Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 20 of 59

Thread: Diferenta de comunitate ??!!

  1. #1 SP
    Junior Member livon swonk's Avatar

    Diferenta de comunitate ??!!

    "Spuneti-mi fanboy, dar din ce vad aici si din spusele unora care au ambele console, jucatul pe 360 e mult mai relaxant si distractiv. E o diferenta de comunitate."
    zice Mika aici, in threadul de KZ2. M-am suparat, am reactionat tot acolo, off topic si am folosit cuvintul cu P, drept urmare am fost avertizat, de doua ori. Fair enough, dar de o discutie separata si fara injuraturi ce ziceti.

    De ce se fac, domle, generalizari de genul asta?
    Mika, care deducem ca nu are PS3, urmareste threadul KZ2 din curiozitate pentru unul dintre jocurile foarte bune din ultima vreme. Adica logica asa ar zice.
    Alta logica ar zice ca se uita ca sa se "distreze" de saracii stresati care in prostia lor si-au luat PS3.
    A treia logica zice ca se uita ca i ciuda, si cum gaseste vre-o discordie intre cei cu PS3 comenteaza, cu putin voal, ca sa le-o traga.
    Foarte proabil ca face parte din prima categorie, mai ales ca e medaliat de comunitate si cu mai siu io ce Purple Heart, aici pe forum. Dar de te iei dupa ce am citat de la el, ai crede ca face parte din a treia.

    Mika, chiar crezi ca exista diferente de comunitate intre cei care au XBox360 si cei care au PS3, in sensu ca cei cu PS3 sint mai putini sociabili? Dupa spusele tale, citeva dintre cunostintele tale au amindoua consolele. Asta insemana ca ei sint mai sociabili cind sint pe XBox si mai putin sociabili pe PS3? Sau poate ei sint ok, dar restul sint naspa? Sau poate jocurile-s devina....sau frustrarea ca PS3-u e mai scump? Sau faptul ca cei care au PS3 is mai bogati deci is mai rai (nu ca ar fi mai bogati)?
    NU stiu ce te poate face sa zici asta, decit daca facilitatile XBoxLive de comunicare sint mai usor de folosit si totul pare mai relaxant ca urmare a acestui lucru, pentru ca sint sigur ca nu exista diferenta statistica intre citi se cearta pe XBox cind se joaca in retea si citi o fac pe PS3. Si cum ca sint siguyr ca si tu stii asta, tre sa trag concluzia ca ai zis chestia asta dintr-o pornire de categoria a treia (vezi mai sus). De ce fratilor?
    Unde gresesc?

  2. #2 SP
    Sunt Eco Dj Mo's Avatar
    Mika a fost putin cam dur in exprimare pe threadul Killzone 2. Dar, sincer, exista diferente intre comunitate si cea mai mare este pe partea de multiplayer. Aici facea referire si Mika. Nu include in ceea ce spune partea de singleplayer.
    Partea de PS3 este dezorganizata. Cel putin asa o vad eu. S-a inceput in forta pe threadul de Killzone 2 si chiar m-am bucurat cand am vazut o miscare atat de ampla. Am spus-o atunci si ma repet si acum. Sper sa nu fie un extaz de moment si totul apoi sa revina la linistea de pana acum.
    Ati inceput deja sa va luati la cearta ca ala joaca cu nu stiu ce si ca rupe tot, ati ajuns acum sa va luati de bietul leader ca nu vorbeste cu voi si ca ce clan e asta. De aici s-a ajuns ca leaderul sa se retraga din functie, sper ca acum sa nu o faca si din Killzone pentru ca din cate am observat a pus ceva suflet in organizare. Nu este singurul.
    Prea multa vorbarie si prea putina actiune.

    Partea de 360, am reusit sa o ridicam destul de bine. Eu pot sa ma umflu in pene si sa spun ca cel putin la Gears of War (este un titlu pe care il pot compara ca popularitate cu Killzone, daca imi permiteti) am incercat sa adun cat mai multa lume, Greyhound pe partea de Racing, Dumy pe partea de Call of duty si Fifa si lista poate continua.
    Aruncati de curiozitate un ochi in zona de 360 si o sa vedeti rar cate un post cu ce sa joace lumea. De exemplu vineri se stie ca este seara de Gears of War.
    Nu o sa vedeti niciodata discutii de genul. Ala nu vorbeste, bleah nu mai joc cu el. Romanii mai mult spun baliverne, prefer sa joc cu straini ca sunt mereu la subiect si discuta numai de joc. Pai ma scuzati, dar majoritatea strainilor sunt stresati de victorie. Iar americanii sunt stresati de victorie impotriva altor natiuni. Doamne fereste sa fie invinsi de romani. Devenim instant glitcheri.

    Concluzia: Sunt diferente mari pe partea de multiplayer intre comunitatea PS3 si cea de 360.

  3. #3 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    O comunitate este formata de membri ce au un interes comun, ce impart acelasi hobby. In cazul nostru este vorba de console. Intreaga comunitate ConsoleGames are, asa cum este normal intr-o ginta tribala de genul asta, si mici bisericute. Vorbesc despre cei ce detin console "rivale". Este normal sa existe impunsaturi, ce este anormal insa este atunci cand aceste impunsaturi sunt duse la extrem. Atunci cand spiritul de "vigilante" isi face imediat simtita prezenta in cazul in care se spune ceva pe un ton mai sugubat despre consola preferata este o atitudine deloc constructiva. Adica vezi doamne cum poate spune x sau y ceva despre consola mea preferata, consola mea care este cea mai buna.

    Se pierde printre randuri si nervi faptul ca avem de-a face cu un mod de relaxare pentru multi, un hobby. Acest hobby aduce beneficii tuturor, indiferent de platforma.

    Ca sa fiu si in ton cu problema ridicata de liviu swonk, a carei iesire mi s-a parut foarte deplasata, comunitatea pe care o "apara" el (de parca ar avea nevoie de aparare) mie personal mi-a aratat ca nu e in stare sa depaseasca niste probleme total puerile (vezi intreg thread-ul Killzone 2) si sa se organizeze eficient. Adica voi credeti ca astia de pe 360 sunt mai cu mot, ca au patru picioare ? A mai venit si Tavitzu sa sustina sus si tare ca noi ne jucam "mai frumos" pentru ca 360 se poate pirata. De parca asta are vreo legatura cu calitatea umana.

    Nu ma intelegeti gresit, sunt convins ca pe PS3 sunt destui oameni cu care cred ca m-as simti bine intrun joc multiplayer. Din pacate insa vad ca nu au loc sa se organizeze, probabil de prea multe guri rele, din lipsa de timp, cine stie. Totul pana la urma tine de fiecare dintre noi.

    In concluzie, nu mai puneti atata la suflet ce zice fiecare, in final conteaza doar sa se simta fiecare bine si sa revina alaturi de aceeasi parteneri de joc.

  4. #4 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Ii pui trei marci de camere de filmat unui roman in fata. Sa zicem Canon, Kodak si Sony. 80% din romani vor alege Sony doar pentru simplul fapt ca poarta acest nume. Acelasi lucru e valabil si la laptopurile Vaio si de ce nu, si la televizoarele HD.
    Romanul care are Sony n-are nevoie de argumente tehnice legate de produsele (pe care a platit bani buni - chiar si in rate) pentru ca lui ii e suficient faptul ca detine o parte din acest gigant voluptuos.

    Ceilalti 20% se uita pe internet, isi calculeaza banii astfel incat sa-si aleaga un produs care sa le satisfaca nevoile si nu egoul.

    Nu vreau sa spun ca TOTI posesorii de PS3 sunt asa, dar in mare parte, cei care-si cumpara un training Nike si ies cu el la plimbare prin centru sunt cei care formeaza aceasta comunitate.
    Ceilalti, putini dar inimosi, incearca sa schimbe ceva... dar uite cum au probleme pana si cu cei care ar trebui sa-i fie de-ai lor.

    As mai adauga si factorul psihologic al lucrurilor gratuite (multiplayerul pe PS3 in cazul de fata) si bataia de joc aferenta unui lucru 'gratuit'. Sa ne uitam la concursul de Gears of War si la cum oamenii au inceput sa renunte pe capete, dand dovada de cea mai mare nesportivitate.
    Ia sa-i fi pus sa cotizeze la Donatii ca sa poata participa la concurs, sa vezi cum trageau toti cu dintii de sansa lor.
    La fel e si cu multiplayerul vostru. Din moment ce e gratis, nu aveti nici cel mai mare interes sa formati o comunitate in adevaratul sens al cuvantului pentru ca nu pretuiti momentele petrecute in interiorul acelei comunitati (ca deh, nu va costa nimic).

  5. #5 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Sincer eu nu m-am jucat pe PS3 in retea decat Battlefield. Pentru ca nu prea am avut cu cine... De cateva luni, de cand am 360 si ma joc cu subsemnatii, experienta mea in ceea ce priveste multiplayer-ul s-a schimbat dramatic. Din punctul meu de vedere, obiectiv spun eu, comunitatea de pe 360 e mai unita si mai compacta. As putea detalia cum si de ce, insa au facut-o altii mai sus.

    PS: Sunt fanboy declarat Sony. Sony is the real deal. Sony e mai scump deoarece calitativ sunt foarte buni. E valabil si pentru console. PS3-ul este o minune hardware, 360-ul este o consola mult mai slaba. Insa din fericire, hardware-ul superior nu garanteaza superioritatea jocurilor si a gameplay-ului. 360-ul este mult in fata, din acest punct de vedere. Iar jocul prieteni, este rege!

  6. #6 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    DonAdryan, hai sa nu folosim termeni ca MULT MAI SLABA, jocurile arata identic 99% pe both.
    Eu am ambele console si am fost crunt dezamagit de comunitatea de PS3 in ceea ce priveste multiplayerul in ORICE joc.Observ ca exista discutii pe topicul de K2 referitoare la injuraturi, multi se simt ofensati de acest lucru. Nu cred sa fi existat vreo neintelegere de genul asta in vreun joc de xbox.Si nu pentru ca noi nu injuram, injuram si chiar mult, ci pentru ca ne intelegem cu totii foarte bine si suntem pe aceeasi lungime de unda.

    Ce am observat eu ca detinatorii de PS3 sunt ori pustani in criza de personalitate, ori barbati in toata firea ca felixx, un tip de nota 20.Iar acesti baieti valabili (felixx, Catallin, Minimize, etc) pur si simplu refuza sa aiba vreo legatura cu pustanii de care vorbeam si chiar nu au cu cine juca.

    Pe aria de 360 lucrurile stau cu totul diferit, in sensul ca de exemplu Mika (nici 18 ani nu are), poate discuta de la egal la egal cu Dumy sau cu Mo, care sunt casatoriti si au si copii.Exista teme comune de discutie, exista intelegere si prietenie.In lista de friends de pe PSN am cred 30 de persoane, dar rareori am vazut ca 2-3 sa joace ACELASI JOC.Pe xbox nu se intampla asa ceva, din contr, se intampla RAR sa se joace jocuri diferite.

    Eu sunt total paralel cu COD4 sau cu alt fps, dar comunitatea m-a facut sa imi cumpar jocul si sa-l joc in fiecare seara cu baietii astia, desi nici nu am terminat campania, ca m-am plictisit in singleplayer.Desi ieseam aproape mereu pe ultimul loc, mereu m-au incurajat baietii si imi aratau ce si cum se mananca jocul. Tin minte ca in ziua in care mi-am luat PS3 si am jucat cu Tavitzu Tekken 5, s-a ofticat atat de tare ca am reusit sa-i iau 2 meciuri, de injura cum stia el mai bine. Ca deh, un incepator ca mine nu avea voie sa il invinga nici macar o partida pe el.

    Asa ceva nu exista pe xbox, asa cum stiu eu ca n-o sa castig in viata mea vreun meci de Race Pro vs Grey, vreun GOW vs Mo sau COD vs Mika, intre noi exista respect si prietenie.

    Asta e motivul pt care tocmai ce am vandut SF4 de PS3 si mi l-am cumparat a 2-a oara pe xbox (10x Grey).Pe PS3 il au 30 persoane, pe xbox vreo 4.Dar sincer prefer sa il joc cu astia 4 si sa ma simt bine, decat sa inghit frustrarile unor PS3-isti.

  7. #7 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    Asta-i buba scenei de PS3, lipseste acea mana de oameni cu care sa te simti bine in orice joc. Ca slava Domnului, pe piata romaneasca, inclusiv cea nefiscalizata, nu este lipsa de hardware si titluri.
    Desi nicio padure nu e lipsita de uscaturi, parca sunt altfel "xbotsii" astia. Totusi am o tristete...

  8. #8 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    din pct meu de vedere nu este diferenta de comunitate ci diferenta de mentalitate

    my 2 cents

  9. #9 SP
    Banned Chifteluta's Avatar
    Quote Originally Posted by BoDoPSX View Post
    din pct meu de vedere nu este diferenta de comunitate ci diferenta de mentalitate
    Yeap! Adiq ai nostrii sunt mai prosti ca ai vostrii!

    Sunt utilizator de PS3. Va rog sa ma scuzati pentru acest lucru. In nimicnicia mea, fac parte din acea categorie de consolisti puerili, imberbi, nedezvoltati psihic. Respect si sustin comunitatea de XBox360, ma dezic de cei care joaca pe PS3. Promit ca imi voi vinde toate jocurile si voi cauta cele mai ieftine dual-layere de pe piata. Consola va primi doua ciocane din partea mea si voi cumpara un XBox, cu care voi intra in ADEVARATA comunitate de gameri consolisti. Pentru mine SONY va fi ceva interzis. Voi strange toate sculele cu acest prefix de la mine din casa si le voi arde. Asociez XBoxul cu prietenia, comunicarea constructiva, intrajutorarea. Iar PS3 este unealta diavolului. Blestemati sa fiti astia care au PS3. Sa nu vi se modeze consola in viata voastra.

    Apropos! Sa va spun o mica istorioara cu userul "Spike". Spike are PS3 de..., cam un an si un sfert. A avut si PS2 nemodat. In timpul asta a rulat peste 100 de jocuri originale... din care a jucat foarte multe. De vreo trei luni si-a cumparat XBox 360. A rezistat un pic, dar pana la urma si-a modat-o. Vreau sa spun ca Spike (care de curand si-a luat ban pe ConsoleGames) si-a schimbat atitudinea. Deja nu-l mai intereseaza achizitia a noi jocuri, nu-l mai intereseaza cand si ce apare pe piata. Face deja parte din comunitatea voastra. A XBoxistilor. Si deja incepe cu mistouri ieftine de genu: "pana apare jocul pe piata, hai pe la mine sa ti-l arat". Din punctul meu de vedere, nu mai este gamer. Cei care-si cumpara jocuri originale de XBox ii poti numara pe degete. Asa ca succes in continuare visavis de consola voastra si de calitatea oamenilor care o detin. Eu raman cu nedezvoltatii mei. Din punctul meu de vedere, XBoxul a stricat un caracter.
    Sa ma scuze Spike ca il barfesc, dar i-am spus-o in fata si sustin cele afirmate. Cea mai mare greseala a lui a fost modarea XBoxului.
    Asa ca, "Taw", eu nu inteleg de ce mai tii consola PS3! Si la FIFA ai cautat motive sa nu joci si ai reusit sa le gasesti. Cu Street Fighter 4 la fel. Eu nu cred ca daca ai batut pe cineva, ala te-a luat la injuraturi. Daca esti fanboy XBox 360, nu este nicio problema, dar nu mai acuza aiurea. Stii bine ce-ai facut si zis cand a inceput campionatul de FIFA. Ma bucur ca n-ai avut dreptate.

  10. #10 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Chifteleuta, frumoasa analogia ironica din primul paragraf. Imi aduce aminte de un articol al lui Plesu din Dilema de acum cativa ani! Insa te rog nu da vina pe succesul consolei xbox360 pe piraterie. Nu cred ca este cazul. Modarea consolei este o greseala, pentru ca, dupa cum ai dat si tu exemplul lui Spike, te strica ca si gamer, sau ca si caracter. Pot sa-ti spun ca majoritatea amicilor mei cu care imi pierd timpul pe Live nu au consolele modate. Cei care pirateaza nu intra, de regula, pe Live.

  11. #11 SP
    Member steauacroitoru's Avatar
    Eu detin amandoua consolele,dar la suflet imi este PS3-ul,sa va spun si parerea mea: Eu cred ca partea de multiplayer mai este influentata si de faptul ca pe Xbox360 trebuie sa platesti ca sa joci cand pe PS3 este free.Omul isi cumpara microsoft points sau cum se numesc ele,si se joaca pe LIVE DEOARECE LE A PLATIT.Cei cu PS3 nu pun asa mare accent pe multiplayer poate si din cauza ca au acces ,,non-stop`` la multiplayer fara plata.Asta este parerea mea si nu trebebuie sa ne certam pe tema asta.Eu iubesc si voi iubi PS3-ul cu tot cu ,,userii neghiobi si inculti`` care il detin.

  12. #12 SP
    Banned Chifteluta's Avatar
    Quote Originally Posted by DonAdryan View Post
    Chifteluta, frumoasa analogia ironica din primul paragraf.
    Ma bucur ca ai inteles ironia (gluma). Unii moderatori nu au capacitatea asta, asa ca ma asteptam la un avertisment.

  13. #13 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    @Chifteluta
    Eu joc in continuare Fifa 09 dar cu prietenii.Atitudinea lui Spike cat si caracterul lui m-au scarbit, eu nu mai am varsta necesara sa suport asa ceva.Si cineva il mai si sustinea spunand ca vai, Spike a reusit sa intre la o facultate foarte buna si ca e baiat destept.Imi spunea mie asta, care am terminat facultatea acum cativa ani.Sa fim seriosi.
    Iar asta cu "Cei care-si cumpara jocuri originale de XBox ii poti numara pe degete." tine-o pentru tine, nu e nici pe departe asa.

    Cat despre SF4, chiar nu am cu cine sa joc.In afara de Minimize, care e cu 3 ligi peste mine, restul ori sunt abuseri ori sunt prea noobi.Prefer sa-l joc pe 360 cu 2-3 prieteni si aia e.Chiar acum am iesit de pe PSN, am dat invite la 3 prieteni pt un SF4 (fiecare juca separat), si nici unul nu mi-a raspuns.In antiteze cu meciurile de aseara de pe 360 in care 6 insi jucau GOW2.

    Si ca sa-ti raspund la intrebare, tin consola PS3 pentru ca astept god of war 3.Nu am absolut nici un motiv sa o vand, o mai imprumut la prieteni, mai jucam un Fifa (il am pe PS3) sau ceva fun cu webcamul.
    Nu acuz consola de nimic si nu dau 2 bani ce face Spike cu consolele lui, pentru mine pustiul ala nu are nici o valoare.

    P.S. Nu a zis nimeni ca PS3-istii sunt neghiobi sau inculti, terminati cu acuzele.Eu am spus doar ca majoritatea de acolo nu sunt compatibili cu mine dpdv social.Sunt prieteni cu cativa si gata.Si aia cu care sunt prieten nu prea au timp de joaca.

  14. #14 SP
    Banned Chifteluta's Avatar
    Damn! Stii cat urasc sa-ti dau raspuns la postul tau? Dar trebuie sa o fac.

    Joci FIFA 2009 cu prietenii, nu contest asta, dar, nu ca m-as considera prietenul tau, de ce nu vrei sa facem o sesiune de jocuri impreuna?

    Chestia cu Spike si cu facultatea eu am zis-o si... s-ar putea sa am dreptate. Dar nu o facultate conteaza. Sa stii ca am vazut oameni fara facultate cu o inteligenta cu mult peste medie. In ziua de azi poti sa faci o facultate cu cateva mii de euro fara probleme.

    Nu ca ai zis tu ca userii de PS3 sunt inculti sau neghiobi, dar vad un curent ANTI PS3. Si ca sa-ti spun ceva, pe ConsoleGames, la sectiunea de PS3 sunt cu 2000 de posturi mai mult ca la sectiunea de XBox360. Asta ce inseamna? Nu comentez!

    Si eu sunt noob la SF4. Probabil ca ma bati de ma usuci. Asta nu inseamna ca te iau la balacareala cand pierd. Dar te rog eu, nu mai blama userii de PS3 ca nu merita. Cheers!

  15. #15 SP
    Sunt Eco Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by Chifteluta View Post
    Nu ca ai zis tu ca userii de PS3 sunt inculti sau neghiobi, dar vad un curent ANTI PS3. Si ca sa-ti spun ceva, pe ConsoleGames, la sectiunea de PS3 sunt cu 2000 de posturi mai mult ca la sectiunea de XBox360. Asta ce inseamna? Nu comentez!
    Nu mai comenta deloc. Ai spus deja totul. Asta tot bat apa in piua de ceva timp incoace. Comunitatea PS3 mai mult vorbeste decat joaca. Asta am scris si pe threadul Killzone.
    Tu ai un mod aparte de rastalmacii cuvintele si datorita posturilor tale total deplasate de la subiectul in sine totul degenereaza in altceva.
    Nu este nici un curent anti PS3 si nu a spus nimeni ca comunitatea PS3 este plina de persoane de tipul puncte puncte. Este doar o incercare de a indemna oamenii de acolo spre mai mult multiplayer. Se doresc concursuri pe PS3, vrem sa facem, dar cu cine?
    Dupa nici 2 saptamani de discutii, creare clan etc, lumea a inceput sa se certe si sa toarne posturi dupa posturi pe un subiect de gradinita.

    Daca nu ai chef dar tii neaparat sa raspunzi acestui post, fa-o fara stilul ironic de care dai parte si fara a intoarce cuvintele impotriva mea.

  16. #16 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Comunitatea PC cum e?

  17. #17 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Mane, nu sunt anti-PS3 deloc, dar sunt impotriva UNOR posesori de PS3 carora le contest inteligenta sau gradul de cultura.
    Cat despre posturi, la PS3 exista cantitate, dar uneori calitatea lasa de dorit, cel putin pe topicul de K2, un sfert din posturi sunt offtopic.
    Revenind la Spike, omul acesta a inceput sa joace modate pentru ca nu a fost indeajuns de intelept sa isi cumpere originale, asa cum o fac DonAdryan sau altii care le au pe ambele.Nu xbox-ul te indeamna sa piratezi, ci caracterul propriu.Asta spune mult despre Spyke.

    Bafta si numai bine.

  18. #18 SP
    Banned Chifteluta's Avatar
    @DjMo, te rog termina cu acuzatiile la adresa mea si o sa termin si eu cu apropourile legate de voi moderatorii. Cred ca esti destul de inteligent prin faptul ca mi-ai dat avertisment visavis de "ironiile mele", dar mai accepta si parerile mele. Nu ma face sa cred ca esti razbunator. Hai sa facem pace si ramai dator cu o bere. Iar la faza cu clanul de Killzone 2, sa ma ierte D-zeu, dar zeul meu, Raskolnikov pe care il venerez de fiecare data inainte de culcare, nu merita numele de ClanLeader. Nu toti suntem facuti sa fim sefi!

  19. #19 SP
    Sunt Eco Dj Mo's Avatar
    Lasa ca este acum alt leader care a inceput sa stearga lume din clan. Nu spun ca nu accept parerile tale. Doar ca expune-le fara a intoarce in alta directie posturi anterioare.

  20. #20 SP
    Member steauacroitoru's Avatar
    Mo,documenteaza-te si ai sa vezi de ce a fost stearsa lumea din clan

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Similar Threads

  1. Comunitate PS3 Cluj-Napoca By Voxsa in forum Console Club
    Replies: 3 Last Post: 09-07-2012, 13:15
  2. Care este diferenta? By Danny in forum Muzica, Filme & Seriale
    Replies: 6 Last Post: 28-07-2010, 17:19
  3. Diferenta de comunitate - drept la replica By Enthroll in forum Console Club
    Replies: 15 Last Post: 18-03-2009, 11:11

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts