Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 41 to 59 of 59

Thread: Diferenta de comunitate ??!!

1. #41 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Quote Originally Posted by Nonelito View Post
    Am impresia ca media de varsta e putin mai ridicata in cadrul comunitatii treisaizeci si aici ma refer la cei care joaca organizat si on a daily basis.
    Da, asta voiam sa spun si eu, cel putin la intruniri asta s-a vazut.

2. #42 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    eu cred ca voi incurcati putin borcanele. una e comunitatea unei platforme si alta e comunitatea unui joc. comunitati sunt pentru ambele platforme insa intr-adevar comunitatea PS3 scirtiie cind vine vorba de online pentru ca nu au fost jocuri cu un multiplayer fff bine pus la punct pina anul trecut. din ce stiu eu, lumea a jucat putin Resistance/Motorstorm/Warhawk, ceva CoD4, un pic de MGS4 si Burnout, ceva mai mult R2 si acum K2 din plin (socom vad ca a prins fff putin la noi). da, se simte o crestere, insa e destul de greoaie, pretul consolei fiind probabil un obstacol major. as mai putea adauga aici si faptul ca probabil multi dintre jucatorii de PS3 se orienteaza pe singleplayer. eu de ex am terminat GTAIV pe X360 sau MGS4 pe PS3 dar in multiplayerul aferent am intrat fff putin. in general eu prefer experienta singleplayer, nu cea din multi, insa da, am facut o pasiune pentru K2 si intru aproape zilnic. in schimb, am avut GoW2 original de la lansare si pina recent. m-a vazut cineva online in GoW2? pur si simplu ma lasa rece multiplayerul de GoW si cind am mai auzit si de problemele lui nici ca mi-a ars sa mai intru.

de partea cealalta, nu pot sa nu remarc disponibilitatea/dorinta de a intra online a celor cu X360, insa au fost si motive ffff puternice care au dus la asta (serii precum GoW, CoD 2/3/4/WaW, GRAW, HALO, Forza2, PGR, titluri ori exclusive ori optimizate mai bine pentru X360 decit PS3 si cu un multiplayer fff bun). Personal cred ca nu mai e mult si se va schimba situatia si in tabara PS3 pentru ca asa cum am spus mai sus, se simte o crestere a numarului celor care intra online.

last but not least, de unde obsesia de a juca cu alti romani? sincer sa fiu, prefer sa joc cu unii care se prostesc in casca decit cu altii care injura la fiecare headshot (pe care si-l iau). jucam K2 si erau citiva care injurau destul de des. si mie mi se intimpla, dar tre sa fiu cu adevarat nervos, ceea ce in cazul unui joc e cam greu. chiar trebuie sa se manifeste asa? ei joaca ca sa se distreze sau ca sa se enerveze? nu inteleg. daca injura in continuu inseamna ca sunt nervosi in continuu. sa se lase de joc atunci pentru ca in mod evident...le face rau. sa joace altceva sau cu alti oameni, nu stiu, solutii exista intotdeauna pentru orice categorie de jucatori (inclusiv terapie daca altceva nu functioneaza). well, poate ei nu vor asta si chiar se simt bine asa. ok, treaba lor, insa eu la virsta asta nu mai am rabdarea necesara sa ascult injuraturi chiar in continuu. imi dau o stare conflictuala cu ceea ce simt eu cind ma joc (fun, distractie, cafteala, caterinca). am auzit la viata mea mult mai multe chestii si am si spus o groaza insa eu intru online ca sa ma destind si sa ma distrez, nu ca sa ma enervez. nu ma obliga nimeni sa stau pe un astfel de server asa ca ori dau mute fara nici o jena ori ies si intru in alta parte ca servere sunt destule. din pacate pe X360 nu prea am intrat online (decit in COD4 acu un an unde am jucat cu citiva dintre cei de aici si a fost super ok).

3. #43 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    parerea mea este ca s-a creat o falsa impresie despre comunitatea ps3. cui foloseste asta chiar nu inteleg. eu am aproape plina lista de prieteni si nu cred ca am vrut vreodata sa joc ceva online si nu am reusit. chiar daca joaca fiecare altceva, accepta invite-ul si asta cred ca conteaza nu? nu prin asta definim notiunea de fun? trebuie sa avem neaparat campionate cu posturi interminabile si poze care oricum nu spun nimic decat pentru cei care au jucat? intradevar cand ai doar 3-4 jocuri nu poti avea pretentia sa gasesti non-stop parteneri. asta este, ps3-ul este mai gurmand cand vine vorba de bani, dar daca achizitionezi jocuri in "trend" sigur vei avea cu cine juca. si nu ma faceti, ca imi montez trepiedul si umplu forumul de poze si filme ca sa vedeti ca se joaca pana la 3-4 dimineata.

game on!
    Stai tu linistit, ca nici comunitatea de 360 nu e asa idilica precum pare, dimpotriva, se destrama pe zi ce trece.

4. #44 SP
    Taw
    @h0stile
    Si pe 360 se injura, dar nimeni nu este deranjat de asta.Bine, nu injuram ca si unii pustani de pe PS3, nu vreau sa dau nume.
    Eu prefer sa joc cu CUNOSCUTI (majoritatea romani) pentru a elimina eventualele abuse-uri si pentru a face glume in timpul meciurilor, glume permise doar intre prieteni.

5. #45 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    mda, exact, nici eu nu vreau sa dau nume. cine o face, sa se simta.

PS ma faci sa imi para rau ca nu am intrat si eu la niste meciuri de GoW2 (iar acu nu mai am jocu)

6. #46 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by Sanjuro View Post
    Stai tu linistit, ca nici comunitatea de 360 nu e asa idilica precum pare, dimpotriva, se destrama pe zi ce trece.
    Faptul ca unul sau doi oameni s-au rupt de 360 din diferite motive (unele mi se par destul de absurde), asta nu inseamna ca se destrama. Sa iau jucatorii de Gears of War. S-au retras doi, au venit cinci. Poti spune ca aceasta comunitatea 360 este intr-o transformare. Pleaca veterani (imi pare rau ca pleaca, dar nu pot fi tinuti cu forta) si vin oameni noi. Oameni noi care joaca din plin si incet incet din recruti devin jucatori foarte buni. Sunt cativa care au venit de la 90% singleplayer si acum abia asteapta sa vina sfarsitul de saptamana pentru a intra la o "tranta" online. Pacat ca sunt veterani care nu accepta sa fie invinsi de oameni care au invatat de la ei.

Deci, departe ideea ca aceasta comunitate sa se destrame.

7. #47 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Nu se destrama deloc. Faptul ca unul sau doi oameni s-au rupt de 360 din diferite motive (unele mi se par destul de absurde), asta nu inseamna ca se destrama. Sa iau jucatorii de Gears of War. S-au retras doi, au venit cinci. Poti spune ca aceasta comunitatea 360 este intr-o transformare. Pleaca veterani (imi pare rau ca pleaca, dar nu pot fi tinuti cu forta) si vin oameni noi. Oameni noi care joaca din plin si incet incet din recruti devin jucatori foarte buni. Sun cativa care au venit de la 90% singleplayer si acum abia asteapta sa vina sfarsitul de saptamana pentru a intra la o "tranta" online.
    Deci, departe ideea ca aceasta comunitate sa se destrame.
    Domnu', au fost odata Cei Patru Care Au Speriat Vestul, la propriu. Si asta este tot ce conteaza pentru mine. Asa sunt eu, mai old fashioned, mai principial, mai loial. Sunt unul din veteranii aceia, dar nici eu, cum sper ca nici ceilalti nu am renuntat, doar suntem intr-o asteptare ce pare neterminabila. Si asteptam sa vedem ceva ce ne place. Pana atunci vom fi doar "last seen on Xbox.com". Trist, dar adevarat.

Am impresia ca te referi foarte mult la skill in ceea ce vorbesti. Nu e vorba de asta, ci de caracter - lacking in many. Tu esti altfel, te adaptezi mai usor, esti obisnuit sa roiasca multi in jurul tau. Dar roiul s-a facut atat de dens incat nu mai vezi prin el pe altii care fac cu mana. Din nou, trist, dar adevarat. Sa nu intelegi de-aici ca ai vreo vina. Doamne fereste! departe de mine acest gand. Doar ca restul nu s-au putut adapta la situatie si acum revin la activitatile si lucrurile care ii faceau sa se simta bine.

Si nu s-au retras doar doi. Numarul este un piculet mai mare. Si au venit 5-7, dar pentru mine, iar daca cei care seamana se aduna, inseamna ca si pentru ei, conteaza calitatea, nu cantitatea. Si cu asta inchei aspectele personale, poate prea personale.

8. #48 SP
    Member Wargasm's Avatar
    Hostile a punctat in mare parte bine. TIne de jocuri, de retea. Iar cum ps3-ul a avut probleme de retea/psn, normal ca oamenii au preferat 360-ul.
    Oricum, cand o sa isi faca aparitia d3, sc2, adio(pt o perioada) xbox si ps3.

9. #49 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Din cate stiu eu doar Sanjuro si cu Condoe (din motive de internet) au plecat deci nu cred ca poate fi vorba de destramare doar ca probabil lumea s-a mai plictisit si de 360 (presupun si eu). Recunosc pe Live mi-am facut si eu cativa prieteni (cel putin eu asa ii consider ) dar nu pot sa spun ca pe PS3 exista altfel de lume, in nici un caz, probabil doar altfel de gusturi.

In loc sa va ganditi care e mai diferit fata de celalata, mai bine v-ati juca mai mult

Numai Bine!

10. #50 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Dupa cum vedeti, si in comunitatea de pe 360 exista anumite animozitati. Insa poate e mai fain asa. La Gears de exemplu nu se joaca serios pana nu ne harjonim un pic, sau pana nu se enerveaza anumite caractere! Si atunci devine totul mai interesant, mai intens! Eu unul abia astept acele momente, insa nu inseamna ca am ceva cu cineva, doamne fereste! E fain ca sunt tabere, bisericute, ambitii, sau cum vreti voi sa le numiti. Insa nu as vrea sa depasim anumite limite. Gaming-ul competitiv are si el, farmecul lui, si ar trebui sa-l incurajam!

Sanjuro, te asteptam din nou la joaca!

---------- Post added at 05:20 PM ---------- Previous post was at 05:10 PM ----------

Quote Originally Posted by ffocus View Post
    parerea mea este ca s-a creat o falsa impresie despre comunitatea ps3. cui foloseste asta chiar nu inteleg. eu am aproape plina lista de prieteni si nu cred ca am vrut vreodata sa joc ceva online si nu am reusit. chiar daca joaca fiecare altceva, accepta invite-ul si asta cred ca conteaza nu? nu prin asta definim notiunea de fun? trebuie sa avem neaparat campionate cu posturi interminabile si poze care oricum nu spun nimic decat pentru cei care au jucat? intradevar cand ai doar 3-4 jocuri nu poti avea pretentia sa gasesti non-stop parteneri. asta este, ps3-ul este mai gurmand cand vine vorba de bani, dar daca achizitionezi jocuri in "trend" sigur vei avea cu cine juca. si nu ma faceti, ca imi montez trepiedul si umplu forumul de poze si filme ca sa vedeti ca se joaca pana la 3-4 dimineata.

game on!
    Mi se pare ca esti un pic suparat. Cred ca ai inteles un pic gresit ceea ce s-a spus exact pe aici! Nimeni nu a spus ceva rau despre comunitatea PS3, ci doar ca este un pic in spatele celei de 360. Situatia se poate schimba, binenteles, in curand. Poate fi un avantaj, pe termen mediu/lung!

Deasemenea, nu mai dati vina pe piraterie pentru succesul comunitatii de pe Live! Si nu mi se pare ca PS3-ul este mai costisitor. Ambele platforme necesita investitii serioase. De aceea, multi nu au timp sau nu-si permit sa investeasca in ambele platforme deodata. E de inteles.

11. #51 SP
    Quote Originally Posted by Sanjuro View Post
    Domnu', au fost odata Cei Patru Care Au Speriat Vestul, la propriu.
    Trupa aia s-a destramat in momentul in care au inceput sa apara oameni noi si am inceput sa jucam pe privat. Nu puteam juca asa pentru ca nu mai avea nici un farmec. Trebuia sa echilibram echipele. Iar treaba asta s-a intamplat acum 2 ani aproape, inca din Gears of War 1.

12. #52 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Trupa aia s-a destramat in momentul in care au inceput sa apara oameni noi si am inceput sa jucam pe privat. Nu puteam juca asa pentru ca nu mai avea nici un farmec. Trebuia sa echilibram echipele. Iar treaba asta s-a intamplat acum 2 ani aproape, inca din Gears of War 1.
    Sufletul trupei nu a existat niciodata in meciurile private, pentru ca atunci nu se punea problema existentei sale, doar in ranked. In fine, ma bucur ca s-a destramat, ma bucur ca nu va mai exista niciodata. Asa poate va fi apreciata ca o amintire foarte-foarte placuta si un lucru aparent simplu, dar imposibil de a mai fi atins.

13. #53 SP
    Taw
    Sanjuro, fara suparare, dar esti cumva o domnisoara care a suferit o deceptie in dragoste?
    Ca mie asa imi pari.

Bag de seama ca Mo a frant multe inimi pe aici.Cine stie, poate ca si mie mi-o va frange intr-o zi.Sau poate niciodata...

14. #54 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    Quote Originally Posted by Taw View Post
    Sanjuro, fara suparare, dar esti cumva o domnisoara care a suferit o deceptie in dragoste?
    Ca mie asa imi pari.

Bag de seama ca Mo a frant multe inimi pe aici.Cine stie, poate ca si mie mi-o va frange intr-o zi.Sau poate niciodata...
    Nici vorba. Asa ma exprim eu, mai melodramatic. Fac apel la sentiment

15. #55 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Hai ca a devenit ceva gen "Oprah" sau "Din Dragoste" thread-ul asta. Ma bucur ca initiatorul lui nici n-a mai calcat pe aici.

16. #56 SP
    Banned Chifteluta's Avatar
    Initiatorul lui vroia ceva, iar noi am dat-o in altceva.

Quote Originally Posted by Wargasm View Post
    Iar cum ps3-ul a avut probleme de retea/psn, normal ca oamenii au preferat 360-ul.
    Ce probleme a avut PSNul? Ca eu nu le stiu. Cat de cat am jucat online mai tot ce a aparut (putin, e adevarat) si n-am avut nicio problema. Stiu ca esti de-al meu , dar chiar nu am vazut nimic problematic la PSN.

17. #57 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Chifteluta View Post
    Ce probleme a avut PSNul? Ca eu nu le stiu. Cat de cat am jucat online mai tot ce a aparut (putin, e adevarat) si n-am avut nicio problema. Stiu ca esti de-al meu , dar chiar nu am vazut nimic problematic la PSN.
    Eeeh, probleme de genul "PlayStation Store is not available for your country. Check back later". Nu zic, ca nici Xbox360 nu ofera accces pt. Romania, dar macar acolo vezi de la inceput, nu dupa ce ai creeat userul. Iar pe PS3, acest motiv, plus metoda de a urca anumite demo-uri doar pe US, unele doar pe UK, altele pe JAP... au dus la problemele de "gasit prietenii online". Pentru ca sta omul si isi downloadeaza de pe US, se joaca... si intre timp, se mira ca toata lumea il cauta pe contul de RO sau UK Sau invers... Dar cred ca daca va organizati un pic, se trece usor peste asta. Bafta !

18. #58 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Eu unul zic sa incetati,probleme sunt , nu va faceti griji,si pe PSN si pe LIVE (PUNCT)

19. #59 SP
    Diferenta intre comunitatea 360 si cea de PS3, este ca in zona PS3 sunt mai multi fanboys

Un exemplu de lipsa neuroni, total:

http://www.consolegames.ro/forum/78241-post24.html

Thread closed

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3