Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 113 of 147 FirstFirst ... 13 63 103 111 112 113 114 115 123 ... LastLast
Results 2,241 to 2,260 of 2924

Thread: 100% Trophy & Achivements Completionists Thread

1. #2241 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Sunt curios cine a luat toate UFO si ce mai era in GTA5, fara ghid. Eu si cu ghid ma chinui sa le gasesc.

2. #2242 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by Danny View Post
    Sunt curios cine a luat toate UFO si ce mai era in GTA5, fara ghid. Eu si cu ghid ma chinui sa le gasesc.
    Nimeni. Nici ghidurile nu sunt facute de un singur om, ci de comunitatea de pe playstation trophies, cand fiecare user posteaza ce a mai gasit. La final se centralizeaza totul si devine mai usor pentru toata lumea.

3. #2243 SP
    Member AzFaust's Avatar
    Inca nu te-ai dus cu submarinul la colectat? Sa vezi acolo ce frumos e cand iti arata ca esti unde trebuie dar de fapt nu esti

4. #2244 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Nici cei care pun vids cu collectibles nu le-au făcut ei, toți cumpăra ghidurile oficiale și le folosesc.

5. #2245 SP
    Sunt la al 13-lea UFO piece. E undeva pe un cliff. Ma invart in cerc si nu il gasesc. Cand incep sa aud acel sunet trebuie sa vina dobitoci cu skijet, ba se aude zgomote de pe drum si etc.

#14 inFamous First Light 4/10

Battle arena-ul devine destul de frustrant cand toti sunt cu tinta pe tine. Chiar daca alergi de nebuna, laser-ul tot pe cap este indiferent de pozitie.

6. #2246 SP
    Cat ar dura platina la Bloodborne, daca ma misc bine? Nu am mai jucat nimic din seria Souls, dar ma consider destul de hard-core cat sa nu ma impresioneze dificultatea. Sper.
    Vreau sa stiu daca sa il incep inainte sa cumpar Overwatch sau nu, iar daca e exagerat de lung o sa mai astepte.

7. #2247 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Update!
    • Dark Souls III - 1000/1000
    Lista:
    Attached Images Attached Images 20160525015021.jpg

8. #2248 SP
    Member LeicaBogdan's Avatar
    Division [P] - 4/10 din cauza la colectibles, pierzi foarte mult timp....

Quote Originally Posted by EspiritusSanctus View Post
    Cat ar dura platina la Bloodborne, daca ma misc bine? Nu am mai jucat nimic din seria Souls, dar ma consider destul de hard-core cat sa nu ma impresioneze dificultatea. Sper.
    Vreau sa stiu daca sa il incep inainte sa cumpar Overwatch sau nu, iar daca e exagerat de lung o sa mai astepte.
    eu zic ca daca joci cat de cat ok...cam in 3-4 zile faci platina poate si mai repede, daca ai si ajutor la chalice-uri...

9. #2249 SP
    Ultima data cand eram "achievement huntet", RonanN1 avea 12x.xxx G, acuma are 200.000....

10. #2250 SP
    Senior Member nina's Avatar
    • FIFA 16 1000/1000

11. #2251 SP
    Member Snookerdog89's Avatar
    Eu sunt la ultimul trofeu din Far Cry 4 - late to the party, I know - si nu merge sa il fac singur. "Changing Lanes" presupune sa fii intr-o sesiune de coop dar nu reusesc sa ii fac pe cooperator sa coopereze. Nu stiu daca am nimerit bine, dar unde pot sa ii rog pe careva sa ma ajute cu o sesiune de boosting?

12. #2252 SP
    Incearca pe forumul playstation trophies, eu mereu gasesc acolo parteneri.

13. #2253 SP
    Junior Member Vader's Avatar
    Quote Originally Posted by Snookerdog89 View Post
    Eu sunt la ultimul trofeu din Far Cry 4 - late to the party, I know - si nu merge sa il fac singur. "Changing Lanes" presupune sa fii intr-o sesiune de coop dar nu reusesc sa ii fac pe cooperator sa coopereze. Nu stiu daca am nimerit bine, dar unde pot sa ii rog pe careva sa ma ajute cu o sesiune de boosting?
    Gasesti pe PStrophies.org, dar eu zic sa mai incerci macar o data cu randoms, eu asa l-am facut. Ideea e sa ai un microfon conectat. Daca nu poti sa vorbesti, slabe sanse sa te ajute cineva.

14. #2254 SP
    Ce părere aveti despre lista de trofee din Overwatch? Eu asa mizerie nu am văzut de ani buni, multe presupunând sa ai norocul de a întâlni inamici care stau toti unul langa altul. Am incercat vreo 3 ore sa omor 4 cu ultimata lui Reaper, si desi joc bine si nu prea mor, pur și simplu nu am avut ocazia.

15. #2255 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Eu de asta evit si nici nu cumpar jocuri online-only. Pentru mine sunt egal cu zero. Sa fie pe baza de noroc si sa depinzi de altii e o porcarie.

16. #2256 SP
    Si eu le evit de obicei, dar pe asta l-a vrut neapărat logodnica si nu am putut spune nu. Acum daca tot îmi apare in lista de trofee, o sa încerc sa il fac 100%.

In alta ordine de idei s-a descoperit metoda de boosting. Sâmbăta asta ma strang cu niște băieți de pe forumul playstationtrophies si probabil o sa luam mai toate trofeele one sitting. Daca mai e cineva interesat imi poate da un PM. De menționat insa ca procesul este extrem de time consuming si fara 4-5 ore investite nu facem nimic.

17. #2257 SP
    Member Halo's Avatar
    METAL GEAR SOLID V: GROUND ZEROES 1000/1000
    Fallout 4 1330/1330
    Attached Images Attached Images untitled-3-.png untitled-2-.png

18. #2258 SP
    Member Snookerdog89's Avatar
    Quote Originally Posted by Vader View Post
    Gasesti pe PStrophies.org, dar eu zic sa mai incerci macar o data cu randoms, eu asa l-am facut. Ideea e sa ai un microfon conectat. Daca nu poti sa vorbesti, slabe sanse sa te ajute cineva.
    Am încercat cu randoms, eu am microfon mereu, problema e că la celălalt capăt se află mereu:
    A) un copil de vreo 12 ani care are toane ori te ignoră complet (poţi să auzi cum face conversație cu cineva care pare să fie în aceeași cameră)
    B) cineva care vrea să converseze dar are probleme cu conexiunea/zgomotul de fundal îl acoperă cu totul
    C) are un accent neinteligibil, mai adaugă posibil punctul B) și confuzia e mai ceva ca-n turnul Babel.
    D) un surdo-mut.

Până la urmă am găsit pe cineva pe site, problema e că nu ne putem conecta în aceeași sesiune. Nici eu la el nici viceversa. Dar cu randoms merge la amândoi. Cică e o problemă des întâlnită. Unii chiar se pot conecta în privat dar nu cu randoms. O să mai încercăm. Și posibil să încercăm și alt joc să vedem dacă ne putem conecta defel.

19. #2259 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar

+ Uncharted 4 - {P} 100% - Frumos joc, merita facut o tura prin el. Desi nu exceleaza decat la grafica, la restul ramanand in urma, chiar e o experienta.
    Attached Images Attached Images 20160531002402.jpg

20. #2260 SP
    Member AzFaust's Avatar
    23. Metro: Last Light Redux 100% [P]
    Mi-au placut DLC-urile, sunt foarte bine facute. Platina mi se pare mai usoara ca versiunea de PS3.

24. inFAMOUS First Light 100% [P]
    Ce pacat ca este foarte scurt. Cred ca am facut platina in 10h. Am fost placut surprins cu diferenta dintre puterile Fetch - Delsin.

Attached Images Attached Images metro-redux_20160526101754.jpg infamous-first-light_20160531135011.jpg sdfdsf.png

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 113 of 147 FirstFirst ... 13 63 103 111 112 113 114 115 123 ... LastLast