lOVE NOW and for sure not now the time new xbox
Acelasi E3 de acum 50 de ani din partea celor de la Microsoft... Halo, Gears , Forza si COD...
O conferinta de tot rasul...kinect, tablete, telefoane, win8... Nici un joc nou, numai continuari..ma asteptam la mult mai mult...Singurele care mi-au atras atentia au fost Tomb Raider si Splinter Cell..
per total Halo 4, Splinter Cell, TR, un Forza, Gears, telefoane cu tablete, ceva Kinect si BO2.
s-au inecat la mal. Inceputul a fost in forta
Asta a fost tot? Singurul care m-a impresionat a fost Tomb Raider, �n rest..
Nu-mi vine să cred �n ce s-a transformat seria Splinter Cell, zici că este Assassins Creed - I mean cmon.. e incredibil cum reușește tipul ăla să se cațere peste tot și at�t de repede. Meh!
Abea s-a terminat prezentarea de la MS, nu pot sa cred ca toate functiile noi sunt atat de praf si mai ales INUTILE! Abea astept Tomb Rider (the next Uncharted!!!)
Strict din puctul meu de vedere, nu vreau sa supar pe nimeni:
Microsoft: nimic din ce-am vazut nu ma intereseaza/nu voi juca
Sony: n/a
Nintendo: n/a
Mda nimic fascinant din partea celor de la MS,singurele jocuri care m-au impresionat asa la prima vedere sunt TR,Forza,Splinter Cell.
@darkpaul13 nu cred ca vor rula jocurile de pe Xbox pe Windows 8 ce-au aratat ei acolo erau niste filme care le poti muta pe TV..mare branza un kil de cas..![]()
Bookmarks