Se baga cineva la un stream?
Si sa fie calumea, adica sa se vada omul care-l joaca![]()
ei ma ce ma dispera ca nu-l am amu' (chiar daca acum 2 ore am zis ca nu ma intereseaza daca-l primesc joi) ca imediat ma disper si-l iau digital!![]()
Am mai jucat cateva ore , isi merita bani din plinNu am jucat RE4 si nu prea joc in general jocuri horror ( exceptie Outlast si Alan Wake ).
Te tine in suspans tot timpul ( *butt cheeks clench*Senpai Lorik) si nu are cheap ass jump scares ca in Outlast. Jocul in sine nu e chiar horror , mai mult tulburator.
Singurul lucru care nu imi place este gunplayul , mai exact felul in care pui tinta , e foarte greoi si de multe ori ratezi iar in majoritatea cazurilor e mai usor cu aim assist oprit fiindca mai mult te incurca.
Ştie cineva cum se numeşte melodia 19:27? Este făcută special pentru joc sau ceva de genul ăsta?
Dada, si mie imi vine vin cateva minute! Yee!(ce chestie...ma asteptam sa-l primesc maine - asa mi-a zis tipul de la altex).
Gata, a ajuns, yay! Chiar de azi, desi tipul de la Altex mi-a spus ca il primesc maine. Foarte seriosi, nota 10!
Installing...![]()
Dupa opinia voastra merita sa dau banii sa-l iau pe ps4 , sau pot sa-l iau linistita pe ps3 ca nu pierd mult din calitate?
Din cate am inteles este aproape acelasi lucru pe old gen. Defapt este vorba de 30 de ron diferenta intre pret cea ce nu este mare lucru.
Help?
Eu am comandat Limited Edition si mi-a ajuns normal edition + dlc. La inceput am fost foarte dezamagit dar apoi am vandut jocul unui prieten (cu fix 230 de lei) iar eu am dat o alta comanda, la unguri, pt. Limited Edition + extra stuff. (oricum nu aveam vreme de el momentan pt. ca am ce juca).
Din cate am vazut si Ramon a primit editia normala. Cam aiurea sa comanzi ceva si sa primesti altceva.
In primul rand e: RonanN1 cu N1 de la NICE ONE!
In al 2-lea rand, nuam comandat versiunea pt. XO si da de pe Microsoft Xbox 360, X360, Playstation 3, PS3, PC, Console shop, service - GAMEstore aka Microsoft Xbox 360, X360, Playstation 3, PS3, PC, Console shop, service - Gamerland Sunt FOARTE seriosi oamenii (am mai colaborat cu ei in trecut). Din cate vad...pt. PS4 au doar versiunea normala
![]()
mda.... nu am gasit-o. mi-am pus baza in altex dar se pare ca au schimbat ce aveau pe site.
Eu zic sa le dai un telefon celor de la gamerland.ro sa-i intrebi. Poate ca mai au sau vor mai aduce![]()
Note:
IGN 8.7/10 - Polygon 6.5/10 - Videogamer 8/10 - Joystiq 2.5/5 - CVG 8/10 - Shacknews 6/10 - GamesRadar 3.5/5
Gamign Nexus 8/10 - The Escapist 3/5 - OXM 8/10 - TheSixAxis 8/10 - GameTrailers 9/10 - Push Aquare 7/10
AusGamers 10/10 - Hardcore Gamer 4/5 - Readers Gambit 8/10 - Gaming Trend 70/100 - Trusted Reviews 6/10
Playstation Lifestyle 8/10 - God is a Geek 8/10 - NewGameNetwork 72/100 - Impulsegamer 4.4/5 - ThisGenGaming 8/10
Moviepilot 8.5/10 - Pocket Lint 4/5 - Gamers Temple 96/100 - Metaleater 9/10 - GameZone 8/10 - We The Nerdy 8/10
ZTGD 8.5/10 - Cheat Code Central 4/5 - MMGN 8.5/10 - Stevivor 9/10 - BioGamer Girl 9.5/10 - Expert Reviews 4/5
Entertainment Buddha 86/100 - Metro 6/10 - IB Times 10/10 - Financial Post 8.5/10 - The Telegraph 4/5 - Dailystar 4/5
By Dant3 in forum Console News
Bookmarks