Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 15 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast
Results 101 to 120 of 287

Thread: The Evil Within

1. #101 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by ilie11 View Post
    foarte greu.
    Nu exista jocuri foarte grele doar gameri slabi (tocmai de aia exista nivele/niveluri *whatever* de dificultate la anumite jocuri).
    Eu cand ma joc si vad ca nu fac fata...niciodata nu zic "ai de mine ce greu ii jocu' ma" ci "vai de mine cat is de praf...se vede ca imbatranesc". Si o zic destul de des la cateva jocuri on-rail (asta asa ca fapt divers).

2. #102 SP
    Member Ramon's Avatar
    Mix de reviewuri pe metacritic, ca de obicei. IGN a dat mare, Polygon si Joystiq a dat putin etc. Oricum, toti zic ca gameplayul e bun, desi cica e old-school. Anyway, eu o sa-l iau cand apare la Altex.

3. #103 SP
    Senior Member ilie11's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Nu exista jocuri foarte grele doar gameri slabi (tocmai de aia exista nivele/niveluri *whatever* de dificultate la anumite jocuri).
    Eu cand ma joc si vad ca nu fac fata...niciodata nu zic "ai de mine ce greu ii jocu' ma" ci "vai de mine cat is de praf...se vede ca imbatranesc". Si o zic destul de des la cateva jocuri on-rail (asta asa ca fapt divers).
    Bine mah, atunci e challenging, na

4. #104 SP
    \ tudyniuz's Avatar

5. #105 SP
    Daca cineva il vede prin magazine sa-mi zica si mie...refuz sa-l cumpar in format digital! :/

6. #106 SP
    Member Ramon's Avatar
    Same, retail si eu. Sper sa nu se intample ca la Alien, sa nu se gaseasca decat online cu ignore.

7. #107 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    daca l-a luat cineva pe PS3 sa zica cum e

8. #108 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Pot sa-ti spun ca arata ok si pe vechea generatie , cel putin asa e pe 360.

9. #109 SP
    arata ca Wolfenstein New Order? Stiu ca sunt facute tot cu ID Tech 5

10. #110 SP

no

11. #111 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Quote Originally Posted by DeathOfArt View Post
    arata ca Wolfenstein New Order? Stiu ca sunt facute tot cu ID Tech 5
    pai cred ca diferenta intre old si curent gen ar fi de rezolutie si cateva particule in plus, se poate juca lejer si pe vechea generatie fara sa pierzi prea multa "calitate" asa cum a fost cu Wolfenstein sau BF4 care aratau groaznic pe oldgen.

12. #112 SP
    mie mi-a placut cum arata Wolfenstein pe ps3. e drept nu l-am jucat pe 4 dar nu era de lepadat

13. #113 SP
    Member BlackGremlin's Avatar
    Cam asa arata pe PS4.Eu as zice ca jocul nu are texturi hd.Hotarati voi.Oricum eu nu-s curios de grafica,l-as juca si cu grafica de PS2.Gameplay-ul si atmosfera fac toti bani.Spor la gaming!
    Attached Images Attached Images theevilwithin.jpg

14. #114 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Are texturi Hai De-aci...

15. #115 SP
    Member Ramon's Avatar
    Jocul pe metacritic are 76 pe PS4 si 84 pe Xbox. Din cauza ca sunt reviewuri diferite, dar ar trebui sa le puna la un loc.

---------- Post added 14-10-2014 at 15:21 ----------

Si un graphic comparison in care nu se observa mai nicio diferenta:
    The Evil Within: PS4 vs Xbox One Head2Head | N4G

16. #116 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    M-au sunat acum de la Altex, au jocul pe stoc (aveam precomanda pentru One). Maine mi-l trimit, joi il am! My body is ready!

17. #117 SP
    Member Ramon's Avatar
    Mie mi-au confirmat-o direct pe email, apoi am sunat sa intreb cand vine si a zis ca cel mai probabil maine.

Tu Shpion esti din provincie? Sau de ce ti-a zis ca joi?

18. #118 SP
    Member BlackGremlin's Avatar
    Astept sa se lase seara sa-l joc.Am jucat azi 4 capitole cu draperiile trase dar tot mai scary este noaptea cu castile pe urechi.

19. #119 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    The Evil Within - Censorship Comparison - Eurogam…:

20. #120 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Am jucat vreo 4 capitole , e ok jocul , imi aduce aminte de atmosfera din Alan Wake cea ce nu este un lucru rau.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 15 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast