Guys mane pe la ce ore puteti un party?
---------- Post added 28-12-2012 at 10:20 PM ----------
BTW:scuzati ca n-am stat mai mult, dar au inceput sa ma usture ochii de cand joc jocul asta...![]()
Guys mane pe la ce ore puteti un party?
---------- Post added 28-12-2012 at 10:20 PM ----------
BTW:scuzati ca n-am stat mai mult, dar au inceput sa ma usture ochii de cand joc jocul asta...![]()
Rastaman scuze pentru atunci cand am jucat.. eram pe fuga. Trebuie sa facem neeaparat un party in zombies cu totii mai ales ca sa ma revansez fata de Rastaman.
Sursa: Black Ops 2 'Revolution' DLC Details - IGNThe first bit of DLC for Call of Duty: Black Ops 2 has been leaked online.
The expansion is titled 'Revolution', and if the leaked promotional images (via MP1st) are to be believed, it will contain four new multiplayer maps and one new map for the zombies mode.
The new MP maps are called Hydro, Downhill, Grind and Mirage, while the zombies map is named Die Rise. And you'll be able to run around levels wielding the new Peacekeeper SMG.
Another leaked image states that the Revolution expansion will come to Xbox 360 on Tuesday, 29th January, and will be an exclusive for a limited amount of time.
guys, va rog, cand ziceti ca jucati, jucati nu mai vorbiti aiurea.
Sent from Mars using Tapatalk 3
Eu folosesc PDW-57 am level maxim la ea.Ma descurc binisor , dar cel mai bine ma descurc cu MSMC.Astept sa dau unlock la Skorpion evo sa vad cum se comporta.
Eu folosesc Skorpion Evo care este foarte buna, singurul dezavantaj este ca se duc rapid gloantele din incarcator si trebuie sa reincarci des.
Eu folosesc ca si attachments.: Red Dot Reflex, Fast Mag si FMJ. O combinatie buna daca esti pe rush.
Inainte sa fac prestige foloseam Type-25 care si ea este buna(am prestige 2 la ea, stiu ce vorbesc) insa trebuie folosita atat in ofensiva cat si in defensiva , daca te duci numai rush ai sa ai deaths mai multe decat kills.
vreau sa fiu si eu in "elita"...asa ca daca ma vedeti online dati-mi si mie un invite...
Sry guys , mi-a fost lene in ultima vreme sa intru (busy with saints row 3) . Intru de luni-marti sa-mi si dai inv rasta . ^^
RazvyLord, Rastaman si cine mai era I f*ckin' enjoyed the game! Astept si alte invitatiipoate pana atunci fac si eu rost de casti... ma bate gandul sa incercam ceva multiplayer maine ca sa putem sa ne strangem mai multi. Ce ziceti si de un clan?
Sent from my U8815 using Tapatalk 2
Vorbeste cu Rasta in legatura de clan .
P.S : castile sunt un "must" pentru orice fel de MP in general .![]()
da chiar cu clanul elite ce se mai aude?facem un poll?
Sent from Mars using Tapatalk 3
iata ce era pe ign.com acum 3 ore..iar si mai devreme de asta era parodia la review-ul Black Ops 2.
Hmm, iar este xbox exclusive si abea dupa o luna va aparea pt. PS3 ...oh well . Arata ok map design-ul dar parca totusi nu ma tenteaza .
Bookmarks