�mi aduce aminte de coperta de la Forza 2.
![]()
Be the first to get an official sneak peek of the Need For Speed Most Wanted Multiplayer Trailer
Debuting on Need For Speed - Official Site on August 14, 2012. Sign-up or Log-In to become an Insider and get early access to the full trailer.
Eu ma declar dezamagit dupa toate trailerele. Ma asteptam la un MOST WANTED adevarat,nu un Burnout. Vad. Ca se lauda numai cu MP-ul,cariera va fi slaba rau.
it's coming to crazy drivers or to crash our lives .. speed not easy in the game ... run and push it's amazing![]()
Ce-i cu asta ma ,a fumat insecticid? Nu are nici o noima. Ori a facut translate cu google.
Din ce am vazut pana acum (referitor la acest joc) si din ce am vazut din screenshots-uri si primul filmulet, e posibil ca GTA V sa arate mai bine ca asta.
Bine, nu e vorba de grafica, just saying.
Anyhow, mi se pare foarte booooring. Mi-a placut foarte mult The Run. Aveam un tel pentru care alergam ca descreieratul prin canioane si orase. Aici...presimt 2-3h de fun si in rest, cu prietenii. Nu m-am omorat dupa Bournout Paradise si tare cred ca se va intampla la fel...
Nu stiu cat de repede ai terminat tu, dar mie mi-a luat app 6-7h la primul run. Recunosc, pana la el nu credeam in poveste pentru jocurile de racing, dar m-a facut sa-mi schimb parerea. Rejoc chiar si acum, cu o deosebita placere, atat The Run cat si Hot Pursuit. Nu cred ca am mai patit asa ceva cu jocurile din seria NFS de la NFS 3, care l-am jucat 2-3 ani la rand.
Bookmarks