Nici macar 0.0001% nu te ajuta lootboxurile. Eu am realizat ca am 67 de lootbox la jumatea jocului cand mi-am dat seama ca la fiecare challenge iti da un lootbox, iti da numai chestii estetice si credits in-game. Jocul in mare parte e chiar ok daca faci exceptie la cate colectabile au pus in joc ca sa faci platina![]()
Done! Era cazu![]()
Mi-a placut <3 pacat de finalu' ala super neterminat.
- The Order: 1886 - 22/22
- My 100% Game List - http://goo.gl/PiJdP3
revin si eu cu inca 3 platine
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
---------- Post added 16-01-2018 at 08:26 ----------
si mi-am facut curaj aseara sa gasesc si ultimele colectibles care imi mai lipseau pentru platina la lost legacy
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
Acum ca i-am facut si platina pot sa spun ca da, e mai bun decat primul SOM ,insa cu siguranta mult mai obositor la sfarsit..
Are si un moment haios dupa ce termini jocul daca vrei sa mori de mai mult de 2 ori (pt un trofeu) se intampla o chestie haioasa.
Battlefield 1 [P] - Apocalypse DLC 100% Am stat ieri toata ziua si am deschis toate armele, inclusiv sticla sparta de care imi era frica, ca o sa ma chinui, de fapt mi-a luat de 10 ori mai putin timp fata de ex: 2500m headshot cu sniperul, pt ca efectiv ma concentram sa dau headshot si nu imi iesea, pe cand sticla e one shot kill, close range.
Assassins creed - Origins [P] The Hiddne Ones DLC 100%
Assassins creed - Origins [P] Discovery tour DLC 100% Foarte fain si al 2-lea dlc, informativ, cu poze, plin de naratiune.
36 fragments of midnight [P]
Batman [P]
The Walking Dead [P] Dupa batman, am inceput asta si "im hooked", foarte faine jocurile astea de la telltale, as incepe si the wolf among us dar subiectul nu e pe gustul meu.
![]()
Need for Speed 2015 - Cea mai usoara platina de pana acum.Au mers toate trofeele din prima, ghid pentru trofeul Beyond Extreme.
Ma poate ajuta cineva cu cele doua trofee multiplayer la NFS Rivals? Am incercat pe forumurile de specialitate, dar n-am avut noroc.
Update, stranse in cele 6 luni de cand nu am mai postat aici:
#67. The Last of Us (PS3) - jucat prin PS Now, nu puteam rata ocazia sa adaug si varianta de PS3 la colectie.
#68. The Walking Dead (PS3)
#69. My Name is Mayo
#70. NFS Rivals - multumiri lui LeicaBogdan pentru ajutorul oferit cu cele doua trofee multiplayer.
![]()
Bookmarks