thehut 10% reducere
Your unique code is: 2620-5A57-492A
Era frumos ca cel ce a folosit codul de la gvingi76 sa-i si multumeasca aici si sa anunte ca l-a fost folosit ca sa nu ne mai agitam ca sprite-ul.
In alta ordine de idei, dc are cineva un cod de la zavvi si nu are ce sa faca cu el, i-as ramane recunoscator dc. poate sa mi-l trimita pe PM.
Multumesc anticipat!
Boghy02, la comenzi de peste 60-70 de lire, un 10% chiar se simte - sper ca macar cine a folosit codul sa nu-l fi folosit pentru un joc de 15 lire![]()
Poi da man stiu , eu folosesc disscount code la comenzi de peste 30-40 de lire , pentru o lira nu are rost...Doar stii cand am avut voucher ti-am dat pmEu folosesc mai mult 365games.co.uk , ajunge mai repede jocul
![]()
the hut 11% reducere , expira la 6pm ora UK
Your unique code: 3050-F5C5-494A
zavvi 11% reducere , expira la 6pm ora UK
3051-3FD8-48EA
Va rog care il folositi sa postati aici , sa numai piarda altii timpulCheers
Cod de la thehut, expira azi: 3050-9511-4D22
Cine il ia sa mentioneze aici.
Bine ca ieri cand mi-a trebuit un cod nu mi-a dat nimeni si acum n-am ce face cu ele. Ieri din 5 am pierdut 4 oferte: Inversion, Testament of Sherlock Holmes, Sleeping Dogs si Batman Arkham City GOTY.
Dar astazi am constat cu stupoare ca mi-au dat despatch la zone of enders care l-am avut la pre-order anul trecut prin iulie si comanda fusese oficial cancelata. Oricum l-am prins la 17 lire deci e bine)
By ppdcezar1 in forum Hardware
By ciypriyan in forum Offtopic
By Min3L in forum Sony PlayStation 3
By d3vildan in forum Microsoft Xbox 360
Bookmarks