Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 7 of 15 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast
Results 121 to 140 of 287

Thread: The Evil Within

1. #121 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Se baga cineva la un stream?

2. #122 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Si sa fie calumea, adica sa se vada omul care-l joaca

ei ma ce ma dispera ca nu-l am amu' (chiar daca acum 2 ore am zis ca nu ma intereseaza daca-l primesc joi) ca imediat ma disper si-l iau digital!

3. #123 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Quote Originally Posted by Ramon View Post
    Mie mi-au confirmat-o direct pe email, apoi am sunat sa intreb cand vine si a zis ca cel mai probabil maine.

Tu Shpion esti din provincie? Sau de ce ti-a zis ca joi?
    Dupa o zi pe alta, curier. Braila.

4. #124 SP
    Member Ramon's Avatar
    Ronan, sunt solidar cu tine. Hai sa mai bagam niste shadow of mordor intre timp

5. #125 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Am mai jucat cateva ore , isi merita bani din plin Nu am jucat RE4 si nu prea joc in general jocuri horror ( exceptie Outlast si Alan Wake ).

Te tine in suspans tot timpul ( *butt cheeks clench* Senpai Lorik) si nu are cheap ass jump scares ca in Outlast. Jocul in sine nu e chiar horror , mai mult tulburator.

Singurul lucru care nu imi place este gunplayul , mai exact felul in care pui tinta , e foarte greoi si de multe ori ratezi iar in majoritatea cazurilor e mai usor cu aim assist oprit fiindca mai mult te incurca.

6. #126 SP
    Member daviddd's Avatar
    Ştie cineva cum se numeşte melodia 19:27? Este făcută special pentru joc sau ceva de genul ăsta?

7. #127 SP
    Member Ramon's Avatar
    Am primit SMS de la Nemo, deci vine intr-adevar azi jocul.

8. #128 SP
    Dada, si mie imi vine vin cateva minute! Yee! (ce chestie...ma asteptam sa-l primesc maine - asa mi-a zis tipul de la altex).

9. #129 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Gata, a ajuns, yay! Chiar de azi, desi tipul de la Altex mi-a spus ca il primesc maine. Foarte seriosi, nota 10!

Installing...

10. #130 SP
    Member SavePluto's Avatar
    Dupa opinia voastra merita sa dau banii sa-l iau pe ps4 , sau pot sa-l iau linistita pe ps3 ca nu pierd mult din calitate?
    Din cate am inteles este aproape acelasi lucru pe old gen. Defapt este vorba de 30 de ron diferenta intre pret cea ce nu este mare lucru.
    Help?

11. #131 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar

12. #132 SP
    Eu am comandat Limited Edition si mi-a ajuns normal edition + dlc. La inceput am fost foarte dezamagit dar apoi am vandut jocul unui prieten (cu fix 230 de lei) iar eu am dat o alta comanda, la unguri, pt. Limited Edition + extra stuff. (oricum nu aveam vreme de el momentan pt. ca am ce juca).

Din cate am vazut si Ramon a primit editia normala. Cam aiurea sa comanzi ceva si sa primesti altceva.

13. #133 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Retail Problems... Heil Digital

14. #134 SP
    Junior Member Phantasm's Avatar

15. #135 SP
    In primul rand e: RonanN1 cu N1 de la NICE ONE!

In al 2-lea rand, nu am comandat versiunea pt. XO si da de pe Microsoft Xbox 360, X360, Playstation 3, PS3, PC, Console shop, service - GAMEstore aka Microsoft Xbox 360, X360, Playstation 3, PS3, PC, Console shop, service - Gamerland Sunt FOARTE seriosi oamenii (am mai colaborat cu ei in trecut). Din cate vad...pt. PS4 au doar versiunea normala

16. #136 SP
    Junior Member Phantasm's Avatar
    mda.... nu am gasit-o . mi-am pus baza in altex dar se pare ca au schimbat ce aveau pe site.

17. #137 SP
    Eu zic sa le dai un telefon celor de la gamerland.ro sa-i intrebi. Poate ca mai au sau vor mai aduce

18. #138 SP
    Note:

IGN 8.7/10 - Polygon 6.5/10 - Videogamer 8/10 - Joystiq 2.5/5 - CVG 8/10 - Shacknews 6/10 - GamesRadar 3.5/5

Gamign Nexus 8/10 - The Escapist 3/5 - OXM 8/10 - TheSixAxis 8/10 - GameTrailers 9/10 - Push Aquare 7/10

AusGamers 10/10 - Hardcore Gamer 4/5 - Readers Gambit 8/10 - Gaming Trend 70/100 - Trusted Reviews 6/10

Playstation Lifestyle 8/10 - God is a Geek 8/10 - NewGameNetwork 72/100 - Impulsegamer 4.4/5 - ThisGenGaming 8/10

Moviepilot 8.5/10 - Pocket Lint 4/5 - Gamers Temple 96/100 - Metaleater 9/10 - GameZone 8/10 - We The Nerdy 8/10

ZTGD 8.5/10 - Cheat Code Central 4/5 - MMGN 8.5/10 - Stevivor 9/10 - BioGamer Girl 9.5/10 - Expert Reviews 4/5

Entertainment Buddha 86/100 - Metro 6/10 - IB Times 10/10 - Financial Post 8.5/10 - The Telegraph 4/5 - Dailystar 4/5

Attached Images Attached Images 1413316780-evil-within.jpg

19. #139 SP
    Junior Member Piticlick's Avatar
    Quote Originally Posted by Phantasm View Post
    mda.... nu am gasit-o . mi-am pus baza in altex dar se pare ca au schimbat ce aveau pe site.
    Vorbeste cu ronnan1 are email-ul meu . Voi incerca sa aduc versiune dorita de voi Limited Edition .

20. #140 SP
    Junior Member kazi's Avatar
    Sunt deranjante acele Black bars?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 15 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast