aici e mana romanasilor![]()
Haha sigur e vorba de cea care umbla cu di Caprio si Butler.
Ati observat ca n-are treaba varsta cu infatisarea citizenilor cateodata?ca si in poza,ala are 24 de ani pe un picior
Si....marele meu of,cum pusca mea sa nu pot sa salvez cand vreau eu?adica daca vreau sa fac mayhem pe strada si sa omor politisti linistit nu o pot face fara sa-mi scada reputatia.no fun!
apropo de reflexia de pe geamurile cladirilor , asa este si in infamous second son , reflexiile de pe geamuri nu au treaba cu mediul inconjuratorinsa arata bine la general.
pare interesant
https://store.sonyentertainmentnetwo...tore:null:null
Salut. Am o problema la Watch Dogs de Ps3. Sunetul armelor si al radioului in masina nu se aud deloc...in rest celelalte sunete sunt clare? Este normal pr acest joc sau...?
Mi se pare foarte grea misiunea Alone. Am început jocul pe normal, am dat pe easy dar tot grea mi se pare![]()
Sunt multe misiuni grele in WD, dar nu pentru ca ar fi ele ff grele ci din cauza limitarilor impuse de catre producatori.
☺ Nu glumesc. Poate o fi grea pentru mine, nu știu... O sa mai încerc după ce termin Driveclub care sper sa îl primesc mâine
---------- Post added 16-11-2014 at 20:51 ----------
E mult mai greu de condus decât în GTA dar m-am obișnuit pana la urmă![]()
Eeee, asta e chiar culmea. Voi chiar credeati ca Wii U va duce astfel de jocuri in 30fps ? De ce credeti ca toti producatorii si-au anulat versiunea de WiiU a jocurilor multiplatform ? Pentru ca au vazut cat de praf este ca arhitectura.
Din punctul meu de vedere, Nintendo a avut mereu consola doar pentru casual gamers, in special pentru fete sau cupluri/familii.
Posesorii de WiiU ar trebui sa zica mersi ca l-au scos asa cum au promis, ca daca-l anulau, se rugau de ei prin petitii sa-l scoata oricum ar fi fost.
Wii U poate mai mult decat au reusit ubisoft cu watch dogs. Nu degeaba ruleaza jocurile lor first party in 60 fps.
Ca open world nici unul inca. Poate Xenoblade Chronicles X o sa fie 60 fps. In rest Bayonetta 2, Super Smash Bros (1080p), etc. Ideea e ca nu e chiar asa slabuta cum cred unii. Third parties nu scot jocuri pe ea si nu isi dau interesul fiindca cei care isi iau wii u nu il cumpara pentru third parties oricum.
Pai da ma omule, dar nu poti sa compari un oras intreg, open world, cu multi oameni si masini samd, cu un joc de arena, cum e Smash Bros sau cu Joc de actiune in "coridor" cum e Bayonetta.
By CatalinTwist3R in forum Microsoft Xbox 360
By MonkY in forum Jocuri PC
Bookmarks