Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 8 FirstFirst ... 5 6 7 8 LastLast
Results 121 to 140 of 156

Thread: Need for Speed: Most Wanted

1. #121 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    ma tot intrebam cand il iei. Bravo.
    Eu ma tot intreb cand o sa te vedem online la o cursa.

2. #122 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    hai ca am fost in seara asta vreo 5 parca? cand am primit invitatia tocmai bagam online pass-ul, deci total pe dinafara, nu stiam ce trebuie facut
    maine imi conectez si eu casca.

parca m-am mai acomodat cu haosul ala, multa viteza, alergatura mare
    Parea ca formam echipe REd vs BLUE, 2 vs 3...ca doar 5 eram, nu stiu care castiga ca eu nu prea ieseam pe primul loc, dar dupa cateva meets up mi-a arata ca am facut best points..de unde atata? ca eram praf

mai bagam si maine ca a fost fun!
    Daca sunt ceva reguli, poate le postati aici, gen sa avem toti aceeiasi masina...etc

PS: am jucat in single putin de m-a alergat politia vreo 10 minute eram level heat 4, am ajuns la un Lambo am dat sa ma sui in el si s-a blocat jocul...pac pac, reset!

3. #123 SP
    Member Dromoter's Avatar
    Imi ajunge si mie maine probably sper sa fie as fun as you guys say !

4. #124 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Deci tot nu am rezolvat cu castile, dar va auzeam pe acolo cum va intriga faptul ca eu am castigat cateva curse unde nu mergeam stralucit Trebuie sa recunosc ca nu are legatura cu valoarea mea care oricum este destul de mare dar mai degraba cu faptul ca mizeria de Limited Edition are "4 Hours of Double Speed Points" in multi pentru primele ore. Si Adi cred ca are la fel. Deci probabil ca din seara asta scorul o sa fie normal. Sper

5. #125 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Eu nu am casca, deci nu prea va auzeam (doar daca dadeam Pause si se oprea muzica).

6. #126 SP
    eu muzica am taiat-o din start, nu-mi place muzica pe jocurile de racing prefer motorul.

Da am Limited Edition, probabil din cauza asta am facut de 2 ori Best Points, ca erau dublate si cum abia aseara m-am logat la multiplayer..s-au contorizat atunci .

7. #127 SP
    @bubli-789AD: Din pacate, eu am fost nevoit sa-ti dau mute pentru ca se crea microfonie si era foarte deranjant. Mai verifica prin Accessory Settings la Input sa fie trecut microfonul.

@adibose: Singura regula este ca toti sa conducem aceeasi masina pe durata unui speedlist, pentru a avea toti sanse egale. Dupa terminarea eventurilor unui speedlist fiti atenti la ce se discuta prin voice chat pentru a afla ce masina s-a stabilit pentru urmatorul speedlist. In felul asta mai diversificam gameplayul si deblocam componente pentru toate masinile. In rest, just follow the green marker.

De asemenea, pentru cei care nu stiu, eventurile din multiplayer sunt de 4 tipuri:

Race: Cursa individuala.
    Team Race: Cursa pe echipe, acestea fiind create in functie de ordinea in care playerii ajung la Meet Up.
    Challenge: Acest event este compus din 2 parti. In prima parte trebuie sa ne intrecem pana intr-o anumita locatie. Iar in a doua parte, dupa ce toti jucatorii au ajuns la destinatie, trebuie facute anumite activitati (aflati care sunt aceasta urmarind bare din josul ecranului).
    Speed Test: Castiga cel care trece cu cea mai mare viteza prin dreptul Speed Camerei indicate.

8. #128 SP
    si tipul de cursa in MP este afisat inainte de MeetUp?
    Trebuie sa ma obisnuiesc cu informatiile care apar pe ecra pentru ca sunt multe detalii iar cursa e nebuneasca...daac iti muti ochii de la drum sa citesti nu stiu ce pop up...esti direct in pom

9. #129 SP
    Quote Originally Posted by adibose View Post
    si tipul de cursa in MP este afisat inainte de MeetUp?
    Da, scrie sus in coltul din dreapta: "Up next: Event1, Event2, Event3, Event4, Event5".

10. #130 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Eu ma tot intreb cand o sa te vedem online la o cursa.
    vin draga vin, doar ca mi-a ajuns si Halo care e sublim si nu mai stiu cum sa le impart.

11. #131 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    vin draga vin, doar ca mi-a ajuns si Halo care e sublim si nu mai stiu cum sa le impart.
    Na! Sa vezi si tu cum e sa le amesteci!
    vrei sa te bat?

12. #132 SP
    Member palflo's Avatar
    salut 4 all
    v-am dat add la toti pe psn
    id psn: greutzu
    NFS MW si FIFA 13

13. #133 SP
    Junior Member Catani's Avatar
    Va salut,
    Ca sa joc cu voi in mp ce trebuie sa fac ? Cum stabilim cand ne intalnim etc ? Am citit paginile anterioare dar nu prea m-am lamurit ca n-am mai jucat cu prieteni multi in mp doar 1vs 1.

id-ul meu este cattani88 si va rog sa ma adaugati voi...cine vrea. Multumesc si astept cu nerabdare sa jucam

14. #134 SP
    Am facut a 9-a cursa Most Wanted si mi-a nu am apucat sa-i distrug masina inamicului si a scapat si acum nu mai apare, pana acum cand scapau daca mai mergeai putin apareau pe langa tine, pe asta nu-l mai gasesc nicaieri. Pot sa fac ceva sa-l gasesc sau trebuie sa fac cursa dinnou ?

15. #135 SP
    Member palflo's Avatar
    salut.... cum pot da join in multiplayer la nfs mw pe friends ca v-am tot vazut in lista de prieteni dar nu puteam sa intru sa joc cu voi daca stie cineva il rog sa posteze aici ms...

16. #136 SP
    e simplu, daca ne ai adaugati la friend, atunci mergi in multiplayer si mergi la friends, vezi cine e in curse de MP si dai join, apesi pe X, si te baga automat. eu asa am facut de fiecare data cand m-am conectat cu baietii de pe CG

17. #137 SP
    Member palflo's Avatar
    am dat pe x de 100 de ori si degeaba nu scrie nici unde join ori eu nu vad dau x si ma baga pe jucator si de acolo scrie doar sa dau cerc sa ies

18. #138 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Are split screen?Se poate juca cu volanul?

19. #139 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    dezamagit de demo. Parerea mea umila e ca Burnout e mai interesant chiar daca nu are licente la masini

20. #140 SP
    Quote Originally Posted by FishyBon3 View Post
    Are split screen?Se poate juca cu volanul?
    Nu are split-screen. Si din ce am auzit in review-ul de la CGR se poate juca cu volan dar e mai placut cu controller.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 8 FirstFirst ... 5 6 7 8 LastLast