Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 141 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 70 120 ... LastLast
Results 381 to 400 of 2805

Thread: Modern Warfare 2

1. #381 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    In sfarsit avem si lista de Trophy pt acest joc...sunt 51 ca nr
    All PS3 Trophy

2. #382 SP
    Member Dante's Avatar
    filmul ala e cod4 pe pc dupa cum se misca tipul. ce vremuri, cand snipaream si eu asa pe pc si primeam kick pe motiv de coade cica

3. #383 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Ronan si restul:
    Nu inteleg ce va agitati cu achievements la MW 2 pentru ca nu este nici macar unul de multiplayer.
    Toate sunt de single-player si un mod Special Ops care inseamna co-op in 2 pe vreo 15 harti.
    Co-op in 2 se poate numi multiplayer, dar totusi ai putea sa iti alegi pe cineva cunoscut sa joci, cum ar fi un prieten, ca sa eviti acele motive enumerate de tine.

4. #384 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Din ce in ce mai multe jocuri sunt amanate pe PC. Dupa AC2, este amanata si versiunea MW2 pentru PC. Amanarea nu e chiar atat de lunga, doar 2 saptamani.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Delayed on PC

5. #385 SP
    Banned Overlord73's Avatar
    Foarte bine ca l-au amanat pe tigaie:applause:Macar asa nu va mai fi piratat de kinderi cu 10 zile inainteEu daca eram in locul celor de la Activision nici nu il mai scoteam.

6. #386 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Pentru MP versiunea de consola va fi favorita dar pentru SP la orice joc versiunea de PC e multtt superioara la grafica (cod4,cod5,timeshift,bioshock...).

7. #387 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    I don't give a sh*t.

8. #388 SP
    Teo
    Prefer cand joc campania sa zic ''wowww'' in loc de ''fain...'' la detalii, efecte speciale...

9. #389 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Pai oricum vom zice toti "wow", chit ca jucam pe console sau pc !

10. #390 SP
    Teo
    Nu ma refer la storyline si inovatii ci la grafica.Pe console va fu 1280*720 iar pe PC va merge la 1920*1200 plus toate detaliile la arme mult mai bine facute.Joaca Timeshift de exemplu pe 360 si dupa pe PC sa vezi ce diferenta e.

11. #391 SP
    Banned Overlord73's Avatar
    Prea putin imi pasa daca joc in 1280*720 sau in 1920*1200.

12. #392 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    eu propun sa ramanem la console ca poate apare un flame

13. #393 SP
    Member Dante's Avatar
    prefer sa optimizeze ei jocurile pt consola decat sa-mi fac eu upgrade mereu pt cine stie ce joc. am incheiat offtopic. sa lasam jocurile pe pc in lumea lor

14. #394 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar

15. #395 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Am vazut si eu ultimul trailer. Abea astept sa joc versiunea militara a "armageddon" .

16. #396 SP
    Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar

17. #397 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Jocul asta parca e un film regizat de Ridley Scott sau Michael Bay. Si cu muzica de Hans Zimmer ... este ceva incredibil, fabulos. Eu sincer raman fara cuvinte de fiecare data cand vad un video din jocul asta.
    Impresionant !

18. #398 SP
    Member Wargasm's Avatar
    Cred ca unii de p-aici m-ar numi maniac de COD. Dar pana si eu raman realist in ceea ce priveste jocul. Spawn-ul infinit e deja o solutie primitiva pentru implementarea nivelelor de dificultate, liniaritatea deja a devenit enervanta ( nu e numai cazul seriei COD), engine care nu permite distrugerea environment-ului (cum se intampla in bad company). Ar fi multe aspecte de comentat, aspecte ce-l tin departe de perfectiune, deocamdata.

19. #399 SP
    Member adiandrei1's Avatar

20. #400 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Quote Originally Posted by Wargasm View Post
    Ar fi multe aspecte de comentat, aspecte ce-l tin departe de perfectiune, deocamdata.
    Pai daca vrei perfectiune cauta in Rai la Domu' ca doar El e perfect

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 141 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 70 120 ... LastLast