E bun Mirror of Fate HD? Merita 10 lire?
@Pira: Am jucat Mirror of Fate pe 3DS. Este un joc ok daca ti-au placut celelalte jocuri din seria Castlevania. Povestea e interesanta iar 10lire eu consider ca merita.
www.youtube.com/watch?v=MYsvAPBmPo0#t=45
e si prin romania?
Arata bine, dar imprumuta elemente din God of War. AI-ul pare foarte slab si saracacios in replici. Desi n-aduce nimic nou, l-as juca. Totodata, as prefera sa pot juca rolul guardianului (care arata mai evil decat Dracula, care sper sa si zboare pe langa teleport). Cheers
abia ce l-am inceput, n-are nici o legatura cu "originalul" , sper sa-si mai revina pe parcurs
cert este ca e altceva , reincarnare in soareci ?! wtf.. in fine, nu-i rau ..cred
@poyut no offence , dar vad ca tu ai niste pretentii la jocuriPe tine Castlevania nu te multumeste , Infamous 2nd son ai spui ca nu e cine stie ce din videos...Este un joc de care sa fii multumit
?
LE:sol1d eram curios![]()
Wait,wut ? A aparut deja ? Nu prea mai sunt la curent cu jocurile de cand cu steam sale si cu jocurile care trebuiesc jucate.
Sesiune Konami Twitch oficiala pentru Lords of Shadow 2:
Twitch
Azi e data oficiala de lansare. Stiti cumva daca apare in format digital pe PSN US/UK?
Cateva review-uri:
Castlevania: Lords of Shadow 2 review • Reviews • PlayStation 3 • Eurogamer.net
Castlevania: Lords of Shadow 2 review | GamesRadar
Dracula, Dead And Loathing It - Castlevania: Lords of Shadow 2 - PlayStation 3 - www.GameInformer.com
EGM Review: Castlevania: Lords of Shadow 2 | EGMNOW
Castlevania: Lords Of Shadow 2 review | Edge Online
O sa fie disponibil la noapte cand se updateaza PSN Store US: https://store.sonyentertainmentnetwo...OS200000000000
By ilie11 in forum Licitatii
By Nash in forum Console Club
Bookmarks