ok, ms. trophies nu ma intereseaza catusi de putin. daca multiplayer si private matches merg bine deocamdata sunt multumit. oricum or sa rezolve repede cred bugurile deranjante
ok, ms. trophies nu ma intereseaza catusi de putin. daca multiplayer si private matches merg bine deocamdata sunt multumit. oricum or sa rezolve repede cred bugurile deranjante
Normal ca vor rezolva, doar are 9.6 pe Metacritic.User score 4.6, faci media (cu indulgenta) si obtii nota corecta.
Fratilor, incep sa cred ca au ramas putini care gandesc de 2 ori inainte sa dea "Submit Reply"
1. SF4 a primit 93 si user score 79.Sa inteleg ca votul celor 178 de useri (ca atati au votat) arata ca SF4 e mediocru?
2. Cum poate cineva (de pe acest forum) sa afirme ca 4.6 e nota corecta, cat timp au votat doar 276 de useri, multi dintre ei acordand nota 0 (ZERO!), 1 sau 2?Pai daca jocul continea doar un executabil care nu afisa nimic, cat acordau? Cu minus?
Acum stau si ma iau dupa toti frustratii (ca aia sunt, cititi-le commenturile) care au piratat jocul si acum arunca cu noroi in el?
Deci milioanele de useri care l-au cumparat si il vor cumpara sunt niste PROSTI, singurii destepti fiind aia 278 care au votat, alaturi de ffocus.
De acord.
1. No comment.
2. La fel de multi au notat cu 10, de aceea am spus ca media mi se pare o nota corecta. Daca pentru tine un joc lansat, cu acele probleme, merita nota 10, ma inclin. Si nu este vorba numai de "cei 300", pentru ca pe majoritatea site-urilor de PS3, jocul este aspru criticat.
Pe 360 n-am avut nicio problema. Va astept diseara la un multi, la HQ sau TDM. Pls fara S&D. Me = Run, Kill, Die. Rinse & Repeat.
@Dumy: daca mai jucati un pic cu mine va mai invat cateva![]()
Bravo baieti, felicitari !
PS: cand imi ajunge si mie jocul poate ma reprimiti si pe mine ......dupa o absenta indelungata !
Bookmarks