Il joc de vreo 2 zile, pe PS4. Cum e posibil ca intr-un joc open world de asemenea dimensiuni in care 80% din timp il petreci in masini sa nu fie posibil sa tragi cu arma in timp ce conduci ? Jeez ...
Il joc de vreo 2 zile, pe PS4. Cum e posibil ca intr-un joc open world de asemenea dimensiuni in care 80% din timp il petreci in masini sa nu fie posibil sa tragi cu arma in timp ce conduci ? Jeez ...
au curs multe serii de far cry pana sa "poata" realiza performanta de a trage de la volan..tu ce vroai ca WD 1 sa fie full !?![]()
Asta daca ai pe ce. Dar cand urmaresti pe cineva de 10 minute (reale, nu in-game) te .... pe el de telefon si vrei macar un pistol.
Sunt foarte multe zone in care nu poti sa faci nimic, iar majoritatea sunt doar intersectii simple, iar rate de succes la astea este foarte mica.
Eu sper ca primul Watch Dogs, sa fie pentru serie (€ clar ca vor fi mai mu£t€), ce a fost primul Assassin's Creed. Jocul ar putea fi foarte bun, dar trebuie sa lucreze mai mult la gameplay mechanics, la grafica (ffs, numai next gen nu e), si sa schimbe cel mai prost personaj din jocurile lor (poate doar Connor din AC 3 sa il intreaca). Si ca o nota generala pentru Ubisoft, au nevoie de un nou level designer... mi s-a luat de misiuni cu urmarit in toate jocurile lor.
Grafica nu as putea spune ca e proasta, orasul arata bine, natura la fel, personajele (mai putin Aiden si Clara) arata prost.
Umbrele sunt groaznice, geamurile nu reflecta nimic, texturile sunt de old gen de multe ori, si iti dau un exemplu concret de grafica proasta: uita-te la paharele din drinking game, mai exact la lichidul din ele... zici ca sunt scoase din era PS2. Acum uita-te la Infamous SS, sau la Killzone SF, sau la Battlefield 4... aia inseamna grafica next gen. S-au plans ca sunt foarte multe NPC-uri pe harta, si de-aia a trebuit sa reduca grafica... sunt maxim 20 de sabloane de NPC-uri care se tot repeta. Asta inseamna o lipsa crasa de respect pentru cei care au dat pre-order in primul rand, si se asteptau la alt joc.
PS: ca tot am dat exemple de jocuri superbe, exista unul chiar si in ograda lor: Assassin's Creed IV, e mult peste WD la toate capitolele.
Compara-l cu Ezio, Edward, sau chiar cu Altair... ai dreptate si tu, in contextul jocului se potrivea, dar trebuie sa renunti putin la realism in dauna divertismentului, daca vrei un joc reusit.
Tocmai ce am terminat si eu story-ul. Jocul e bun, pacat de grafica personajelor (in special umbre si texturi) care lasa de dorit. In schimb, gameplay-ul, atmosfera, sunetul, mi-au placut. I-as acorda nota 9/10, o nota insa meritata.
LE: pentru varianta de PS4, ati intalnit situatii in care jocul sa aiba lag pentru perioade foarte scurte de timp, in situatiile in care actiunea era complexa si se petreceau multe lucruri (explodau mai multe masini, oamenii fugeau, hackuiai camere etc) ?
LE: pentru varianta de PS4, ati intalnit situatii in care jocul sa aiba lag pentru perioade foarte scurte de timp, in situatiile in care actiunea era complexa si se petreceau multe lucruri (explodau mai multe masini, oamenii fugeau, hackuiai camere etc) ?[/QUOTE]
La mine mereu dupa fiecare misiune terminata... intra in lag pt 3-4 sec.
Jocul nu e finisat.. se putea si mai bine cu povestea si misiunile.. se putea mai mult, mult mai mult ...il puteau transforma intr-un joc cu un adevarat feeling de hacker. In unele parti este sec si repetitiv... oricum ca idee e un joc bun .
By CatalinTwist3R in forum Microsoft Xbox 360
By MonkY in forum Jocuri PC
Bookmarks