Clair Obscur: Expedition 33:
O capodopera a acestui deceniu si fara indoiala GOTY 2025 pentru mine!![]()
#Done! Clair Obscur: Expedition 33 - 1000/1000 | 55/55 - Tomorrow Comes! #GOTY
100% List: https://tinyurl.com/RonanN1![]()
Au mai trecut cateva luni de la ultima postare, am mai facut si eu cateva platini:
Ravenswatch PS4 & PS5
Like a dragon Gaiden
Forza Horizon 5 ( trofeul Chicken Dinner poate pune probleme la platina, cam ai nevoie de noroc fiindca e exclusiv online si Catching a break necesar pentru 100% iarasi ai nevoie de nervi de otel si multe ore pierdute, n-am mai stat sa-l fac).
TMNT Splintered Fate - Suprinzator de bun acest rogue like, platina pe PS5 lucrez la cea de PS4 in momentul de fata
![]()
Revin aici dupa o foarte lunga pauza.
#132. Anthem - (PS4) 100% [P] (4/10) (52h) - Am decis sa ma apuc de el in momentul in care au anuntat ca in ianuarie 2026 vor inchide definitiv serverele. Paradoxal, anuntul asta chiar a inviat un pic jocul, starnind interesul multora pentru platina.
Nu este un joc neaparat rau, dar se vede potentialul irosit la tot pasul.
![]()
Tales of Kenzera: Zau
Jucat prin EA Play pe easy îl termini rapid.
Prince of Persia: The Lost Crown
Prin Ubisoft+ Classics jucat, tot pe easy. Niște collectibles și am descoperit târziu că poți activa fast travel tree.Practic ajunsesem la ultimul boss și l-am văzut când a trebuit să cumpăr amuletele pentru trofeu.
Jocurile sunt același gen. N-aș fi vrut să le joc unul după altul, dar așa s-a nimerit reducerea pentru abonamente.
3 platini recente
Fatal Fury City of The Wolves
Marvel Spider-Man Remastered (fara dlc-uri)
BloodBorne (fara DLC) - Dupa atatea titluri FromSoftware si fiind ca multi dintre voi in asteptarea lui Yotei mi-am zis sa reintru si sa fac platina. Bloodborne e greu fata de alte titluri souls, l-as pune pe locul 3, dupa Sekiro si Elden Ring pentru simplul fapt ca nu ai bonfire la tot pasul cum am fost obisnuiti in ultimii ani. Sper ca jocul sa primeasca un remaster de la Bluepoint Games pentru ca au facut treaba incredibila cu Demon Souls.
Desi nu pare la prima vedere eu am gasit cel mai greu boss din base game, caricatura "headless" din video-ul de mai jos. Mi-a luat 2 ore sa o fac, de cateva ori a ramas cu o farama de "health bar" acest boss si am pierdut, noroc ca am nervii buni acum ca altfel cine stie ce se intampla cu consola sau controllerul
Sincer eu va invidiez cata rabdare aveti sa faceti un joc 100%, mai ales la jocurile de tip Souls.![]()
By k1du in forum Sony PlayStation 3
By RonanN1 in forum Jocuri PC
By killlemalll3 in forum Sony PlayStation 3
By morea2love in forum Sony PlayStation 3
By GeOKeR in forum Console News
Bookmarks