Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 45 of 147 FirstFirst ... 35 43 44 45 46 47 55 95 145 ... LastLast
Results 881 to 900 of 2923

Thread: 100% Trophy & Achivements Completionists Thread

1. #881 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Assassin's Creed II. Destul de usor, dar iti incearca rabdarea la collectibles.

Am si eu o problema... sau rugaminte... sau ce o fi.
    Pentru platina din Brutal Legend am nevoie de 50 de victorii online. Nu ca as fi asa lenes, dar NU EXISTA absolut nimeni altcineva in afara de mine care sa joace online la 4 ani dupa aparitie. As aprecia daca cineva care are jocul m-ar ajuta cu trofeul, nu cred ca dureaza mai mult de o ora.

2. #882 SP
    Member Prototype93D's Avatar
    Nu ma dau in vant dupa platine Singura mea platina e GOW Ascension. Asta asa ca sa nu mai am cifra 0 in dreptul la Platinum

3. #883 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Toti am inceput asa , hai inca una , inca una si se aduna

4. #884 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Quote Originally Posted by saller123 View Post
    Assassin's Creed II. Destul de usor, dar iti incearca rabdarea la collectibles.

Am si eu o problema... sau rugaminte... sau ce o fi.
    Pentru platina din Brutal Legend am nevoie de 50 de victorii online. Nu ca as fi asa lenes, dar NU EXISTA absolut nimeni altcineva in afara de mine care sa joace online la 4 ani dupa aparitie. As aprecia daca cineva care are jocul m-ar ajuta cu trofeul, nu cred ca dureaza mai mult de o ora.
    Cam greu, incearca sa postezi pe PlayStation 3 Trophies, News, Guides & Forums at PS3Trophies.org (gasesti foarte multi oameni dornici sa te ajute) sau poti incerca la noi pe http://www.consolegames.ro/forum/f15...g/index24.html

5. #885 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Quote Originally Posted by David9 View Post
    Nu ma dau in vant dupa platine Singura mea platina e GOW Ascension. Asta asa ca sa nu mai am cifra 0 in dreptul la Platinum
    Pacat , it's fun and addictiveDaca vrei sa faci 100% la jocuri cu dlc's si mai bineShame really ,ai gow ascension plat si pauza la restul

6. #886 SP
    Member b615dub's Avatar
    LA Noire (3/10) - 100%, doar un singur cuvant am de spus, CAPODOPERA. Vreau sa stiu unde trebuie sa semnez ca cei de la R sa faca o continuare.

1ld59249.png

7. #887 SP
    Capodopera , capodopera , dar finding all cars nu te-a enervat?Vad ca ai bagat ca migul Grats

8. #888 SP
    Member Prototype93D's Avatar
    Quote Originally Posted by Boghy02 View Post
    Pacat , it's fun and addictiveDaca vrei sa faci 100% la jocuri cu dlc's si mai bineShame really ,ai gow ascension plat si pauza la restul
    Sa vedem, poate la inFamous mai iau o platina ca mai am nevoie de vreo 3 trofee acolo

9. #889 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar

+ Sniper Elite V2 - Platinum 100% (Best sniping game ever!)

Si cu ocazia asta am ajuns la platina cu numarul 30.
    Attached Images Attached Images 1l883e87.png

10. #890 SP
    Member mafiozzoxp's Avatar
    Am ajuns si eu la a 4-a platina si anume God of War:Ascension (bleh, de acum dau skip la Easy la jocuri ca vad ca nu ajuta cu nimic)

11. #891 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by mafiozzoxp View Post
    Am ajuns si eu la a 4-a platina si anume God of War:Ascension (bleh, de acum dau skip la Easy la jocuri ca vad ca nu ajuta cu nimic)
    La multe dintre ele poti sa treci chiar peste medium. Hard mode nu e asa de greu precum pare.

12. #892 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    LittleBigPlanet 2 - [P] (3/10) - Time Consuming
    Attached Images Attached Images trop000.png

13. #893 SP
    Member mafiozzoxp's Avatar
    Quote Originally Posted by saller123 View Post
    La multe dintre ele poti sa treci chiar peste medium. Hard mode nu e asa de greu precum pare.
    De acord, din toate jocurile mele unul face exceptie si anume Bayonetta. Mi-am spart degetele pe medium si am inceput din nou cu easy si o sa il iau treptat .

14. #894 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar

Dupa o lene fenomenala de mai bine de un an am dus si eu Star Wars The Force Unleashed la 100% + Platina cu 100% la SWTFU2;
    Attached Images Attached Images 1ldc772b.png

15. #895 SP
    Good , very good my young padawanMay the force be with you

16. #896 SP
    Junior Member Roby_2010's Avatar

Marvel Super Hero Squad:Comic Combat 100%- Platinum, dificultate 1/10 dupa parerea mea, dar foarte funny. Se joaca cu Udraw tablet.
    Urmeaza Injustice God among us, carre o sa imi ia ceva timp.
    Cheers!

17. #897 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar

+ Unit 13 - 100% Platinum - Persoana care a inventat ultimele timed missions ar trebui flagelata;
    + Borderlands 2 - 100% again...
    Attached Images Attached Images 1lddd032.png

18. #898 SP
    Quote Originally Posted by Roby_2010 View Post

Marvel Super Hero Squad:Comic Combat 100%- Platinum, dificultate 1/10 dupa parerea mea, dar foarte funny. Se joaca cu Udraw tablet.
    Urmeaza Injustice God among us, carre o sa imi ia ceva timp.
    Cheers!
    Good luck cu InjusticeAm inteles ca e o platina de 9-10

19. #899 SP
    Junior Member Roby_2010's Avatar
    Quote Originally Posted by Boghy02 View Post
    Good luck cu InjusticeAm inteles ca e o platina de 9-10
    Mersi m8.
    Da intr-adevar are dificultate 10/10, o sa fie o platina grea. Sper sa reusesc sa il si fac.

20. #900 SP
    UPDATE:

#50+The Last Of Us - 100%[P] (4/10) - Campanie superba si MP awesome

Un joc de nota 10 pentru mine.O campanie bine gandita si emotionanta , grafica de zile mari , detaliile la personaje , felul cum se comporta si vorbesc amazing MP foarte bun cu cateva greseli.Nu inteleg cand vor face matchmaking mai bun , execute si heal altfel.Nu inteleg de ce in el totul se face cu aproape...Am jucat peste 25 de ore in el si cand aveam amici de ai mei era o placere sau cand aveai randoms care nu se credeau lone wolfs...Overral nu m-am plictisit deloc in el si voi mai continua mp ftw!!!
    Attached Images Attached Images lou.png

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 45 of 147 FirstFirst ... 35 43 44 45 46 47 55 95 145 ... LastLast