Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 147 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 70 120 ... LastLast
Results 381 to 400 of 2924

Thread: 100% Trophy & Achivements Completionists Thread

1. #381 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Quote Originally Posted by ayyk View Post
    ...
    Treaba cu SOCOM sta asa , baietii au folosit o salvare a cuiva care a facut platina , in momentul in care au incarcat jocul au deblocat toate trofelele fara sa joace in 2 minute , prin cerintele trofeelor acest lucru e imposibil atat de repede si de acea apar ca trisori. Folosirea acestor salvari se poate la mai multe jocuri nu doar la SOCOM , el doar a fost primul de aceea apare la foarte multi .
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    ...SOCOM: Confrontation a fost primul joc la care s-a putut face savehack pentru a lua platina in doar cateva minute si astfel foarte multi au fost tentati sa faca asta.
    Aha... Am vazut si eu ceva despre asta. Am incercat la Uncharted sa pun o salvare de pe net cu toate artefactele gasite. In momentul cand puneam salvarile alea imi dezactiva trofeele. Pur si simplu nu puteam sa mai fac nici un trofeu.... Atunci am zis ca mai bine caut eu artefactele...

2. #382 SP
    Member nomak2008's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Imi pare rau man. Nu asa aveam de gand sa trec pe primul loc in clasament. Ma face sa simt ca nu-l merit, deoarece chiar si fara platina aia tot esti in fata mea.
    nu e nici un fel de problema ....stiu ca m-a depasit un gamer dar trebuie sa fii de acord ca e o prostie aceasta metoda , avand in vedere ca am dat si mail la sony ( acum aproximativ 1 an ) inainte de acest clasament , pentru a imi fi retrasa platina.....dar asa au considerat ei ca trebuie sa rezolve. Intr-adevar tentatia la momentul respectiv a existat , dar imediat dupa am observat ca nu exista niciun farmec si niciodata nu ai putea sa te compari cu gamerii adevarati . Intr-un anumit fel are si ayyk dreptate , dar mai corect mi s-ar parea ca acele trofee sa fie pur si simplu sterse....nu? Ar fi cel mai corect si cel mai simplu..Am observat acum faptul ca au renuntat si laflagul care indica si cate jocuri ai terminat cu cheat.....asta ca sa zica lumea ca le-ai facut pe toate cu hack

3. #383 SP
    Member laurentiu885's Avatar
    PSN Profile a facut cel mai stupid lucru cu cele doua liste . este incredibil cum a trecut jucatori ca FieldAdmiral sau Leo_cosmin (care au muncit foarte mult pentru restul trofeelor )pe lista Dirty with cheaters pentru o platina ca socom iar in Clasamentul clean al Romaniei exista un jucator care are 10 jocuri platinate cu ajutorul salvarilor . P.S. si eu am un trofeu luat cu ajutorul unei salvari la Fifa 09 (Real world Winner ).poate ma vor scote din clasament pentru asta .

4. #384 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Quote Originally Posted by nomak2008 View Post
    ... dar trebuie sa fii de acord ca e o prostie aceasta metoda , avand in vedere ca am dat si mail la sony ( acum aproximativ 1 an ) inainte de acest clasament , pentru a imi fi retrasa platina.....dar asa au considerat ei ca trebuie sa rezolve. Intr-adevar tentatia la momentul respectiv a existat , dar imediat dupa am observat ca nu exista niciun farmec si niciodata nu ai putea sa te compari cu gamerii adevarati . Intr-un anumit fel are si ayyk dreptate , dar mai corect mi s-ar parea ca acele trofee sa fie pur si simplu sterse....nu? Ar fi cel mai corect si cel mai simplu..Am observat acum faptul ca au renuntat si laflagul care indica si cate jocuri ai terminat cu cheat.....asta ca sa zica lumea ca le-ai facut pe toate cu hack
    Nu cred ca PSN Profile are legatura cu Sony. Dupa cate inteleg acolo nu este un top facut de Sony...

PSNProfiles is not affiliated with Sony or PlayStation in any way

5. #385 SP
    Member nomak2008's Avatar
    am observat .... scrie mic,mic,mic cat sa nu vezi , dar este cel mai popular site de genul acesta si are si cei mai multi membri

6. #386 SP
    Member leo_cosmin's Avatar
    Quote Originally Posted by ayyk View Post
    Credeam ca ai inteles ca e gresit sa trisezi si te-ai oprit dupa primul joc fata de altii care au mers mai departe , dar dupa atitudinea pe care o ai pare ca doar nu ai gasit si alte salvari. Nu am spus ca sunteti nevrednici pentru asta , spun doar ca trisind chiar si o data meriti locul pe lista murdara in mod corect atata tot
    Treaba cu SOCOM sta asa , baietii au folosit o salvare a cuiva care a facut platina , in momentul in care au incarcat jocul au deblocat toate trofelele fara sa joace in 2 minute , prin cerintele trofeelor acest lucru e imposibil atat de repede si de acea apar ca trisori. Folosirea acestor salvari se poate la mai multe jocuri nu doar la SOCOM , el doar a fost primul de aceea apare la foarte multi .
    Vorbesti aiurea despre mine, fara sa ai habar. Ti-am mai zis sa iti vezi de trofeele tale, dar vad ca pe tine chiar te deranjeaza o amarata de platina (care pe mine ma deranjeaza mult mai mult pt. ca le permite prostilor sa isi dea cu parerea aiurea despre mine). La momentul cand am facut-o, nici macar nu ma gandeam ca este cheating, voiam doar sa vad cum merge chestia asta si nici macar nu m-am gandit ce inseamna. Am facut o prostie ca am facut-o pe contul meu principal si asta e.... nu pot sa o scot. Tu ai mare grija sa nu intri pe ygc, ca acolo nu sunt considerat cheater si s-ar putea sa devii f. frustrat ca un gamer atat de corect ca tine poate fi in continuare intr-un clasament in care apare si unul asa de hotoman ca mine.
    In alta ordine de idei, daca nu intelegi de ce unii useri ca Bieleric, sau SKS_SOK (amandoi fac treaba aia cu un trofeu, 2 luate legit, dupa care fac hack; si pe ygc SKS_SOK e de mult flag-uit drept cheater, dar aia au alta politica, una normala) sunt inca in clasamentul "clean" (mi se pare destul de logic sa ii verifici amanuntit pe cei de pe primele locuri, in special) e clar ca faci parte din grupul cetatenilor model, care FARA NICIUN INTERES PERSONAL (pe astia ii inteleg perfect) isi doresc sa vina Ponta si Crin la putere, pt. "binele poporului, pt. a da pensiile inapoi si a scapa tara de saracie". Si nu vreau sa te supar, dar eu zic ca in scurt timp o sa ma vezi inapoi in clasamentul "clean" pt ca cei care detin site-ul o sa isi revizuiasca regulile si o sa vezi din nou oameni ca mine si ca field in clasamentul "clean". Eu zic ca ce au facut ei acum e doar un "publicity stunt" pt. a mari traficul, pe termen scurt (fata de concurenti, ygc) si a atrage mai multe conturi premium. Vom vedea daca am dreptate.

---------- Post added 24-08-2012 at 04:54 PM ----------

Si nu mai vorbi tu despre atitudinea mea, observ (conform profilului) ca esti batran si probabil ai un instinct parental de a trimite la colt, dar daca ai copii, vezi-ti de educatia lor si lasa-ma pe mine in pace, asa cheater cum "sunt" eu. Nu ma educi tu pe mine.

7. #387 SP
    Member cristi-dinu's Avatar

Se adauga si Outland (3/10).

8. #388 SP
    Junior Member ayyk's Avatar
    Quote Originally Posted by leo_cosmin View Post
    Vorbesti aiurea despre mine, fara sa ai habar. Ti-am mai zis sa iti vezi de trofeele tale, dar vad ca pe tine chiar te deranjeaza o amarata de platina (care pe mine ma deranjeaza mult mai mult pt. ca le permite prostilor sa isi dea cu parerea aiurea despre mine). La momentul cand am facut-o, nici macar nu ma gandeam ca este cheating, voiam doar sa vad cum merge chestia asta si nici macar nu m-am gandit ce inseamna. Am facut o prostie ca am facut-o pe contul meu principal si asta e.... nu pot sa o scot. Tu ai mare grija sa nu intri pe ygc, ca acolo nu sunt considerat cheater si s-ar putea sa devii f. frustrat ca un gamer atat de corect ca tine poate fi in continuare intr-un clasament in care apare si unul asa de hotoman ca mine.
    In alta ordine de idei, daca nu intelegi de ce unii useri ca Bieleric, sau SKS_SOK (amandoi fac treaba aia cu un trofeu, 2 luate legit, dupa care fac hack; si pe ygc SKS_SOK e de mult flag-uit drept cheater, dar aia au alta politica, una normala) sunt inca in clasamentul "clean" (mi se pare destul de logic sa ii verifici amanuntit pe cei de pe primele locuri, in special) e clar ca faci parte din grupul cetatenilor model, care FARA NICIUN INTERES PERSONAL (pe astia ii inteleg perfect) isi doresc sa vina Ponta si Crin la putere, pt. "binele poporului, pt. a da pensiile inapoi si a scapa tara de saracie". Si nu vreau sa te supar, dar eu zic ca in scurt timp o sa ma vezi inapoi in clasamentul "clean" pt ca cei care detin site-ul o sa isi revizuiasca regulile si o sa vezi din nou oameni ca mine si ca field in clasamentul "clean". Eu zic ca ce au facut ei acum e doar un "publicity stunt" pt. a mari traficul, pe termen scurt (fata de concurenti, ygc) si a atrage mai multe conturi premium. Vom vedea daca am dreptate.

---------- Post added 24-08-2012 at 04:54 PM ----------

Si nu mai vorbi tu despre atitudinea mea, observ (conform profilului) ca esti batran si probabil ai un instinct parental de a trimite la colt, dar daca ai copii, vezi-ti de educatia lor si lasa-ma pe mine in pace, asa cheater cum "sunt" eu. Nu ma educi tu pe mine.
    Crezi ca ma deranjeaza platina ta luata trisand , te inseli amarnic , ma doare in cot ,in acele satistici ma interezeaza doar procentul de reusita la fiecare trofeu in parte .Spui ca imi dau cu parerea despre tine si ma jicnesti , faci tot felul de remarci despre mine, folosesti un ton imperativ doar pentru simplu fapt ca nu am fost de acord cu tine ca regula celor de la ygc referitoare la trisori nu este morala , doar ca se te justifici, mai bine taceai si reciteai

Am si eu o platina facuta in felul asta, pe care nu stiam ca voi ajunge sa o regret. La SOCOM (nici nu stiu cum se numeste exact, primul SOCOM cu trofee, cred). Eram la inceput cu trofeele, avea un prieten jocul (de la alt prieten) si mi-a spus ca si-a facut asa trofeele. Si ca daca vreau, poate trece pe la mine sa fac si eu platina in felul asta, jocul nu mi-l poate lasa cat ar dura sa il platinez (am inteles ca ar dura chiar f mult) si am fost de acord (m-am gandit ca nu are cum sa strice daca imi creste nivelul). Mi l-am facut pe contul principal si din primul moment in care s-a terminat cu primirea trofeelor am regretat, dar asta e.... nu o sa imi schimb contul pt. un singur joc (si din cauza jocurilor fifa as vrea sa mi-l schimb, la care nu am apucat sa iau 100% la timpul lor si acum nu mai pot). Si in plus, chiar si pe YourGamerCards sunt acceptate pana la 5 platine facute in mod non-legit si mai toti din topul mondial au cateva facute asa, sau sunt multi-user-accounts (caz care mi se pare la fel de urat). Eu am numai una si va ramane singura, asta e.... in plus e o dovada ca nu sunt perfect :-p
    Ai mare dreptate in ce ai scris in paranteza a 4 , era culmea sa scada doar asa ar fi stricat , nu?
    E pacat ca nu se prea face nimic pt. a se combate asta. Eu chiar simt un sentiment de frustrare cand stiu ca am stat x ore la un joc sa il fac legit si vad ca altii au luat toate trofeele in 2 min, sau au facut mai multe jocuri in aceeasi zi, pt ca ori sunt mai multi pe acelasi cont, ori platesc pt platine (asta mi se pare cel mai penibil). Deci pierdem cam toti: si cei care fac asta, pt ca nu au cum sa aibe respect pt. asta; si cei care facem asta in mod legit, pt. ca mie unul imi vine sa nu platinez un joc cand stiu ca se poate face in modul asta, parca imi ia si mie din realizarile la jocul respectiv. Degeaba fac GT5 legit, de exemplu, parca nu mai simt aceeasi realizare cand ma gandesc ca multi altii au luat platina in 2 min, fara sa il joace.
    OOOHO cata drepate ai tu muncesti din greu si ei fura , culmea este ca sunt in fata ta in clasament
    Ce prostie.... pt. un singur joc, m-au "marcat". Nu mi se pare corect.... ar tb. un maxim de 3-5 jocuri.
    Acum esti rau cei de la ygc ii lasa pana la 10 .

Quote Originally Posted by nomak2008 View Post
    Ma simt complet umilit acum pt o prostie de joc (SOCOM) am fost facut cheater (restul de 69 de plat nu se iau in considerare ) ................. o merit din plin ......GG lui Renegade care tine steagul sus
    FieldAdmiral's PSN Profile - PSNProfiles.com
    Citatul asta din pacate nu este pentru tine ci pentru mine , imi dau palaria jos in fata lui.Restul e tacere

9. #389 SP
    Esti cel mai tare gamer din istorie, e bine asa? Pacat ca nu ai loc de unii ca mine si ca Field, ca daca nu am fi avut noi platinele alea, ai fi fost mai sus. Da-mi add pe PS si-mi demonstrezi cat de tare esti la ce joc vrei tu. Vad ca-ti place fifa. Daca esti din Bucuresti, iti fac o invitatie sa jucam pe bani, te invit chiar si la mine acasa. E pacat ca ai trecut pana la varsta de 37 de ani prin viata (fara a pune mana pe un manual de gramatica, un indreptar ortografic, ceva) si ai acumulat atata frustrare. Uite, pt. platina aia, ia si de la mine si de la field cate o intreaga steluta (desi la mine o steluta inseamna cam 6 platine, la field mai mult). Ia vezi, ne depasesti? Si vezi ca exista si un program, Xplode.... ai auzit de el? Ca eu am auzit de mult. Si nu l-am folosit. Cand am facut platina aia, nu consideram cheating, LA MOMENTUL ALA am crezut ca poate fi comparat cu boosting-ul. Apropo, tu de ce nu ai timeline la unele jocuri? Vezi ce motiv bagi.... poate ai auzit si u de Xplode, sau de cum pot sa iti faca altii platine....

10. #390 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    C'mon guys let it go

11. #391 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Esti cel mai tare gamer din istorie
    Gresit,eu sunt cel mai tare.Lasand gluma la o parte,nu are rost sa va certati dintr-un nimic ,fiecare face trofeele cum considera.Daca cineva are o platina facuta "pe naspa" ,asta e treaba lui ,nu vad ce rost are sa ne judecam unii pe altii.Peace

12. #392 SP
    Junior Member ayyk's Avatar
    Discutia era alta , nu merita sa merg mai departe . In legatura cu timeline iti bag motivul : SONY e de vina (sic), in practica lucrurile au stat in felul urmator, cumparat ps3 sigilat din magazin , jucat si obtinut trofee fara timeline (in tot acest timp consola nu a fost conectata niciodata la net ), dupa ce am conectat-o la net si am creat cont psn ( actiunea a fost simultana) am obtinut trofee care au timeline, in concluzie nu stiu daca prin simpla conectare la net ai timeline sau e nevoie si de contul psn , cert este ca neconectarea la net duce la lipsa acestuia. Daca vrei sa verifici iti cumpar eu un ps3 sigilat fara nici o problema.

13. #393 SP
    Discutia ai deschis-o tu, la adresa mea. Din frustrare, plictiseala, nu stiu din ce, dar tu ai deschis-o. PS3-ul ti-l cumpar eu, dar doar daca ma bati la fifa. Uite, jucam pe un PS3 nou, sau contravaloarea lui, eu prefer contravaloarea. Iti promit ca nu trisez. Altfel, nu am cum sa iti cumpar nimic, mie nu imi vine sa fac cadouri unor barbati necunoscuti.
    Referitor la ce ai scris tu legat de timeline, poti sa ai dreptate (poti sa si minti, dar ce spui tu, stiu si eu ca se intampla asa) si chiar te cred, voiam doar sa vad cum argumentezi.
    @iPaul & Boghy - Chiar nu am cum sa nu ma enervez cand stiu ca am depus timp (ore, zile, saptamani); pasiune; nenumarate certuri cu prietena; am suportat glume ale prietenilor care nu sunt gameri, care nu inteleg cum pot sa ma joc atata timp un joc, cata rabdare pot sa am; am facut bataturi la degete; mi-am facut nervi ca nu luam un trofeu; m-am bucurat, prosteste m-am simtit implinit cand am luat unul; urmaream jocurile la care se vor inchide serverele, pt. a le face 100%, sa nu mai patesc ca la fifa.... toate pt. trofee.... Chiar nu am cum sa nu ma enervez cand vine unul si ma face trisor, ca asa-i trece lui prin cap. Asa ca eu nu o sa las nimic.

PS @ iPaul - Aproape ca iei partea unui tigan :-p (o sa pun o poza cu mine la avatar, de data asta color, sa vezi ca sunt cat se poate de roman, o am pe-asta pt. ca e facuta chiar la o intalnire CG)

14. #394 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    [spoiler=UPDATE]
    1. 3 on 3 NHL Arcade
    2. Assassin's Creed II [P]
    3. Astro Tripper
    4. Awesomenauts
    5. Batman: Arkham Asylum [P]
    6. Battlefield 1943
    7. Bayonetta [P]
    8. Bomberman Ultra
    9. Brink [P]
    10. Burnout Paradise [P]
    11. Buzz! Junior: Monster Rally
    12. Call of Duty: Modern Warfare 2 [P]
    13. Closure
    14. Cloudy with a Chance of Meatballs [P]
    15. Cuboid
    16. Darksiders 2 [P]
    17. Darksiders [P]
    18. Dead Space Ignition
    19. Dead Space [P]
    20. detuned
    21. DiRT 2 [P]
    22. Dungeon Hunter: Alliance
    23. Flower
    24. Frogger Returns
    25. God of War: Chains of Olympus [P]
    26. God of War: Ghost of Sparta [P]
    27. God of War III [P]
    28. God of War II [P]
    29. God of War [P]
    30. Gunstar Heroes
    31. Heavy Rain [P]
    32. Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs [P]
    33. inFAMOUS 2 [P]
    34. inFAMOUS: Festival of Blood
    35. inFAMOUS [P]
    36. Interpol: The Trail of Dr. Chaos
    37. Killzone 2 [P]
    38. Killzone 3 Multiplayer [P]
    39. Killzone 3 [P]
    40. Last Rebellion [P]
    41. Limbo
    42. Linger In Shadows
    43. LittleBigPlanet [P]
    44. Magic Orbz
    45. Mass Effect 2 [P]
    46. Mass Effect 3 [P]
    47. Medal of Honor [P]
    48. Mini Ninjas [P]
    49. MotorStorm: Apocalypse [P]
    50. Naruto: Ultimate Ninja Storm 2 [P]
    51. Noby Noby Boy
    52. Oddworld: Stranger's Wrath HD [P]
    53. Outland
    54. PAC-MAN Championship Edition DX
    55. PixelJunk Shooter
    56. PixelJunk Shooter 2
    57. PixelJunk SideScroller
    58. Prince of Persia: The Forgotten Sands [P]
    59. Prince of Persia [P]
    60. Prototype [P]
    61. Rainbow Moon [P]
    62. Ratchet & Clank Future: A Crack in Time [P]
    63. Renegade Ops
    64. Resistance 2 [P]
    65. Resistance 3 [P]
    66. Rochard
    67. Rocketbirds: Hardboiled Chicken [P]
    68. SEGA Mega Drive Ultimate Collection [P]
    69. Shank 2
    70. Sideway
    71. Sly 2: Band of Thieves [P]
    72. Sly 3: Honor Among Thieves [P]
    73. Sly Cooper and the Thievius Raccoonus [P]
    74. Spare Parts [P]
    75. Super Stardust HD
    76. Swarm
    77. Tales of Monkey Island - Chapter 3: Lair of the Leviathan
    78. Tales of Monkey Island - Chapter 4: The Trial and Execution of Guybrush Threepwood
    79. Tales of Monkey Island - Episode 5: Rise of the Pirate God
    80. Tekken 6 [P]
    81. Terminator Salvation [P]
    82. The Godfather II [P]
    83. The Sly Collection: Mini Games
    84. Tomb Raider: Underworld [P]
    85. Trine 2 [P]
    86. Trine [P]
    87. Trivial Pursuit [P]
    88. Uncharted: Drake's Fortune [P]
    89. Virtua Fighter 5: Final Showdown
    90. X-Men Origins: Wolverine [P]
    91. Zombie Apocalypse
    [/spoiler]

15. #395 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    UPDATE:
    - Demon's Souls;
    - Dark Souls;
    - The Elder Scrolls V: Skyrim;
    - Kingdoms of Amalur;
    - Dead Space;
    - Star Wars the Force Unleashed (platinum, -4 trofee pana la 100%);
    - Assassin's Creed II;
    - Mass Effect 2;
    - Mass Effect 3;
    - *Virtua Fighter 5 (jucat mai mult de plictiseala in asteptarea Darksiders 2 )

16. #396 SP
    Junior Member Jonn11's Avatar

17. #397 SP
    Member Aliosa's Avatar
    Buni romanasii astia. Vad ca a mai aparut un tip cu 52 de platine facute in mai putin de 1 an.
    zeik24's PSN Profile - PSNProfiles.com

Imi pare rau de cei de ceilalti cu profile non-RO ca nu pot sa va laud, dar asta este ... va supuneti voi reginei sau unchiului Sam.

18. #398 SP
    Member cristi-dinu's Avatar
    Quote Originally Posted by Aliosa View Post
    Imi pare rau de cei de ceilalti cu profile non-RO ca nu pot sa va laud, dar asta este ... va supuneti voi reginei sau unchiului Sam.
    Si mie imi pare rau ca nu mi-am facut contul principal pe RO la inceput. Cand am vrut sa-mi fac deja era prea tarziu (facusem platina la Resistance 2). Mi se pare totusi o prostie sa poti sa faci cont pe ce tara vrei dar sa nu o mai poti schimba. Eu sunt roman, stau in Belgia si am cont de UK. Tare, nu?

19. #399 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Eu am cont pe U.S ,desi imi facusem la inceput pe RO ,am decis sa-mi mai fac unul pe U.K si U.S si am decis sa-l tin pe cel de U.S pentru trofee.
    paulokazii's PSN Profile - PSNProfiles.com

20. #400 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Am nevoie de 2-3 oameni pentru versus mp trophies la Resident Evil 5.Anyone interested pentru boost?Add: boghy0205

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 147 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 70 120 ... LastLast