Castlevania: Lords of Shadow 2 steps into the light on February 25 in US | Joystiq
Date de lansare:
- 28 Februarie 2014 UK
- 27 Februarie 2014 EU
- 25 Februarie 2014 US
Castlevania: Lords of Shadow 2 steps into the light on February 25 in US | Joystiq
Date de lansare:
- 28 Februarie 2014 UK
- 27 Februarie 2014 EU
- 25 Februarie 2014 US
Dracula's Tomb Premium Edt.
http://www.eurogamer.net/articles/20...-draculas-tomb
PS săriţi pe Robert DinuAlso included in the Dracula's Tomb Premium Edition, which publisher Konami says is limited to just 30,000 units across Europe, is the game, four 10cm miniature figurines designed by comic book artist Neil Googe (Judge Dredd, Wildcats), an A4 hardcover art book and an exclusive steelbook. In the UK the Dracula's Tomb Premium Edition is exclusive to GAME![]()
Zavvi are o editie speciala exclusiva cu steelbook la un pret foarte bun, £34.98:
Castlevania: Lords of Shadow 2 (Zavvi UK Exclusive Limited Edition Steelbook) PS3 | Zavvi.com
Castlevania: Lords of Shadow 2 (Zavvi UK Exclusive Limited Edition Steelbook) Xbox 360 | Zavvi.com
Am jucat aseara demo-ul, spre surprinderea mea l-am primit bonus cand am cumparat varianta digitala Mirror of Fate. Puteti sa va asteptati linistiti la o experienta magnifica. Unul dintre cele mai mari plusuri este platformingul infinit mai bine realizat decat in primul joc. O alta observatie pe care as adauga-o este ca au renuntat la camera fixa, dar nu stiu daca este tocmai o alegere inteleapta pentru serie. Modul in care au regizat primul LOS din acest punct de vedere mi s-a parut genial si cinematic. Oricum, e un minus minor la un joc de exceptie.
By ilie11 in forum Licitatii
By Nash in forum Console Club
Bookmarks