Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 9 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 LastLast
Results 121 to 140 of 180

Thread: Dead Space 3

1. #121 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Ca de obicei, pareri extrem de diferite care se bat cap in cap. Am urmarit cu atentie rivurile IGN, Gametrailers, Gamespot. Voi reveni cu pareri in curand despre varianta finala a jocului. Cei de la gametrailers se pare ca s-au dilit dupa ce a plecat Shane Satterfield, au schimbat total formatul clasic al riviurilor intr-un mod care denota un amatorism ieftin si imbecil. Au nota 2, ei, nu jocul.

2. #122 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    No buy for me, pare un joc destul de ok, nu mi se pare un joc slab sau ceva,dar parca si-a pierdut din farmecul ala ce-l avea primul, atmosfera nu mai e asa apasatoare, prea mult action, explozii, si necromorfi la tot pasul. Am jucat demo si tot sistemul de upgradeuri si construit arme noi cu tot felul de resurse mi s-a parut mult prea incurcat si greu de inteles, si sincer nici nu cred ca era necesar, de ce toate jocurile in ziua de azi tb sa incerce sa fie rpg!?

3. #123 SP
    Trust me si cumpara jocul, e acelasi Dead Space pe care-l iubim cu mici modificari care nu incurca deloc atmosfera jocului. Si arata extraordinar pe deasupra.

4. #124 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Rasko nu e chiar acelasi Dead Space. Kobaiashi are putina dreptate. Crafting-ul de arme nu-si avea rostul, la fel nici scavanger bots-ii. Puteau lasa sistemul cu nods fara sa deranjeze pe nimeni cum ca nu au scimbat ceva.
    Ce sa mai zic de sistemu de upgrade cu cip-uri care e cam prastie, tin minte cum aveam in DS1 sau 2 un pulse rifle upgradat la maxim si aveam incarcatoru undeva la 130 de gloante, ei uite acuma imi este upgradat bine de tot si am ajuns la 30 de gloante pe incarcator. Upgrade-ul in partile anterioare era mult mai eficient.

Ce sa mai zic de line gun, si asta il am upgradat cu rate of fire maxim, pe fiecare slot am cip de rate of fire si uite ca e slow de iti vine sa turbi. Un foc la circa 1 1/2 secunda, nu bine tragi ca si te trezesti cu niste necrophili pe langa tine. Nu tin minte sa fi fost asa in jocurile precedente

Puteau sa te lase si cu mai multe arme in inventoriu, in DS3 ai 2-a sloturi pt arme si 1 slot pentru bots-ii care fac resource scavange. Mai puteau lasa o arma pe un al 4-lea slot, este ca te trezesti cu un line gun si un shotgun si dai de ceva lighioana mare in care trebuie sa tragi in punctele ei slabe si te gandesti.......hopa nu prea merge cu line sau shot gun-ul si incepi sa te tragi de par.

Am inceput jocul pe normal precum am facut-o si in partile anterioare dar este foarte usor si imi pare rau ca nu l-am pus pe hard de la inceput, sunt undeva pe la sfarsit si nu am avut dificultati de loc. In DS1-2 am avut cateodata chiar probleme pe normal, ma trezeam cu zombie spatiali incojurat total si cu ammo undeva pe low low.

Apropo de munitie, si aici au schimbat ceva. Orice munitie gasesti se potriveste la orice gun, nu mai sunt munitii separate pt arme in parte si sa fiu sincer gasesti la tot pasu, chiar imi permit sa mai trag aiurea sa testez armele craft-uite. La fel si cu stasis-ul si medi pack-urile, la gramada cate vrei. Tine-ti minte cand eram afara undeva in spatiu si disperam ca ramaneam pe low sau chiar fara oxigen? Nu exista asa ceva in DS3 pe dificultatea asta, atata aer ai ca inca iti mai permiti sa mai stai si la o tigara.

Imi lipseste mult starea de incordare ce o aveam in DS1-2, imi era ''frica'' sa iau coltul. Probabil asta se datoreaza ca am destula munitie si medicamente anti anxietate(medi pack/stasis).

Imi lipsesc micile puzzle-uri care ma faceau sa ma opresc si sa ma gandesc putin, aha cuma ce mai fac? Tin minte cum trebuia sa schimbi gravitatia, sa dai cu stasis pe undeva, sa te srecori altundeva.... In DS3 daca dai de asa ceva is chiar prea simple, un hack in fata unei usi sa o deschizi si cam atata.

Ahh da, unde este sunetul disperat al respiratiei lui Clark cand era pe low health, niciunde? Vai ce-mi lipseste gafaitul ala!

In rest jocul e fain, are moemntele lui. Cand ajungi pe planeta unde se desfasoara majoritatea actiunii sunt locuri unde ramai sa admiri peisajul, imi place art work-ul, zapada, vijeliile, brrrrr.

Kobaiashi chiar daca nu-l iei acuma eu ti-l recomand undeva cand se mai ieftineste, un fan Spatiu Mort nu-l lasa la greu pe Issac Si eu am sa-l rejoc pe hard si sper ca asa sa se asemene in dificultate mai mult cu primele doua parti.

In rest? Temetiva!! Log off!!

5. #125 SP
    Eu oricum sunt pe la inceput, dar pana acum imi place mult si abia astept pana diseara sa omor necromorfi. Joc pe hard si sistemul de weapon crafting, pentru mine cel putin, aduce un plus la elementul de survival si strategie pe care trebuie sa-l abordezi. Sa nu mai zic ca se controleaza perfect, design, art-work de nota 10 - DAR sunt doar primele impresii, primele 3 capitole.

Ah, si FOVu' e foarte bun.

6. #126 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    daca are fovu bun, il iau si io...

7. #127 SP
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Eu oricum sunt pe la inceput, dar pana acum imi place mult si abia astept pana diseara sa omor necromorfi. Joc pe hard si sistemul de weapon crafting, pentru mine cel putin, aduce un plus la elementul de survival si strategie pe care trebuie sa-l abordezi. Sa nu mai zic ca se controleaza perfect, design, art-work de nota 10 - DAR sunt doar primele impresii, primele 3 capitole.

Ah, si FOVu' e foarte bun.
    Crafting-ul de weapon ar fi element de strategie daca ai sti ce te asteapta, ce urmeaza in joc. Poate in a 2-lea play through iti foloseste dar asa ce strategie? Precum ziceam, ai o lighoana mare in fata si la tine ai arme care nu prea i se potrivesc. Daca ai avea un bench machine care il accesezi din meniu, da, as mai putea spune ca e element de strategie. Altfel iti faci arme si mergi la nimereala cu ele.

8. #128 SP
    in that case, restart checkpoint

9. #129 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Ai nevoie mai mult de o singura arma in Dead Space?

10. #130 SP
    Member laurentiu885's Avatar
    L-am inceput si eu azi .e mai slab ca primele doua . pe partea de gameplay e identic cu DS2 dar ii lipseste atmosfera si este mult prea usor .la tot pasul gasesti munitie si recipiente pentru regenerarea sanatatii (dupa capitolul 1 aveam totul full).eu as fi preferat sa pastreze sistemul de upgrade al armelor dar nu e deranjant nici acesta .grafica e destul de buna (pentru actualele console).totusi mi-ar fi placut sa adauge specii noi de Necromorphs . nu stiu cate capitole are dar in aproape doua ore pe dificultate normal am ajuns la 6 .

11. #131 SP
    In postul meu unde descriam unele parti ale jocului am zic ca is undeva pe la sfarsit dar am gresit, nu eram nici pe aproape de sfarsit. Acum am vazut cate chapteruri sunt si daca mai faci si ceva side missions iti ia ceva timp. Jocul e lung si devine tot mai bun si mai greu. Luati cu incredere

12. #132 SP
    Si eu sunt la capitolul 6, e superb. Am inceput sa inteleg destul de bine si sistemul de weapon crafting si am niste beast weapons. Daca il mai incepe cineva curand, recomand direct dificultatea HARD!!

13. #133 SP
    Gata, le-am dat in ceafa cu ranga, adica am terminat jocul mai pe inteles. Trebuie sa retrag unele lucruri ce spuneam ca ma deranjeaza la joc. Incet te obisnuiesti cu sitemu de crafting si experimentezi tot felu de arme cum te lasa mintea. E adevarat ca pe normal ai resurse cam multe dar spre sfarsit jocul devine mai greu si sunt bine venite.

Jocul e foarte lung, eu am stat mult si pe la crafting de arme,cipuit, experimentat cu diferite chestii atasabile pe arme etc,nu stiu daca si timpul acela se ia in considerare,nu m-am grabit de loc, am stat am admirat, i took my time si am ajuns la un total gameplay 24h:47m. Am bagat si 6 din 10 misiuni optionale, cele de la inceput mi-au scapat cumva dar mai apoi le-am facut si aici dau un sfat,e bine sa le faceti ca gasiti resurse si cateva dintre misiuni is chiar faine, iti sar in cap necro mortii zombie ca paduchii.

Citeam pe undeva ca jocul nu e asa de finisat ca si partile anterioare, ehh bull****. Este extraordinar de fain facut si chiar pot spune ca pana la urma mi-a placut cel mai mult din serie,grafica buna, gameplay superb, au introdus chestii noi si aici nu ma refer la sistemu de crafting si upgrade.Mai la capatul jocului intelegi mai bine si ce-i cu mark-erele alea.

Dead Space 3 e briliant asa ca ce-i cu note mici la review-uri pot sa ma ia de p... Daca ar fi fost primul joc aparut din serie lua nota 9.9
    Pana la urma am avut si starea aia de tensiune dupa care tanjeam la inceputu jocului. Totusi mi-a lipsit mult gafaitul disperat a lui Isaac din DS1-2 cand era pe low health dar cam atata.

De abia astept DS4 pe PS4 . Kobayashi te rog mult nu rata jocu si nu astepta sa se mai ieftineasca fiindca nu o sa-ti para rau. Daca nu-ti place te las sa spargi carcasa si sa o faci tandari de capu meu.

P.S. Temetiva

14. #134 SP
    Ai vazut bai Gica-Contra ca aveam dreptate?

PS: si mie mi se pare cel mai frumos din serie!

15. #135 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Rahat, vroiam sa astept o luna macar pana sa il iau, acum ma faceti sa scot banu pe masa mai repede.

Care il mai are pe xbox, as dori la un moment dat un co-op.

16. #136 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    re6 jokes never get old

17. #137 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Ma joc de cateva ore in co-op si nu pot spune decat: ****ING AWESOME!

18. #138 SP
    1st run coop? esti pe etno?

19. #139 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Concept art goodies.
    Attached Images Attached Images 24.media.tumblr.com-f2786054db41b6ff89a250d05500d770-tumblr_mhxkarnw6m1qgb1o5o4_r1_1280.jpg 24.media.tumblr.com-05ed635b79a1b503b21bbb092df716d7-tumblr_mhxkarnw6m1qgb1o5o9_1280.jpg 24.media.tumblr.com-2ee9cf61342ba376f1a6ae7d8da60173-tumblr_mhxkarnw6m1qgb1o5o1_1280.jpg 25.media.tumblr.com-c5690d8dd2acb13df0814393f91e5405-tumblr_mhxkarnw6m1qgb1o5o2_1280.jpg 24.media.tumblr.com-5ceb327413a7fca69a1ec67658c6081d-tumblr_mhxkarnw6m1qgb1o5o3_r1_1280.jpg

20. #140 SP
    Member laurentiu885's Avatar
    As vrea sa il joc si in co op deci am nevoie de un partener . PSN id-ul meu este : XULESCU25

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 9 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 LastLast

Bookmarks