nimeni nu face montage doar cu asta.

Quick Scoping- Cel mai des intalnit in montage-uri. Perk OBLIGATORIU: Sleight of Hand PRO. Eu personal folosesc Commando deoarece simt nevoia sa ma arunc de la inaltimi.

No Scoping- Foarte rar deoarece in MW 2 e foarte greu. In COD 4 era foarte, foarte intalnit. Sa tragi ca nebunul cu snipere semiautomate NU inseamna no scoping. PERK OBLIGATORIU: Steady Aim.

Aaa... si:
    Sniping-ul nu e campat. E o diferenta majora. Nu va mai plangeti de cei care stau intr-ul loc cu sniper-ul deoarece nu e campat! Nu toata lumea poate sa fuga de nebun cu un sniper in mana si cu perk-ul sleight of hand pro sa dea quick scope-uri.

LE: Am uitat sa spun ca ii urasc pe cei care folosesc thermal. Noobi in adevaratul sens al cuvantului.

6. #2366 SP
    Quote Originally Posted by Jacobi View Post
    LE: Am uitat sa spun ca ii urasc pe cei care folosesc thermal. Noobi in adevaratul sens al cuvantului.
    I love you too
    Si in COD WAW era mai usor sa dai no scope decat in mw2

7. #2367 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Quote Originally Posted by Jacobi View Post
    Sniping-ul nu e campat. E o diferenta majora. Nu va mai plangeti de cei care stau intr-ul loc cu sniper-ul deoarece nu e campat! Nu toata lumea poate sa fuga de nebun cu un sniper in mana si cu perk-ul sleight of hand pro sa dea quick scope-uri.
    Tot respectul pentru cei care fug pe harta si dau numai quick scope-uri, dar pentru cei care campeaza din fundul hartii cu thermal si te omoara cand ti-e lumea mai draga.

@FormaleTube, nu ma iau de tine ca joci prost or smth, dar din cauza oamenilor ca tine m-am lasat de MW2. Cei care stau intr-o casa si campeaza tot jocul. Da, ii omori cu o grenada, dar ce faci cu restul de 3 sniperi campati in alte case?

8. #2368 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    @FormaleTube, nu ma iau de tine ca joci prost or smth, dar din cauza oamenilor ca tine m-am lasat de MW2. Cei care stau intr-o casa si campeaza tot jocul. Da, ii omori cu o grenada, dar ce faci cu restul de 3 sniperi campati in alte case?
    Ar trebui sa te bucuri. Omul ti-a facut un bine imens; sper ca ai profitat si ai practicat sport si mers scoala.
    Voi chiar nu aveti alta ocupatie decat sa va plangeti de campat?

Eu practic campatul in toate jocurile si imi place la nebunie. Cand se vor satura toti de camperi si nu vor mai juca, eu voi ramane pe pozitie si voi campa cu si mai mare sarguinta

9. #2369 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Ok. Mult noroc la intins mana asteptarea cuminte a unui frag.

Si nu, n-am alta ocupatie dupa cum se pot citi ultimele zece pagini din thread unde o sa poti vedea fara numar 1 post in care ma plang de camperi, acum mai mult de o luna. So yeah, this is practically my job.

Dar tu nu cred ca ai inteles la ce ma refeream. Nu am nimic cu campatul in sine; ca orice alt element al jocului isi are rolul sau specific. Am ceva cu statul la panda excesiv practicat in MW2. (in Gears 1/2 exista sniper si chiar imi placea; tot respectul pentru cei care stiau sa-l manuiasca, pentru ca acolo aveai nevoie si de un pic de skill sa poti face ceva cu el). Nu mai zic nimic de hartile foarte orientate spre sniping unde practic nu ai sanse altcumva (Quarry anyone?).

10. #2370 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Am ceva cu statul la panda excesiv practicat in MW2.
    Stai linistit ca nu ma refeream doar la tine.
    Oricum sunt atatea alte jocuri incat nu are nimeni de ce sa se tot planga ca nu poate juca MW2.
    Eu pot sa ma joc MW2.

Celor care viseaza noaptea ca se razbuna pe camperi le recomand un single player bun sau Darksiders/God of War/Altele de genu unde sa isi consume din energia ce da pe dinafara.

Camping is overated!

11. #2371 SP
    Junior Member iFail's Avatar
    Daca doreste cineva sa vanda versiunea de PS3 a acestui joc, cu un pret pana in 120 de ron si e dispus sa trimita in provincie as dori sa ma contacteze pe PM.

Multumesc!

12. #2372 SP
    A fost un singur meci in care am jucat cu sniper-ul,deobicei joc 1/10 meciuri cu sniper-ul.Oricum,daca nu ti-ai dat seama MW2 este un joc pentru CAMPAT!

13. #2373 SP
    Member DeianD's Avatar
    Lasa-ti ma oamenii sa isi faca jocul asa cum simt si asa cum cred.Fiecare joaca cum crede ca se descurca mai bine, asa ca nu inteleg dc va suparati cum abordeaza cineva un meci.Fiti si voi putin mai intelegatori si mai putin rautaciosi, pana la urma e doar un joc nu altceva.

14. #2374 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    FormableTube fara suparare cam asa stateam si ma uitam la filmuletul tau in speranta sa vad ceva actiune
    Am inteles ca e primul tau film asteptam sa le vedem pe urmatoarele
    l

Sa revenim la joc acum ,am un mesaj pentru cei care campeaza.Sa stiti ca nu mori de-adevaratelea daca te omoara in joc
    Jucati-l frate ca sa va distrati
    Daca campati cine stie ce o sa patiti lol

15. #2375 SP
    Member DJ-InFeRnO-'s Avatar

16. #2376 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    L-am pus si eu pe pagina 117.Oricum,filmuletul e prea tare!

17. #2377 SP
    Member DJ-InFeRnO-'s Avatar
    Quote Originally Posted by Mask View Post
    L-am pus si eu pe pagina 117.Oricum,filmuletul e prea tare!
    sorry,nu lam vazut.

18. #2378 SP
    Member DeianD's Avatar
    Super filmuletul.Mw2 action

19. #2379 SP
    Junior Member MadridGalaxy's Avatar
    bagati in lista psnu:MadridGalaxy am prestige 7 poate facem ceva meciuri

20. #2380 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 119 of 141 FirstFirst ... 19 69 109 117 118 119 120 121 129 ... LastLast