Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 144 of 145 FirstFirst ... 44 94 134 142 143 144 145 LastLast
Results 2,861 to 2,880 of 2881

Thread: 100% Trophy & Achivements Completionists Thread

  1. #2861 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Quote Originally Posted by b615dub View Post
    Pe PS App imi arata 240 ore, dar cred ca sunt mai multe
    Nu ar fi chiar asa rau 240....stiu ca online-ul e farm mult. Nu l-am jucat nici eu tocmai pt ca e lung rau

  2. #2862 SP
    Junior Member Gabby95's Avatar
    #2 Star Wars Jedi: Fallen Order
    Attached Images Attached Images image-1-.png

  3. #2863 SP
    Junior Member Gabby95's Avatar
    #3 Assassin's Creed Mirage
    Attached Images Attached Images mirage-2-.png

  4. #2864 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    #279

    Done Alone In The Dark

    RonanN1's 100% & Platinum List | Last Update 29.MAR.2024
    Attached Images Attached Images alone-dark-100-.jpg

  5. #2865 SP
    Member Cristache07's Avatar
    Si fiindca suntem la capitolul mediocritate va recomand sa va uitati in topul celor de la psnprofiles pentru tara noastra. Ce jocuri se joaca de catre cei din top? Pai primul care are sloganul "elevate your game", joaca numai mediocritati, acum la sensul propriu . Jocuri de 5 lei, 10 lei, 20lei pentru platina, pentru trofee si cam atat (cred ca dureaza cateva ore sa faci un asemenea joc, vad pe PSN ca si turcii s-au apucat sa faca prostii d-astea). Daca e cerere pentru asa ceva trebuie sa vina si oferta, nu? Cazusem si eu in capcana asta acum un an si am vreo 50 de platine probabil facute asa insa care e rostul, care e farmecul, sa faci platina apasand un buton 50-60 de secunde si sar trofeele pe ecran? In comparatie iau userul "Copanele" si vad platine muncite si jocuri de calitate. Respect pentru acest user dedicat , unul dintre putinii de la noi, comparativ cu alte tari. Sa ai platina la Diablo II, la Ultra Street Fighter IV, la Injustice Gods Among US sau Devil May Cry 5 nu e lucru marunt Stiu pentru ca am incercat si eu si am renuntat, asta e limita mea si totodata lenea.

    http://psnprofiles.com/leaderboard/all/ro?

  6. #2866 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Eu îi consider căutători de e-p*nis. Am atâtea platine încât pot face export și pot susține toată economia României (evident că nu - sarcasm). E doar o prostie. Cele la care am făcut eu platină rapid sunt niște jocuri pe care le-am cumpărat pentru că îmi plac și apoi am descoperit că e extrem de ușor să le fac platină. Cui îi pasă că ei au mii de jocuri platinate, cum e cel de pe locul 1 pe România?

  7. #2867 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Salut Cristi,
    Intr-o lume ideala sunt de acord cu postarea ta, nici eu nu practic asa ceva, incerc sa imi tin profilele cat mai curate si sa acopar doar jocurile de calitate:
    https://www.exophase.com/user/Xander%20RO/

    Legat de 'ScorpioOfShadows' insa, tin sa te contrazic. Nu doar el, ci nici ceilalti trophy hunters din toate tarile, nu 'joaca' nimic, ei au un race cu ei insisi si cu altii pentru level si atat. Pe ei nu ii intereseaza ce intra in consola, ci doar ce iese la partea competitiva de numar de trofee vs timp alocat. Poti sa privesti asta ca pe un sport daca vrei, ceea ce fac ei acolo nu este gaming, ei nu se joaca, ci fac strict trophy hunting.

    Il cunosc personal pe Scorpio cat si pe baiatul nr.1 pe din Romania la Xbox achievements (LordMakanaki) si crede-ma ca sunt extrem de dedicati la ceea fac si daca nu ar fi ei sa ne tina steagul sus, ne-am confunda cu Guatemala in Leaderboards.

    Quote Originally Posted by tmihai20 View Post
    Eu îi consider căutători de e-p*nis.
    PS: Vad ca dupa ce am postat ati pornit un adevarat asalt si incepeti cu jigniri la adresa acelor baieti care pe banii si timpul lor ne tin si pe noi 'in viata' cat de cat in Leaderboards.
    Va place sa fim in Leaderboards alaturi de Guatemala si Cipru? Nu va inteleg! O fac pe timpul vostru?
    Nu este cazul sa jigniti, credeti-ma, sunt oameni extrem de ok care fac asta ca pe un sport si cu o dedicare si un efort (financiar, fizic si psihic) pe care putini il intelegeti. Daca nu le intelegeti intentia sau pasiunea it's ok, dar va rog sa va abtineti din a ii jigni!

  8. #2868 SP
    Member Cristache07's Avatar
    Eeeee.... Sunt multi care se pare ca le pasa. Sunt trophy hunteri Doar la "mediocritati". Am jucat recent Final Fantasy Remake 7 varianta Intergrade si ma gandeam sa fac platina, zice un trofeu acolo "Hardened Veteran - Complete all chapters in hard difficulty" Pai eu abia l-am terminat pe normal, sa devin expert si sa cheltui 70-80 de ore pentru platina asta? Clar nu vreau. Si uite asa l-am sters, de Rebirth nu m-am apucat inca, insa are acelasi tipar. Mondial vorbind, cei din top preponderent joaca astfel de mizerii, insa la vreo 15 platine facute in 2 minute mai vii si tu cu un joc normal, decent. IndianaZack cel care e pe 3 si a fost mult timp number 1, se pare ca a realizat si el/ei asta (am auzit varianta ca joaca mai multi pe contul tau). Ar fi frumos un challenge cu premii pentru cei care fac platina la joc.
    Exemplu de joc care poate fi folosit in acest sens: Tetris Effect

    ---------- Post added 04-04-2024 at 16:35 ----------

    Consider ca jignesc pe nimeni, Xander. Sa spunem ca am buget de 200 de euro lunar, ma apuc si eu de joace de 5 lei. NU-i bai! In 2 luni sunt si eu in top10. ( am facut asta fara sa vreau cu vreo 50-60 de jocuri si am ajuns in top 30). Despre ce vorbim N-are Romania treaba cu Guatemala sau India (desi recent s-au apucat sa fie playeri de top in Tekken). Noi romanii am avut o piata fragila ce-i drept de prin anii '90 la gaming. Am avut sali de jocuri, am avut playeri capabili la King Of Fighters, Street Fighter, etc. Partial consider ca ai dreptate. Asta e un top in care bugetul si nu skillul personal il dicteaza. Numarul 1 la noi pe tara consider ca e altcineva, l-am mentionat deja.
    Imi aduc aminte cand eram in salile de jocuri la finalul anilor '90 si mai toata lumea te aprecia si erai renumit daca reuseai sa termini un joc cu un credit si te inscriai (Highscore). Metal Slug e cel mai bun exemplu. Dovada de skill! Sunt cativa Bucuresteni care faceau asta. De asemenea stiu personal pe cineva care a reusit cu un credit si Final Fight. Titlu de grandmaster pentru acea persoana! Daca bagai 50 de credite, n-avea farmec. Asa vad eu lucrurile. Nu cantitate ci calitate. Cand vorbesti cu Scorpio, clar poate ii vei transmite ce am postat aici insa ar fi frumos totusi sa elimine titlul de "elevate your game".

    You don't elevate games by playing cheap, worthless stuff no?

  9. #2869 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Nu are importanță care țări sunt aproape de noi în top. Poate sunt oameni dedicați, dar mi se pare un efort irosit. Cine se uită pe topuri pe un site care nu are legătură directă cu Sony sau Microsoft? Era mai bine dacă eram aproape de SUA sau Franța? Am mari îndoieli că cei din top de acolo nu fac la fel, sunt doar mai mulți.


    Lor n-ar trebui să le pese că eu și alții nu apreciem ce fac ei, au investit deja multă muncă. La un moment dat îmi păsa mai mult de topuri și de lucruri de genul ăsta, dar acum nu o mai fac. Eu îi apreciez pe cei care fac speedrun folosind tot felul de trick-uri și eventual bug-uri din jocuri. Faptul că ei au realizat că poți face multe platine ușor face topurile mai puțin interesante acum, cel puțin pentru mine. Nu are rost să mai divagăm aici, ce spunem noi nu are legătură directă cu clubul PlayStation.


    PS: îmi cer scuze pentru jignire, sincer. Am fost prea dur în exprimare.

  10. #2870 SP
    Member Cristache07's Avatar
    Haideti sa va spun cum punem Romania pe harta gamingului: Avand gameri extremi de capabili la un joc, participand si castigand concursuri.
    Afli ce se joaca (Esports Games) si iei decizia si te concentrezi pe unl joc anume. Sigur daca ai si putin talent, indemanare si intuitie+ multa munca probabil vei reusi. Anul trecut in Iunie am avut 2 prieteni din copilarie la mine, la un pahar de vorba si de a juca cate ceva. Atunci eram entuziasmat... Baieti sunt pe locul 20 pe tara!!! Unul dintre ei mi-a raspuns ironic " Cui ii pasa? Cheltui bani pe niste mizerii, pentru trofee, duh!!! .
    Hai sa fii bun la un joc, incepem sa jucam Street Fighter 6 si mi-a dat un hit cu Ryu de peste 60% din viata." Skill nene! Avand gameri profesionisti, cum era TEG-ul la Counter Strike acum 22 de ani. Asa devenim importanti. Iar in ziua de azi e mai usor ca niciodata pentru unii tineri/e care nu-si gasesc vocatia, pentru totul este mult mai accesibil comparativ cu acum 20 de ani. Eu am 41 de ani, incepusem in toamna serios cu Mortal Kombat 1, am jucat realmente cu experti online, am reusit sa castig unele meciuri. Consider ca se poate, insa pentru mine unul cred ca este tarziu la varsta asta pentru ca nu mai am aceeasi indemanare ca acum 10-15 ani.

    Ma bucur ca acest post a starnit interesul unora, nu se vrea a fi jignire fata de cei din topul PSN pe Romania. Poate ca asa considera ei ca e bine, insa altfel suna cand esti cel mai bun la Gran Turismo pe tara, pe o zona geografica, ai anumite recompense financiare si altfel cand ai toate platinile la toate jocurile produse de Breakthrough Gaming
    (http://www.breakthroughgaming.com/).

    Ca sa nu mai spunem ca jucand titluri de 5 lei, practic tu ratezi toate titlurile importante. O ora pe zi, 10 platine, 50-70 lei. Timp si efort? MINIM!

    Xander iti aduci aminte de Malenia, blade of Miquella? Era nevoie de determinare acolo, de dorinta pentru a castiga. Aia da platina
    Am avut ca tine si ca altii ambitie.

  11. #2871 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Cu scuzele de rigoare, nu v-am ignorat ci am avut ieri o dupa amiaza haotica si n-am vrut sa va raspund citind pe diagonala.

    Quote Originally Posted by tmihai20 View Post
    Cine se uită pe topuri pe un site care nu are legătură directă cu Sony sau Microsoft?
    Mihai, eu ma uit si multi altii ca mine. Sunt mii de gameri in lume pentru care tot ce inseamna Leaderboards conteaza.

    Quote Originally Posted by tmihai20 View Post
    Era mai bine dacă eram aproape de SUA sau Franța?
    Ar fi fost fabulos dar din pacate imposibil! Uite spre exemplu, Polonia, pe care personal o consider una dintre cele mai puternice tari din Europa cand vine vorba despre gaming, are 2 playeri in Top 10! Amazing...

    Quote Originally Posted by Cristache07 View Post
    sa elimine titlul de "elevate your game".
    You don't elevate games by playing cheap, worthless stuff no?
    Cristi, nu e vorba de elevate in sensul de jocuri de calitate sau nu, e vorba de a fi bun in 'his game'. His game este tocmai aceasta cursa de a fi mereu numarul 1 in Romania si de ce nu, cat mai sus in Europa. Cei din top nu incearca si nu au incercat niciodata sa fie buni la jocuri populare.
    Mai este o chestiune foarte interesanta, este vorba despre level history. Multi romani sunt in urma sau nu sunt deloc pentru ca la noi cel putin 60%, daca nu mai multi, nu figureaza nicaieri in nici un Leaderboard pe Romania intrucat si-au pastrat profilele de UK/US/EU creeate inainte sa apara PlayStation oficial in Romania. Cine stie daca nu cumva avem vreun roman in Top 30 worldwide care apare cu flag de US/UK...

    Quote Originally Posted by Cristache07 View Post
    Xander iti aduci aminte de Malenia, blade of Miquella? Era nevoie de determinare acolo, de dorinta pentru a castiga. Aia da platina Am avut ca tine si ca altii ambitie.
    Sigur ca da, a fost unul dintre momentele triumfante ale 'carierei' mele. I'm with you here, eu sunt la fel ca tine si ca acel user de care aminteai Copanele, dar trebuie sa facem diferenta intre noi si cei care fac trophy hunting. Este o alta latura a aceleiasi discipline, ca si la alergare unii fac maraton si rezistenta si altii strict viteza. Parerea mea este ca nu se exclud, pe noi ne intereseaza o lista consistenta de titluri de calitate si completion ratio decent, pe ei ii intereseaza strict acea cifra de level si aia este cursa lor.

    Quote Originally Posted by Cristache07 View Post
    Am avut sali de jocuri, am avut playeri capabili
    Asa este, ai dreptate aici. Din pacate lipsa sponsorilor seriosi si-a spus cuvantul si s-au pierdut copii cu un potential enorm, in frunte cu TeG.
    Eu am 'crescut' in Forte Games, o sala din Constanta care a dat jucatori de top, cum ar fi Sedan si Dece din echipa Earthquake.
    Am fost acolo cand s-a sarbatorit victoria impotriva celor de la TeG si calificarea la World Cyber Games 2010.
    Au facut parte din Grupa A la WCG si chiar s-au calificat si din grupa de pe locul 2, au ajuns pana in Playoffs. Infrangerea in fata celor de la mTw a fost unul dintre cele mai amare momente pentru mine, dar n-aveai ce sa le faci la aia...

  12. #2872 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Nu vad cum m-ar afecta pe mine profilele altora de PSN. Se pare ca inca sunt in top 100 in, toate platinele doar la jocuri care m-au interesat, evitand activ sa fac trophy pop la listele duble de PS4 si PS5, si deocamdata nu am primit niciun premiu de la Sony, nu au venit fetele roi in jurul meu sa ma felicite, nu m-a recunoscut nimeni pe strada. Sunt convins ca nici la Scorpio nu vin fetele sa il felicite, deci nu e ca si cum cineva poate fi suparat ca i-a luat Scorpio painea de la gura.

    M-ar interesa sa aud totusi de la oamenii care isi folosesc timpul pentru a strange platine de doi bani, sunt curios ce ii motiveaza, ce obtin ei din asta. Stiu ca "fun" e o chestie subiectiva, dar in general oamenii sunt capabili sa explice de ce o anumita activitate e distractiva pentru ei. Nu stiu daca avem si aici pe forum colegi cu obiceiul asta, nu judec pe nimeni, sunt doar curios.

  13. #2873 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Pai, e ca si cum ne-am intreba, ce anume ii motiveaza pe niste mosi cu burta cat un balot de paie sa cheltuiasca PIB-ul unei tari din Africa pe o panza manjita in culori care sta pe un zid. Nu inseamna ca daca o placere a cuiva nu face sens pentru noi, ea nu are sens on its own.

    Nu trebuie sa existe o rasplata palpabila imediata, pur si simplu asta creeaza endorfine in creierul lui/lor, sa fie cat mai sus in acel Leadearboard.
    Asa cum pe altii ii pasioneaza sa bata echipa lor desi nu primesc ei banii/premiile, sau cum pe altii ii pasioneaza sa poarte la mana inclusiv in casa sau la birou o zgarda precum cainii, care sa le spuna strict cat e ora, desi au in imediata vecinatate si la fiecare pas un telefon/PC/frigider care face exact asta pe un display digital. Eu si la firbator am ceas ca asa l-a vrut nevasta'mea cu 'displei'...

    Pur si simplu sunt pasiuni si hobby-uri care pentru unii au sens, pentru altii nu. Cel putin eu asa vad treaba asta, iar la nivel de PSN profiles strict, e bine ca sunt cativa pe care ii intereseaza ca sa nu ne mai confundam cu Guatemala si El Salvador care pana de curand aveau user cu PSN level peste Romania.

  14. #2874 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Am vazut ca s-a mentionat de Malenia.....faptul ca ai platina la elden ring nu inseamna nimic sau ca a fost vreo munca asidua pt ca ai optiunea de co-op( si eu am platina dar nu am avut nervii si timpul necesar sa o bat singur). Numai streamerii se pot lauda ca au luptat singuri....in rest sunt doar vorbe. Sper ca nu jignesc pe nimeni.
    Candva pe vremuri iti dadeau ceva themes si erau misto o parte din ele. Singurul mod in care poti monetiza ceva in ecosistemul lor e sa stai sa faci challenge-urile pt puncte cu care mai apoi poti cumpara jocuri. Dar e o munca asidua si nu o recomand

  15. #2875 SP
    Member awaytokill's Avatar
    Malenia, ca orice alt boss, poate sa fie super easy daca ai cateva nivele peste si folosesti Mimic Tear si o arma maxed. Cumva regret ca aveam vreo 5 nivele peste nivelul recomandat plus ca am folosit Mimic Tear. Am batut-o din prima, prea usor, cu Mohgwyn Spear. In schimb, chiar si cu Mimic Tear si overleveled, unii mini bosses mi s-au parut mult mai grei ca Malenia. Ingerul ala negru din Caelid, de pazea o usa catre Maliketh

  16. #2876 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Quote Originally Posted by lucicleric View Post
    Numai streamerii se pot lauda ca au luptat singuri....in rest sunt doar vorbe. Sper ca nu jignesc pe nimeni
    Exagerezi.... Și eu si sotia avem platina la Elden Ring. Făcuta solo. Bătut absolut tot solo. Ai atâtea chestii in el sa-l faci ușor ca la un moment dat imi era si jenă de boșii ăia ca 80% mureau first try.
    Si ea nu pot sa zic ca e vreo expertă, nu are sute de jocuri jucate, a fost cam al 3-lea joc de genul asta pt ea (după BB si Demon Souls). Ni s-a părut la ambii cel mai usor joc From Software de pana acum.

  17. #2877 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Daca ai avut vreun exploit build, probabil. E plin internetul dar daca jucai orice build random, imi vine greu sa cred ca a stat cineva sa isi stoarca creierii la fightul respectiv

  18. #2878 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Eu fac parte din tabăra celor care își doresc ca această implementare a trophy/achievements să nu se fi întâmplat.

    Consider că atunci când terminarea unui joc devine task și plăcerea jocului in sine este mult mai mică, it's a problem. Poate o fi o plăcere deosebită și de scurtă durată când apare platina, însă eu o văd similară cu cazul celor care bagă la păcănele, plăcere de scurt moment care vine cu dezavantaje ei. Discut de cazurile în care tot văd oameni care spun că s-au chinuit nu-știu-câte ore să facă o platină și că a fost frustrating as f**k, iar după se bucură că au terminat cu jocul respectiv și nu trebuie sa se mai atingă de el. Nu cred că ăsta-i scopul jocurilor.

    Pe de altă parte, mai sunt și gamerii non-hardcore care obișnuiesc să facă platine la jocurile preferate. Eu treaba asta o văd în felul următor:

    Să presupunem că aloci 35 de ore pentru o platină pe care o completezi in câteva zile, iar tu in timpul ăsta termini jocul de doua sau trei ori pentru a face tot.

    Eu cred că ai fi mult mai câștigat dacă ai face doar un playtgrough, ai rămâne cu impresiile la cald iar după 5-10-15 ani, mai termini o dată jocul. Cu trecerea timpului sunt șanse să observi și alte subtilități la poveste, să o înțelegi mai bine și în plus de asta, cu trecerea timpului vei mai uita acțiunea din joc și vor fi mult mai multe momente in care vei fi surprins. Când termini un joc de doua sau trei ori, la foc automat, deja nu te mai surprinde aproape nimic fiindcă ai totul proaspăt în cap.

    Eu mi-am dezactivat toate notificările legate de ele, daca as putea mi le-aș dezactiva complet de pe cont, însă nu se poate. Au fost destule cazuri în care la jocuri am simțit sfârșitul prematur din cauza notificării cu "good job, you finished the game", ea apărând la ultimul hit pe care l-am aplicat boss-ului. Eu deja știam că s-a terminat totul până să apară ultimele clipuri cinematice. Mie treaba asta îmi mănâncă din imersiune.


    Vad multe chestiuni similare între jocuri și filme. Mă gândesc cum ar fi sa vezi un film de 3 ori, vizionare după vizionare, iar de fiecare data sa te concentrezi sa vezi un anumit aspect: decor, vfx, joc actoricesc, etc doar pentru a știi că ai bifat tot în el.

    La fel ca și la jocuri, cred că mult mai câștigat ești dacă lași câțiva ani să treacă între fiecare vizionare.

  19. #2879 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Sunt de acord cu tine Teo cand vine vorba de single player si story driven games, sau chestii de grind, ai dreptate, dar pe de alta parte cred ca sunt pur si simplu jocuri la care achievementurile/trofeele vin ca o incununare, cum ar fi cele care presupun activitati competitive, boss fights...

    Eu nu sunt trophy hunter pentru ca nu am timp, dar fac aim la trofee sau achievements cu un anumit grad de dificultate, mie personal imi creeaza endorfine si serotonina ca dracii cand reusesc sa fac o activitate grea, sa bat un Raid, sa termin un joc pe Very Hard, vreau blip-blop imediat!
    Am un prieten pe care si acum cand avem 40 de ani si ne dor genunchii il mai intep cu niste achievements pe care le-am facut acum 10 ani (si el nu) in timp ce am jucat Titanfall impreuna, sute de ore. Activitati dificile dar extrem de fun, la care achievementul este o incununare.

    Cand am reusit 'I Killed them all' am sarit de pe canapea si am intrat cu capul printr-o grinda falsa din rigips (traiam intr-o mansarda atunci).
    https://www.trueachievements.com/a18...evement#311188
    https://www.trueachievements.com/a18...evement#311188

  20. #2880 SP
    Member codpin's Avatar
    Mai bine decat Teo nu as putea sa ma exprim. Sunt total de acord si nu inteleg goana dupa trofee in detrimentul placerii de a juca un joc.

    In loc sa te bucuri de o experienta placuta si sa ramai cu o amintire placuta, sa preferi sa alergi dupa niste trofee si sa ti se faca scarba de joc... I don't get it.

    Dupa ce am terminat TLoU si am vazut ca am doar vreo 4 trofee, m-a si bufnit rasul. Apoi le-am luat pe rand si am realizat ce ar presupune o platina la el si am zis F*k no! Pt mine ar insemna sa detest jocul dupa aia si chiar nu vreau asta.

    Si asta e doar un exemplu.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 144 of 145 FirstFirst ... 44 94 134 142 143 144 145 LastLast

Similar Threads

  1. Trophy Boosting By k1du in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 541 Last Post: 16-06-2015, 09:56
  2. 100% Completionists Thread (PC) By RonanN1 in forum Jocuri PC
    Replies: 1 Last Post: 31-07-2013, 02:27
  3. Trophy By killlemalll3 in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 464 Last Post: 12-06-2013, 23:38
  4. Ajutor MC: L.A Trophy By morea2love in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 2 Last Post: 06-01-2010, 22:13
  5. Far Cry 2 Achivements By GeOKeR in forum Console News
    Replies: 3 Last Post: 17-09-2008, 14:52

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts