Err americani si Call of Duty, ne mai trebuie o explicatie? El Presador nu se vede ca altfel si-ar pierde fanbaseul.![]()
Err americani si Call of Duty, ne mai trebuie o explicatie? El Presador nu se vede ca altfel si-ar pierde fanbaseul.![]()
Are 14 harti, cu Nuketown 15. Nuketown nu apare in modurile de joc obisnuite ci are un playlist special Nuketown 24/7.
Am auzit ca au scos Nuketown..true?deci nu mai merita sa iau editia cu nuke?
Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2
lol
deci un fel de dati-va-n **** mea ca tot cumparati Black Ops 2
da.Nuketown nu mai are categorie separata..si din cate am vazut eu e posibil sa nu mai fie deloc in joc..din 10 meciuri jucate pe Chaos Moshpit(playlist unde ar trebui sa fie inclusa) nu am avut niciodata nuketowrn printre hartiile "votabile"
bine ca am terminat-o cu BO 2 si il returnez![]()
Incredibil.... ca altexu la noi 20% reducere dar nu pe loc ci primesti un bon si vi peste o saptamana si cumperi altceva iar bonurile nu se pot cumula... o japca pe fata.. adica daca cumpar 3 jocuri ps3 primesc 3 bonuri dupa asta trebuie sa mai cumpar peste un timp alte 3 produse sa beneficiez de reducere... nostim nu?
Cine a gandit asta cu retragerea mapei trebuie omorat cu pietre ca la arabi...so pomeneasca de smecherie
d**k move ce sa mai zicem, oricum nu prea jucam pe ea am intrat odata,pe la jumatea meciului aveam ceva de genul 7-28 si am zis ok....bye bye,this is not for me
![]()
Am fost cat pe aici sa il cumpar ieri , din altex si m-am sucit . Pas.-of topic : Mai bine bag banii la GT5 fara suparare.
Nuketown, a fost si ramane cea mai buna harta din COD BO, de aceea a fost si bagata aici cu acel 2025 in coada. Personal cea mai buna harta, unde nu trebuie sa alergi ca bezmeticul si sa te feresti de f.king campers, este HIJACKED.
)))) cel mai bun sfat , indeed
Faza cu nuketown e absolut de toata jena....niste milogi , era in mare parte cel mai rapid mod de a face lvl .
cred ca de aia au si scos playlistul Nuketown 24/7..ptr ca in 5 zile cat am avut jocul..jucand in medie 3 ore pe zi si 90% din timp pe nuketown(desi la inceput imi luam batai groaznice si o uram) am ajuns la lvl 45...
Bookmarks