Sunt curios cine a luat toate UFO si ce mai era in GTA5, fara ghid. Eu si cu ghid ma chinui sa le gasesc.
Sunt curios cine a luat toate UFO si ce mai era in GTA5, fara ghid. Eu si cu ghid ma chinui sa le gasesc.
Inca nu te-ai dus cu submarinul la colectat? Sa vezi acolo ce frumos e cand iti arata ca esti unde trebuie dar de fapt nu esti![]()
Nici cei care pun vids cu collectibles nu le-au făcut ei, toți cumpăra ghidurile oficiale și le folosesc.
Sunt la al 13-lea UFO piece. E undeva pe un cliff. Ma invart in cerc si nu il gasesc. Cand incep sa aud acel sunet trebuie sa vina dobitoci cu skijet, ba se aude zgomote de pe drum si etc.
#14 inFamous First Light 4/10
Battle arena-ul devine destul de frustrant cand toti sunt cu tinta pe tine. Chiar daca alergi de nebuna, laser-ul tot pe cap este indiferent de pozitie.
Cat ar dura platina la Bloodborne, daca ma misc bine? Nu am mai jucat nimic din seria Souls, dar ma consider destul de hard-core cat sa nu ma impresioneze dificultatea. Sper.![]()
Vreau sa stiu daca sa il incep inainte sa cumpar Overwatch sau nu, iar daca e exagerat de lung o sa mai astepte.
Update!
Lista:
- Dark Souls III - 1000/1000
Ultima data cand eram "achievement huntet", RonanN1 avea 12x.xxx G, acuma are 200.000....
Eu sunt la ultimul trofeu din Far Cry 4 - late to the party, I know - si nu merge sa il fac singur. "Changing Lanes" presupune sa fii intr-o sesiune de coop dar nu reusesc sa ii fac pe cooperator sa coopereze. Nu stiu daca am nimerit bine, dar unde pot sa ii rog pe careva sa ma ajute cu o sesiune de boosting?
Gasesti pe PStrophies.org, dar eu zic sa mai incerci macar o data cu randoms, eu asa l-am facut. Ideea e sa ai un microfon conectat. Daca nu poti sa vorbesti, slabe sanse sa te ajute cineva.
Ce părere aveti despre lista de trofee din Overwatch? Eu asa mizerie nu am văzut de ani buni, multe presupunând sa ai norocul de a întâlni inamici care stau toti unul langa altul. Am incercat vreo 3 ore sa omor 4 cu ultimata lui Reaper, si desi joc bine si nu prea mor, pur și simplu nu am avut ocazia.
Eu de asta evit si nici nu cumpar jocuri online-only. Pentru mine sunt egal cu zero. Sa fie pe baza de noroc si sa depinzi de altii e o porcarie.
Si eu le evit de obicei, dar pe asta l-a vrut neapărat logodnica si nu am putut spune nu. Acum daca tot îmi apare in lista de trofee, o sa încerc sa il fac 100%.
In alta ordine de idei s-a descoperit metoda de boosting. Sâmbăta asta ma strang cu niște băieți de pe forumul playstationtrophies si probabil o sa luam mai toate trofeele one sitting. Daca mai e cineva interesat imi poate da un PM. De menționat insa ca procesul este extrem de time consuming si fara 4-5 ore investite nu facem nimic.
Am încercat cu randoms, eu am microfon mereu, problema e că la celălalt capăt se află mereu:
A) un copil de vreo 12 ani care are toane ori te ignoră complet (poţi să auzi cum face conversație cu cineva care pare să fie în aceeași cameră)
B) cineva care vrea să converseze dar are probleme cu conexiunea/zgomotul de fundal îl acoperă cu totul
C) are un accent neinteligibil, mai adaugă posibil punctul B) și confuzia e mai ceva ca-n turnul Babel.
D) un surdo-mut.
Până la urmă am găsit pe cineva pe site, problema e că nu ne putem conecta în aceeași sesiune. Nici eu la el nici viceversa. Dar cu randoms merge la amândoi. Cică e o problemă des întâlnită. Unii chiar se pot conecta în privat dar nu cu randoms. O să mai încercăm. Și posibil să încercăm și alt joc să vedem dacă ne putem conecta defel.
+ Uncharted 4 - {P} 100% - Frumos joc, merita facut o tura prin el. Desi nu exceleaza decat la grafica, la restul ramanand in urma, chiar e o experienta.
23. Metro: Last Light Redux 100% [P]
Mi-au placut DLC-urile, sunt foarte bine facute. Platina mi se pare mai usoara ca versiunea de PS3.
24. inFAMOUS First Light 100% [P]
Ce pacat ca este foarte scurt. Cred ca am facut platina in 10h. Am fost placut surprins cu diferenta dintre puterile Fetch - Delsin.
Bookmarks