Cum sunt evaluate preturile de la noi ? Spre exemplu daca eu aduc un joc din 2007 de PS3 care la noi in Altex e 260 de lei, imi iau un milion si ceva pe el ?
Vreau si eu un P.M. cu link-ul shopului.
Cum sunt evaluate preturile de la noi ? Spre exemplu daca eu aduc un joc din 2007 de PS3 care la noi in Altex e 260 de lei, imi iau un milion si ceva pe el ?
Vreau si eu un P.M. cu link-ul shopului.
Eu am 3 jocuri de la un shop de genu' din Belgia . Arata impecabil , si au costat 20 de euro . Ceea ce e rentabil zic eu.
Si eu vreau link-ul , dar pune-l aici sa nu stai sa trimiti mereu prin PM la toti ca totusi nu e un secret de stat.
E pacat ca nu au si jocuri PC . Ar trebui sa se gandeasca la asta pe viitor . Astept si eu un link pe privatNu au jocuri PC. Daca tu ai un joc care la noi costa 130 lei si tu il aduci de afara cu 5 euro si il duci la magazin iti iei 52 lei pe el
Era un exemplu . Dar am inteles cum merge treaba .
Este in Iulius Mall Timisoara un stand cu jocuri unde accepta si jocuri la schimb , dar ofera un pret de nimic pe ele. Daca is in stare impecabila poate primesti 50% din valoarea lui , dar nici atunci nu cred. Daca are o mica zgarietura iti trebe vreo 10 jocuri sa iei unu mai nou![]()
Bookmarks