Optiunea 4 please, the only way to play this!![]()
La Classic Mode zice ca foloseste aiming-ul clasic. Ce vor sa zica astia? Am jucat demo si aimingul mi se pare la fel ca si in partile anterioare iar blueprints? Gaseam blueprints pt arme in DS1 si 2? Nu mai tin minte!! Craftingu din 3 mi se pare putin nasol, multe optiuni, nici nu sti unde si pentru ce ar fi mai bine sa-ti folosesti resursele. Mai bine era cu nods-urile ce le gaseai, mai simplu.
Doar mie mi se pare pe PS3 putin slaba rezolutia la demo?
Parca rezolutia din demo e de 1920x1080, mie asa imi arata televeziorul. Texturile sunt problema, sunt foarte sterse, fara detalii. Cand incepi demo-ul cu capul in jos, arata GROAZNIC. RE6 e mult peste
Nu are cum sa fie 1080p, degeaba iti arata tv asa, jocul precis nu e nativ 1920x1080, nici vorba.
First Dead Space 3 Review Is In
accourding to this post from NeoGAF Game Informer gave Dead Space 3 a disappointing 7.75 out of 10.
here are the details:
they praised the game for it’s improvements in the graphical department.
parts of the game were not as polished as other two games.
satisfying shooting and loveable new weapon crafting system.
general atmosphere of the game is not nearly as creepy and terrifying as previous games.
human fights are unnecessary and poorly excuted.
co op is a lot of fun but different from what thay have said before.
replay value was moderately low.
Poti alege din optiuni:
Center iti ofera un crosshair static la capatul reticul laser, si se "opreste" la vreo 2 metri in fata personajului cand tintesti. E ca si cum ai lipi un mic abtibild exact in mijlocul ecranului si tot timpul vei tinti acolo.E o optiune stil shooter, menita sa faca jocul mai usor pt nubi, si se simte util in secventele action unde camera e foarte confuza, esti tarat pe jos de ceva lighioana si trebuie sa tragi in tentacului X ca sa scapi.
In clasic, reticulul laser al armei nu se "opreste" la 2 metri, ci tot continua in fundal pana aproape se pierde, deci face tintitul in departare putin mai dificil deoarece reticulul e acum dinamic deci implicit mai greu de vazut cu cat distanta se mareste. POti observa usor daca pui clasic, echipezi plasma cutter-ul pe orizontala si tintesti spre marginea oricarui obiect din joc(o cutie de ex). Fiecare punct al reticulului laser urmareste individual suprafata obiectului tintit ceea ce face modul clasic mai realist si mai util cand vine vorba de tintit la mica distanta.
Aceeasi optine a fost si in Resident Evil 6![]()
Dead Bro 3
Lupta cover based cu ze humanz din demo mi s-a parut vomitiva si ma facuse sa renunt la pre-order dar se pare ca aceste momente sunt rare pe parcursul jocului + avem side quests so...
![]()
---------- Post added 05-02-2013 at 11:49 AM ----------
Jocul merge co-op split screen sau doar online?
Reviews:
Bookmarks