Btw Monky,
Cum stam cu bugetul dupa upgrade? Eu zic ca ar trebui deschis de acum sezonul - pusa bara pe homepage, etc. Mai avem doar 5 luni pana in ianuarie.
My 2 cents.
L.
Btw Monky,
Cum stam cu bugetul dupa upgrade? Eu zic ca ar trebui deschis de acum sezonul - pusa bara pe homepage, etc. Mai avem doar 5 luni pana in ianuarie.
My 2 cents.
L.
Monky, sunt de acord, cred ca trebuie inceputa de acum campania, intr-adevar mai avem more or less 6 months, dar imediat se fac 6 saptamani.
Totodata, as recomanda ca goal-ul sa fie setat in avans.
Exemplu: Goal Ammount for this year 1998€ > Gathered 199 € (10%), intrucat aceasta-i realitatea. Multi useri care nu stiu dedesubturile (in speta, tu, moderatorii, cei verzi si 2-3 alti useri), vor inclina sa creada ca suntem binesi te vor si trage la raspundere ca nu dai de baut la tot forumul).
Vorba aia: haters gonna hate![]()
Thanks ViBy!
Mariush: da, o sa punem bannerul de donatii pe homepage, ca si-asa nu avem momentan doritori pt. reclama...
Respect cipvas pentru donatie!
Salut, Monky! Asa cum am promis am revenit cu o donatie - 10€.
Vor mai fi si altele. Momentan atat aveam disponibil pe card
Long live ConsoleGames!
Sorry, a naibii bara s-a resetat cand am trecut in anul nou. Il astept pe sid sa vina din concediu, poate are vreo idee... pt. ca eu n-am gasit nicio modalitate de o a readuce inapoi la cum era inainte de 1 Ianuarie 2014. Oricum stiu ca eram la 60% si avem lista de donatii, asa ca in ultima instanta le calculez manual...
Well, am gasit o solutie temporara. Am creat un user CGDonatii2013 si l-am trecut ca fiind donator pt. cei 60% care au "disparut". Am ajuns la 64%...
Frate as dona cu mare drag,chiar imi place aceasta comunitate,dar avnad 15 ani nu am card si nici cont paypal,dar daca dau de banii la voi se duc
Nu cred ca e o problema faptul ca un copil de 15 ani, membru de nici macar o luna, nu poate dona.
nu m-am luat de el daca asta se crede. era doar o opinie si normal ca nu este exclusiv datoria lui. probabil ma gandesc eu prea mult la problema asta
Bookmarks