1:18, epic)))
sunt singurul care crede ca Black Ops 2 e putin scriptat in MP ?adica mie mi s-a intamplat o faza cel putin ciudata..dupa ce vreo 3 meciuri am avut un K/D ratio groaznic in al 4-lea am fost cel mai bun..si simteam cum auto-aim-ul ma ajuta mai mult ca de obicei..
Ce versiune de black ops 2 sa cumpar ? Pentru PS3 sau Xbox 360 ? Mai sunt probleme cu lag online pe ps3 ?
Din cate am inteles pe ps3 sunt freezeuri constante ce fac jocul aproape injucabil. Toate COD-urile de la MW2 incoace inclusiv Black Ops 2 au mers mai bine pe xbox.
Mere da nu tot timpul, I blame the laaaag
. Oricum buna ideea,in sfarsit mai pot sa joc si eu cu AR,pacat ca le am blocate iara pe toate ca am dat legasi
![]()
Da, la fiecare prestige iti alegi tu ce sa deblochezi si una din optiuni e un Create-a-Class.
la fiecare prestige ai 3 variante:
1.Deblochezi o clasa in plus
2.Resetezi toate stats-uriile
3.Iti iei inapoi toate token-uriile folosite pe parcursul acelui prestige si le poti reinvesti
in plus primesti si un prestige token pe care il poti folosi de ex ptr deblocarea permanenta a unei arme ca sa nu mai astepti sa atingi nivelul de la care e disponibila arma..
---------- Post added 30-11-2012 at 04:23 PM ----------
![]()
Bookmarks