Ca o curiozitate, ce veti face cu Night Goggles?
Ma scuzati ca am zis ca nu merita(am zis inainte sa vad filmul-sami fie rusine) Credeam ca sunt de jucarie acei ochelari. Insa trist ca am dat deja precomanda. Astai
![]()
Am facut precomanda la Normal Edition pe GameShop. Insa daca pretul va fi "bunicel" la P Ed. il voi cumpara .![]()
daca sunt de calitate..e cam foarte ieftin pretul de 150-200 $ pentru ca numai nvg gasesti la preturi de 300-1000 lire sterline. so..sa speram
Ochelari la 80 USD aici: Hands on with some surprising $80 night vision goggles - Ars Technica
Mi se pare aberant sa incepeti sa cautati modele de goggles, sa cautati acum pe net dupa firme care fac cei mai buni ochelari si sa incepeti sa dezbateti problema calitatii produsului.
Uite ca exista si solutii mai ieftine, si mie mi-ar fi suficient sa vad in nightvision in casa (economisesc lumina de pe hol pana la buda in sesiunile nocturne de gaming).
Cand era frenezia cu editia Legendary de la Halo, se plangea cineva de problema calitatii inainte ca editia sa apara? Ma indoiesc..
Pretul de 80$ este pentru Hardened Edition , nu Prestige Edition
Modern Warfare 2 'Hardened Edition' will run you $80
To get the super ultra deluxe limited version, which includes an art book, limited Steelbook case and a token to download the original Call of Duty, plus the aforementioned goggles, expect to pay $149 USD.
Recunosc, asta e priuml joc la care ma gandesc sa cumpar collectors edition. Nu ma omor dupa postere, cuti metalice sau action figures.
Night Vision Goggles? Cine s-ar fi gandit? lol Super tare.![]()
Bookmarks