Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 31 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 28 ... LastLast
Results 341 to 360 of 610

Thread: Console Games - Donatii

  1. #341 SP
    Member Cata96's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Singura problema cu bara de donatii este ca se "incaleca" peste alte module (de exp. in Videos nu se mai poate uploada nimic). De aceea nu as vrea-o permanenta... insa ma gandesc sa fac un modul special sa fie pe homepage si in alta locatie (sa nu mai avem problema actuala). In felul acesta, va fi available tot timpul anului, sa se vada exact ce/cat s-a strans.

    OK, o sa achit luni pt. 3 luni (sau 4, vedem exact diferenta de pret) si pana atunci strangem pt. un an. Thanks guys!
    Monky? Nu poti pune bara de donatii sa fie mereu in Forum si pe pagina de pornire nu?
    Adica vei putea pune videouri

  2. #342 SP
    Admin MonkY's Avatar
    O sa gasim o solutie... deja lucrez la alternative...

  3. #343 SP
    Admin MonkY's Avatar
    OK guys, sa nu va speriati ca a scazut suma din bara de donatii. Am introdus (prin lupte seculare care au durat cateva zile, pentru ca sistemul nu permite sume cu minus) pentru user-ul Hosting CG (urat user) suma pentru cele 3 luni achitate. So, avem termen pana pe 1 Noiembrie sa facem refill la nebunia aceea de bara. Thanks for your help!

  4. #344 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Refill pana la 83% ? Sau cum?

    Goal amount for this year: Nu ar trebui sa fie modificat la 2790 euro?

    Sau gresesc?

  5. #345 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Daniel View Post
    Refill pana la 83% ? Sau cum?

    Goal amount for this year: Nu ar trebui sa fie modificat la 2790 euro?

    Sau gresesc?
    Gresesti. Peste 3 luni trebuie sa platim pe un an. Adica 100%... Ce am facut noi acum cu plata celor 3 luni a fost doar pentru a mai avea ceva timp la dispozitie, timp in care sa strangem banii pentru un an. Si pentru a muta perioade de plata din mijlocul verii spre toamna...

  6. #346 SP
    Banned grama.leonard's Avatar
    cum dreq sa platesti 4000 de euro pentru un hosting.bah frate asta sa le-o spui lui mutu`.ce faci tu e jecmaneala pe fata tata.si da ma pricep la hosting and other stuff.
    nu vreau argumente din partea ta..pentru ca pur si simplu ar fi jignitor.i`l show myself out
    sigur peste 1 luna mai pui 1000 E.nu inteleg ce e asa de greu cand sunt o groaza de forumuri care cu 200 le intretii 1 an fara probleme.va salut!

  7. #347 SP
    Sunt Eco Dj Mo's Avatar
    Special pentru tine, o sa iti trimitem o copie dupa factura ca sa vezi cat de habarnist esti cu toate cunostintele tale de hosting and other stuff.

  8. #348 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Acum chiar ma bag unde nu-mi fierbe oala si recunosc ca e nesimtire din partea mea si imi cer scuze de pe acum daca o sa sune jignitor postul acesta dar vreau sa va intreb, de ce ati ales un hosting asa de scump daca stiati ca nu o sa aveti banii sa il platiti?

  9. #349 SP
    Junior Member hallo40's Avatar
    pe timp de criza ,4000 e o suma enorma si unde in romania .unde moare de foame lumea -si vine si criza partea a doua .

  10. #350 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by grama.leonard View Post
    cum dreq sa platesti 4000 de euro pentru un hosting.bah frate asta sa le-o spui lui mutu`.ce faci tu e jecmaneala pe fata tata.si da ma pricep la hosting and other stuff.
    No offense, dar din start imi arati ca esti habarnist. Mai cauta si tu ce inseamna un server dedicat si colocatie. Am mai explicat odata aici, chiar nu pot sa stau sa explic la cei ca tine care nu sunt decat dovada clara a faptului ca unii se pricep la toate (cand de fapt habar n-au despre ce vorbesc). Si nu-mi spune ca investitia initial din buzunar de aproape 20.000 EUR a fost si ea bull****... ca vin si-ti bag facturile pe gat si te pun sa achiti tu creditul in continuare (hai ca deja m-am enervat, desi n-ar trebui). Mergi pe forumuri de 200 forinti si stai acolo, ca nu te obliga nimeni sa donezi... Asa cum nu este nimeni altcineva obligat. Daca fata de mine poate iti permiti, te rog macar sa nu fii nesimtit fata de ceilalti care chiar au ajutat si incearca sa ajute.
    Quote Originally Posted by icebird View Post
    Acum chiar ma bag unde nu-mi fierbe oala si recunosc ca e nesimtire din partea mea si imi cer scuze de pe acum daca o sa sune jignitor postul acesta dar vreau sa va intreb, de ce ati ales un hosting asa de scump daca stiati ca nu o sa aveti banii sa il platiti?
    Pentru ca am pornit intr-o perioada in care imi permiteam sa achit din buzunar (plus un mic credit pe care-l am si in ziua de azi). Era o perioada in care o reclama serioasa se platea cateva sute de EUR pe luna. Era suficienta o reclama sau doua, si problema era rezolvata. Dupa care a venit criza si absolut nimeni nu a mai vrut sa investeasca in reclama.
    Quote Originally Posted by hallo40 View Post
    pe timp de criza ,4000 e o suma enorma si unde in romania .unde moare de foame lumea -si vine si criza partea a doua .
    Daca ar fi sa o luam asa, inseamna ca propui sa se inchida toate site-urile mari, pentru ca in Africa se moare de foame dintotdeauna. Eu propun sa se inchida Google, Microsoft, Apple... neaparat, pentru ca ei platesc sute de mii de euro pe luna pt. a-si tine site-urile in picioare. Ce zici, doar pentru ca e criza, inseamna ca trebuie sa inchidem?

    Si nu sunt 4000 EUR, sunt 250 EUR pe luna plus TVA. TVA-ul se duce la stat, ca nu putem tine asa ceva la negru (decat poate gama.leonard, desigur)... Ca sa va faceti o idee, numai un abonament de fibra optica la o firma mai serioasa (sa zicem iNes) costa 250 EUR/luna... Si ca sa nu se mai agite unii si altii, tocmai am achizitionat pentru un partener un server dedicat. Care (atentie), desi este la jumatate din specificatii fata de noi (un singur CPU Xeon fata de noi cu dual, 6GB RAM fata de noi cu 16GB, 4 x 500GB fata de noi cu 6 x 1TB + 10.000RPM)... a costat 4533,60 USD pentru un an (au vrut server in US). Si credeti-ma, au avut in jur de 80 de oferte de servere dedicate din toate colturile Statelor Unite... si au ales cam pe cea mai ieftina. Si nici macar nu detin serverul respectiv (ca noi) si nu este colocatie de 5U, este doar un 2U inchiriat...

    Prin urmare, daca mai sunt bagatori de seama... le recomand sa ne lase aici sa ne chinuim cu ale noastre, si sa se duca sa-si tina ei acasa super servere si forumuri cu 200 de ron, leva, forinti, ce vor ei... Care habar n-au ce inseamna licentele si a plati serviciile in mod corect. Numai cPanel ar costa 418 USD pe an, licenta de vB 285 USD + branding free 170 USD, vBSEO 149 USD + branding free 117 USD, si din start am ajuns la 1139 USD. Nu mai vorbim de toate celelalte addonuri, security patch-uri, programare, bandwith, de colocatie, de investitia initiala la care am renuntat sa sper ca o voi mai recupera vreodata. Dar daca poate face cineva toate astea cu 200 EUR pe an, inseamna ca ori fura, ori e basist.

  11. #351 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Mai sunt alti nesimtiti care considera ca daca s-a cerut ajutor public asta inseamna jecmaneala? Care se considera nedreptatiti, de parca le-a bagat cineva mana in buzunar?

    Daca da, faceti va rog o lista si trimiteti-mi-o ca sa nu stau sa va urmaresc, rezolvam problema mai usor.

  12. #352 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    va rog eu sa nu-i bagati in seama pe anumiti useri. stiu ca va este foarte greu sa cereti ajutor comunitatii si chiar pentru ca ati refuzat sa promovati "licitatile si "donatile" ne-a trecut glontul pe langa ureche. imo MonkY nici nu ar fi trebuit sa se oboseasca sa scrie atat doar pentru a-l pune la curent pe proaspatul banat grama.leonard.

  13. #353 SP
    Member Snake's Avatar
    Man eu nu stiu de ce te agiti cu toti nebunii. Ma stii doar si ti-am zis de atatea ori: Nu intalnesti destui d-astia la munca? Pentru cine nu stie suntem oarecum colegi, Monky oferind tech support pentru firma la care lucrez. Nu-ti mai pune mintea cu astfel de oameni, ca o au odihnita rau.

    Ca idee noi avem aproximativ 10 servere, pe care le detinem. Spun aproximativ pentru ca mai avem unul in lucru si unul care e pe butuci. Cel mai ieftin a fost aproximativ 200 milioane (deci cam 4500 EURO) iar pentru hosting daca va dau cotatiile din datacentere vi se face rau. Stiu doar ca la firma avem numai netul de 800 EURO/luna (la primul provider, pentru ca mai avem de backup unul de 200 EUR/luna), si nu tinem decat un server aici, care se ocupa de Ciel si o pagina mica de web interna. Cele care sunt in Datacenter, vorbim de mii de EURO pe luna doar pentru colocare si bandwith, pentru ca daca incep sa discut despre managed servers, chiar ajungem in alta zona. Intr-adevar, noi si producem, pentru ca altfel nu ar merita investitia. Am zis doar sa vin cu ceva exemple ca sa nu-si mai faca cineva impresia ca asa ceva e o nimica toata.

    Cat despre 200 EURO pe luna cum zicea cineva mai sus, poate vorbeste de shared hosting de 5 EURO pe luna la care el mai cere inca 10 EURO pe luna pentru munca lui. Poate o fi vorba de un blog cu 2-3 vizitatori, cu care ii doresc "succesuri" dealtfel. La noi webmasterul cred ca are printre cele mai mari salarii din firma, dar face si programare. Daca-i spun ca o sa-i dea seful 10 EURO pe luna pentru ca e criza, cred ca ma ia la bataie.

    Pe scurt (ca m-am intins si m-am aprins si eu cand am vazut postul aiurea la adresa lui MonkY) in Romania toti se pricep la politica, fotbal, femei si IT. Dar dupa cum se vede la politica suntem varza de fapt, la fotbal suntem si mai varza (traisca Mutu), femeile sunt ... (aoleu ce era sa zic). Ramane IT-ul. La care orice baiat din spatele blocurilor se pricepe. E si normal, la 5 EURO pe luna pe care-i castiga!

    Hai ca am fost rautacios. Scuze! Si bafta la strangerea banilor. O sa mai donez si eu la salar. Nu va dati batuti si ignorati mizeriile!

  14. #354 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    MonkY, din nou imi cer mii de scuze daca te-am jignit in vreun fel, asa sunt eu... o fire mai directa
    Acum inteleg cat de mult efort si bani au fost investiti in aceasta comunitate. O sa donez si eu cat pot pentru a ajuta. Nu stiu daca stii vorba, dar bunicul meu spune ca romanul e bun la toate, asa si leonard... probabil a avut tentative de comunitati de Fifa sau Counter-Strike si se compara cu cineva care are ani de experienta in acest domeniu (am vazut portofoliul Alfa Tech... respect!)
    Sper ca aceasta comunitate sa prospere!

  15. #355 SP
    Admin MonkY's Avatar
    GreyhounD: l-ai banat?

    Snake: nu mai da din casa, ca vine lumea sa investeasca la voi

    icebird: stai linistit. M-am aprins si eu poate prea tare... Pe langa costuri nu am vorbit niciodata de noptile nedormite, de zecile de audiente prin care am incercat sa primim sponsorizari... de tonele de prezentari facute si de miile de buguri si probleme aparute de-a lungul timpului. Am facut-o din pasiune si nu m-am gandit la profit. S-a dovedit in timp ca a fost gresit. Poate trebuia sa ma gandesc si eu ca altii cum sa fac sa-mi iau Q7 din banii de pe reclame, si de-abia dupa sa ma gandesc la comunitate, jocuri si alte "prostii".

    Dar asa sunt eu, mai visator. Ma gandesc ca mor maine-poimaine si nu iau naibii nimic dupa mine. Dar macar am facut tot ce mi-a placut. Ba cate un hobby, ba cate o pasiune... Daca bagam banii in buzunar in loc sa-i investesc in CG, acum poate aveam o masina mai buna, nu aveam credit la banca, dormeam noaptea linistit... Dar eu nu si nu: Batman... Batman!

    Pe de alta parte, cum am mai zis, e un mic test pentru CG. Daca nu se strangeau banii... plateam cat puteam si aia era: inchideam. Insemna ca nu mai vrea nimeni sa continuam, ca e prea costisitor proiectul. Sau treceam la un hosting mai micut, taiam features in carne vie si angajam un webmaster care sa se ocupe (oops, deja asta costa mai mult mult decat hostingul actual)... De fapt taiam features si ne ocupam de el cand/cum puteam... S-ar fi stins probabil ca multe alte site-uri unde adminii si moderatorii nu fac nimic pana nu vine banutul...

  16. #356 SP
    Member Aliosa's Avatar
    Pentru mine unul, multe features sunt nefolositoare (useless, e mai reprezentativ cuvantul din engleza).
    Cele mai importante lucruri sunt:
    - sa ca poti dialoga cu un user din ROMANIA pe tema unui joc si
    - sa trimiti un mesaj privat altui user.

    Nu imi trebuiesc video-uri pentru ca ele sunt garla pe net, nu imi trebuiesc review-uri sau news-uri traduse de pe site-urile externe, e suficient un link catre acele site-uri.
    Nu imi trebuiesc THANKS-uri.
    Vreau ceva simplu si util ..... si mai liber (mai NEPOLITIENESC).
    Vreau o comportare mai matura.

    Multi va temeti ca poate se va inchide, eu zic care e problema, va e frica de evolutie?
    Poate ca sunt persoane care asteapta asta ca pe o oportunitate.

    Si mie imi place aici, dar .... RESTUL E TACERE

  17. #357 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Ce discutii... Se vede ca traim in Romania si toti se pricep la toate. Multi cred ca un site costa cativa euro pe luna, habar n-au ce inseamna servere dedicate serioase, adica servere sustinute de echipamente de backup, UPS-uri serioase, Internet garantat ca nu cade de 3 ori pe zi, licente de Windows 2008 R2 server, SQL, etc, etc.

    Unii chiar cred ca poti tine un forum cu mii de useri si mii de vizitatori unici pe un celeron cu Internet de home user. Baieti, daca voi credeti ca e asa usor ce va opreste sa porniti si voi un forum ? Si la bara de donatii puneti 200 euro si gata, se umple rapid, ca doar o sa aveti mii de useri, e suficient ca din miile alea de useri sa doneze 20 se useri 10 euro.

    Pacat ca mentalitatea asta e intalnita si la nivel mai inalt, am intalnit firme (mai mici, e adevarat) care angajau studenti ca sa le proiecteze reteaua, sa le faca site, iar de mentenanta in IT se ocupa ala care si vindea in magazin si descarca masina cu marfa si facea facturi, iar in magazin se auzea in surdina un hit de la maestrul gutza. Profesionalism la "maxim" frate.

    Revenind la donatii : ce e deranjant e ca fix aia care nu doneaza nimic se gasesc sa dea din cioc, de parca le-ar baga cineva mana in buzunar. Daca nu donezi macar stai in coltul tau, nu te apuca sa insulti.

  18. #358 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Aliosa... evolutia in ziua de astazi pentru un forum inseamna un portal care sa contina de toate, nu doar dialog si PM-uri. Cred ca de fapt tu vrei sa stai pe un canal IRC daca-ti doresti doar atat. Unii vor mai mult si asta incercam sa oferim. Din pacate unii se agita enorm pentru bani de hosting... ce am face daca am incerca sa strangem si bani pentru a plati reviewer-ii, asa cum e procedeaza in tarile civilizate?

    P.S. Incearca totusi sa nu-i jignesti pe cei care au muncit la news, reviews, previews. Nu ii face pe toti hoti si "traducatori"... Respecta-i pe ceilalti si poate vei primi si tu acelasi lucru in schimb. Pana atunci, vorba ta... tacere!

    RaverX: traim in Romania... ce poti sa faci? Si eu pierd contracte la munca pentru ca prefera sa plateasca un baiat de baiat (cu care nici nu te poti intelege pe YM pt. ca scrie intr-un limbaj manelo-englezo-hi5-comprimat), dupa care ma distrez cand vad ca se intoarce disperat clientul sa-l salvez. E tipic si din pacate din ce in ce mai multi dintre cei buni care fac asta cu profesionalism au plecat din tara. Si probabil intr-un an or so, daca merge tot asa si ma lovesc numai de destepti peste tot, voi pleca si eu... Nu de alta, dar dupa cum se vede sunt prea prost pentru tara asta. Ma duc afara printre prosti unde majoritatea stiu ce inseamna o comunitate, si e simplu in mentalitatea lor: ori faci parte din ea, ori pleci si gata. Nu ca la noi, unde banezi un user pentru ca a facut mizerii pe forum, se roaga frumos de tine cu cerul si pamantul, ii scoti banul si instant posteaza o mizerie si mai mare. Sunt unii care asteapta cate 3-6 luni sa le treaca banul, doar pentru a se intoarce si a posta o porcarie mai mare.

    Ca sa va dau un exemplu... am avut in afara un forum cu peste 45.000 de membri inregistrati (in numai cateva luni). Era un site dedicat unei harti la care lucram pentru Warcraft 3 (de fapt erau mai multe, dar ca baza era DDay-ul, care avea mai mult succes decat Dota). Acolo cand am cerut o mana de ajutor pentru a pune un server dedicat de Battle.net, in 2 zile era problema rezolvata si nu mai stiam cum sa refuz oamenii care doreau sa ajute.

    La noi... dupa cum se vede, nici macar cu ajutorul Licitatiilor, unde majoritatea jocurilor se dau pe nimic... nu prea reusim. Si dupa ce ca ne oferim propriile jocuri, figurine, pentru a ajuta... tot noi suntem considerati fraieri. Cum ziceam, tipic romanesc.

    Dar lasand deoparte pe aceia care nu fac altceva decat sa comenteze, am tot respectul pentru cei care au sarit sa ajute. Cum sa zic, personal ma simt dator fata de ei ca sa continui cu acest proiect. Probabil ca daca nu ar fi aceasta mana de oameni care de fiecare data a sarit in ajutor, as fi renuntat de mult.

    P.S. Intre timp insa, viata merge inainte... si "Restul e tacere"...

  19. #359 SP
    Member Aliosa's Avatar
    RaverX, man, acum daca:
    - sunt negru SAU
    - sunt tigan SAU
    - nu am donat
    nu o sa te mai joci cu mine. Iti iei jucariile si pleci ... (sau mi le tai cu foarfecele pe ale mele). S-a spus clar ca cine nu vrea, nu doneaza.
    Ai auzit de principiul "Avocatul Diavolului" si de rolul acestuia ... Devil's advocate - Wikipedia, the free encyclopedia
    Sincer, eu iti respect opinia, e dreptul tau.
    E clar ca acest forum este frecventat si de persoane cu varste mai fragede (poate eu sunt una), care sunt mai impulsive din fire si carora li se pare ca cineva isi baga bani in buzunar, ceea ce nu este adevarat.
    Pt mine e clar ca Monky face totul din suflet, doar ca nu sunt de acord cu mijloacele lui.

    Monky, imi pare rau, dar nu am vrut sa jignesc pe nimeni cand am spus ca nu imi folosesc news-urile, reviews-urile, sunt constient ca baietii care le fac muncesc la ele, doar ca mi-am spus parerea despre ele.

    Stiu ... sunt o maimuta ingrata si nimic nu ma multumeste.

  20. #360 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Aliosa, e ok sa nu fii de acord, e dreptul tau. Dar, frumos este ca in momentul in care iti exerciti acest drept, sa vii si cu o alternativa. Nu esti de acord cu licitatiile, cu donatiile, nimic mai simplu, propune o solutie mai buna, organizeaza strangerea de fonduri si-ti dam dreptate. Altfel, parerea ta este nula. Oricine poate fi contra fara motiv.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 31 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 28 ... LastLast

Similar Threads

  1. If console games would be pr0n... By MonkY in forum Console Club
    Replies: 13 Last Post: 01-07-2011, 00:52
  2. Console Fighting Games By MonkY in forum Console Club
    Replies: 13 Last Post: 22-01-2009, 19:06
  3. Primul post pe Console Games... By MonkY in forum Console News
    Replies: 20 Last Post: 03-08-2008, 23:04

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts