Daca CoD4 si respectiv 5 le terminai in 5-6 ore maxim, sunt curios asta cat de scurt e daca site-urile de reviews il categorisesc drept surprisingly short in comparatie cu restul.
TBH voiam sa iau jocul doar pt campania SP
(Daca divulgati informatia, dati va rog cu spoiler tag. Sunt sigur ca unii nu vor sa afle inca in cate ore se termina jocul.)
Am fost si eu la concursul de MW2 de la diverta.Impresii:
- putina lume, majoritatea pareau fatalai
- jucatori slab pregatiti, doar cei ce au ajuns in semifinale mai miscau ceva (printre care si Axel)
- organizarea slaba, in sensul ca meciurile se disputau in split screen
- lipsa "atmosferei".Era un gagiu la microfon care anima atmosfera, dar nu avea nici o treaba
Am stat 10 min si am plecat, daca era Rasko/Mika/Dumyx pe acolo, mi-e greu sa cred ca ar fi apucat altcineva vreun loc pe podium.
Cum spunea cineva mai sus. Toate concursurile astea, cel putin la noi, sunt compromise de clientii magazinelor warez. Stiu hartile, stiu obiectivele pe fiecare in parte etc. Numai in poza aia sunt cativa mari "meseriasi".
Nu era mai simplu sa dai nume?...
Voi ati patit in MP sa selectati la arma 2 attachments, sa le arate in solt stanga ca sunt dar de fapt in joc te da cu unul singur?
userii metacritic sunt in forma la rating-uri si la jocul asta, pe toate versiunile: Xbox si PS3 au 5.6 si PC are 1.4 lol
Dupa o sesiune de joc de 2 h 30 min (Single) pot spune ca jocul acesta este EPIC!
Rated E for Epic.
Da, Ronan a fost si el, a ajuns pana in semifinala unde a luat bataie.
Chiar sunt curios ce a facut Axel, cand am plecat eu avea avantaj, deci probabil a ajuns in finala.
Ce bine sunt facute detaliile din MP, pe harta RUST cand mai adie vantul cu nisip daca ai luneta la ochi pentru cateva secunde se pun firicele pe obiectiv iar cu scutul in timp ce il ti in spate nu primesti damage iar un dezavantaj foarte mare mi se par acele perkrui care evolueaza, nici nu apuci bine sa joci cu el ca pac, e pro.
Arata foarte bine hartile in multiplayer cand ai scutul pe spate, ca nu iei damage. Cel mai bine arata harta aia cand devine perk-ul pro.
Axel a castigat consola, pe doi a iesit Nita Ioan (am uitat nickul de pe forum) pe 3 un tip Radu si pe 4 Ronan. Pacat ca s-a jucat splitscreen dar macar e bine ca avem concursuri, Cei de la gameshop spera sa organizeze si un concurs de Guitar Hero in decembrie din cate am inteles.
Bookmarks