Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 26 of 26

Thread: Pro Evolution Soccer PES 2013

1. #21 SP
    Member freezy's Avatar
    Quote Originally Posted by catalineatza08 View Post
    Eu am luar FIFA 13 de la Altex pentru PS3, de abia am prins o bucata, pe cand PES 2013 aveau kklau.

Cei de la Konami au o hiba foarte mare daca vrei sa folosesti un router pentru a avea internet la jocul online, si anume nu te lasa sa intri la lobby rooms, la competitii, ci numai la quick match. La FIFA 13 pot juca orice mod de la online folosind un router.
    Si eu am router dar nu am intampinat asemenea problema si nici nu am mai auzit pana acum decat la un amic care nu il lasa sa intre online deloc. Dar am rezolvat problema, i-am pus PS3-ul in DMZ si gata.

Quote Originally Posted by Marinake
    Personal eu am jucat si Fifa si Pes , dar pe diferite perioade.Am inceput cu Fifa 98 si am jucat pana la Fifa 2007 inclusiv.Dupa aceea Pes a trecut cu mult peste Fifa si am jucat de la Pes 6 pana la Pes 10.Dupa succesul lui Pes 10 , cand a aparut panarama de Pes 11, am trecut iar la Fifa si o sa stau o perioada pana se hotarasc Konami sa mai scoata un joc bun.
    Sa stii ca pes 2013 este chiar reusit, cel putin mie imi place mult. Intr-adevar, 2011 si 2012 au fost jalnice mai ales 2012 pe care nu l-am putut juca deloc. Poti incerca demo de la 2013 sa vezi daca iti place.

2. #22 SP
    Junior Member CooL's Avatar
    [/QUOTE]Sa stii ca pes 2013 este chiar reusit, cel putin mie imi place mult. Intr-adevar, 2011 si 2012 au fost jalnice mai ales 2012 pe care nu l-am putut juca deloc. Poti incerca demo de la 2013 sa vezi daca iti place.[/QUOTE]

+1

3. #23 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Din pctul meu de vedere, care l-am luat, ca si pe 12, strict pentru modul Become a Legend, 13 este IDENTIC cu 12. TOTUL este identic. Grafica, gameplay, oamenii cu care interactionezi si replicile pe care ti le spun. Ma asteptam sa fie putin mai bun. In 12 am jucat app 6 sezoane pana am ajuns cel mai bun si cel mai dorit jucator, plecand de la o echipa "nula", dar in asta nu m-am mai obosit. Este efectiv acelasi joc.

Pentru fotbal, raman la FIFA 13 care chair are modificari vizibile fata de anul trecut. Pacat ca la ei, Be a Pro este mult sub Become a Legend din PES, dar hey...nu le poti avea pe toate

4. #24 SP
    Banned asperas's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Din pctul meu de vedere, care l-am luat, ca si pe 12, strict pentru modul Become a Legend, 13 este IDENTIC cu 12. TOTUL este identic. Grafica, gameplay, oamenii cu care interactionezi si replicile pe care ti le spun. Ma asteptam sa fie putin mai bun. In 12 am jucat app 6 sezoane pana am ajuns cel mai bun si cel mai dorit jucator, plecand de la o echipa "nula", dar in asta nu m-am mai obosit. Este efectiv acelasi joc.

Pentru fotbal, raman la FIFA 13 care chair are modificari vizibile fata de anul trecut. Pacat ca la ei, Be a Pro este mult sub Become a Legend din PES, dar hey...nu le poti avea pe toate
    Te contrazic in leg cu pesu 13 deoarece nu e chiar la fel cu pes 12!Pes 2013 e un joc incomplet scos in graba de acesti japonezi retarzi numai ca sa le ia fata celor de la eA..!Au scos posibilitatea de a juca o liga offline iar master league l-au facut rpg cu acele ghete pokemoniste(ce o fi fost in mintea lor)..singurul plus fiind gameplayu'(pacat de el) konami ca de obicei venind cu 1 pas inainte si 2 inapoi!Nu mare ar fi mirarea ca pt pes 2014 sa avem o colaborare kONAMI + Bethesda..

5. #25 SP
    Member Seryaph's Avatar
    Quote Originally Posted by asperas View Post
    Te contrazic in leg cu pesu 13 deoarece nu e chiar la fel cu pes 12!Pes 2013 e un joc incomplet scos in graba de acesti japonezi retarzi numai ca sa le ia fata celor de la eA..!Au scos posibilitatea de a juca o liga offline iar master league l-au facut rpg cu acele ghete pokemoniste(ce o fi fost in mintea lor)..singurul plus fiind gameplayu'(pacat de el) konami ca de obicei venind cu 1 pas inainte si 2 inapoi!Nu mare ar fi mirarea ca pt pes 2014 sa avem o colaborare kONAMI + Bethesda..
    Fus-Ro-Dah si GOOOOOLLL!!

6. #26 SP
    Banned SWTFU's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2