Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 72 of 147 FirstFirst ... 22 62 70 71 72 73 74 82 122 ... LastLast
Results 1,421 to 1,440 of 2924

Thread: 100% Trophy & Achivements Completionists Thread

1. #1421 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    UPDATE:

#77+Trine 2 - 100%[P] (1/10) - Superb joculet - Un joc foarte bun , il voi rejuca sigur pe Ps4

#78+The Wolf Among Us - 100%[P] (1/10) Big bad Wolf - Foarte bun crime fantasy game.Teltale inca odata a demonstrat ca sunt foarte buni.Totusi am devenit iritat de lag + in episodul 5 , chapter 5 mi-a glitchuit de 2 ori si mi-a cam taiat pofta de final.Aaaa wow ce final Recomand tuturor.Big thx to my bromigo @JeNeI pentru ambele jocuri

Attached Images Attached Images 1la41642.png 1l243b07.png

2. #1422 SP
    Junior Member Roby_2010's Avatar
    135- PixelJunk Shooter Ultimate, PS4, Platinum, 100%, dificultate 4/10, joc dragut, putine probleme la online cu 5 consecutive wins.
    136- The Wolf Among Us, PS3, Platinum, 100%, dificultate 1/10, chiar l-am jucat cu placere, cei de la Tale Tale au facut din nou o treaba buna.

3. #1423 SP
    Member b615dub's Avatar
    #43 Battlefield 4 (3/10) - 94%, este primul Battlefield pe care l-am jucat si pot sa zic ca sunt cam dejamagit, se pare ca l-au lansat fara sa fie terminat. Cel putin story line-ul a fost placut, gameplay-ul la fel cu exceptia faptului ca la orice bordura de 1-2 cm trebuie sa sari ca altfel nu poti trece peste, cel mai enervant lucru pe care l-am intalnit. Partea de multiplayer chiar mi-a placut desi la inceput mi-a luat ceva timp sa ma obisnuiesc cu comenzile si faptul ca n-am mai vazut useri de lvl mare ca sa topaie prin harta ca nebunii cum erau in Tomb Raider, Crisys. Multe masinarii pe care le poti conduce asta daca stii n-am reusit sa pilotez elicopterul cu avionul ma mai descurcam.

Chiar daca am acces la Premium nu cred ca o sa-l fac 100% in ciuda faptului ca sunt o multime de useri dar se pare ca niciunul nu e interesat de sesiuni de boost si singur nu ma descurc sa le fac.

Si ultima achizitie headsetul Gold wireless se potriveste perfect cu jocul, exploziile sunt criminale cum se aud mai ales pe hartile cu zone libere mari.

1lcea1c2.png

4. #1424 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar

+ Oddworld: Munch's Oddysee HD (PS3) - 4/10 - 100% [P]

Urmeaza Killzone HD

Attached Images Attached Images munch-oddysee.png

5. #1425 SP
    UPDATE:

+The Last Of Us - 100%[P] (4/10) - Fantastic journey - Back to 100% dupa 2 zile de chin cu MP-ul la dlc.Mp numai este ce a fost cu high lvl's si matchmaking de 2 bani...Am avut noroc de un grup care m-a ajutat sa fac repede dlc's , super gamersGrounded mode a fost tough , dar shiv's glitch si tips de la @JeNeI l-am terminat repedeLeft Behind a fost superb , mi-a placut cum l-au facut si l-am jucat direct pe survivor.Back to AC IV Black Flag rrrrrr

Attached Images Attached Images 29ld06c81.png

6. #1426 SP
    Member b615dub's Avatar
    + Machinarium (1/10) - 100%, un joculet foarte bun, noroc cu walkthrough-ul de pe utube

1l477e2c.png

7. #1427 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    De ce noroc cu walkthrough ul?

8. #1428 SP
    Member b615dub's Avatar
    La unele misiuni nu-mi dadeam seama cum sa trec mai departe To smart for me

9. #1429 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar

#7. Call of Duty Ghosts - 64 % [P] (6/10)
    Singurul trofeu cu adevarat greu a fost "Completionist". Dupa incercari esuate in echipa cu alti playeri, am ales sa-l fac singur.

10. #1430 SP

+ Killzone (PS3) - 3/10 - 100% [P] Cel mai usor KZ din serie, nimic challenging insa raritatea checkpointurilor poate sa dea catorva clipe de nervi.

Si uite-asa am terminat seria Killzone (exceptie jocul MP only,dar ala e alta mancare de peste).
    Attached Images Attached Images kz.png

11. #1431 SP
    Member Buyk's Avatar

#7 Tomb Raider Definitive Edition 100% [P] - Este un joc superb cu story-line bine structurat, o aventura care trebuie jucata si o recomand cu caldura, dar pe partea de multiplayer este JALNIC, cele mai proaste servere pe care le-am putut intanli vreodata sunt cele de la Square Enix, de ce spun asta? pai faci un matchmaking si pica in timp ce joci si pierzi toate punctele + ca playeri nu prea sunt, sau cand te intorci in lobby se pierde semnalul si trebuie facut iar matchmaking e fustrant este nevoie de rabdare si nervi de otel.

Attached Images Attached Images 1l532059.png

12. #1432 SP
    Junior Member Shiro's Avatar
    In sfarsit dupa 1 luna de "munca" (trophy hunting) revin cu o noua platina

[spoiler=Platinum Arhive]

Silent Hill: Downpour 100% (4/10)

Disgaea 3 - 100% (8/10)

Disgaea 4 - 100% (9/10)

Resident Evil 6 100% (7/10)

Final Fantasy XIII 100% (7/10)

Beyond: Two Souls - 100% (3/10)

Final Fantasy XIII-2 100% (3/10)

Trinity Universe - 100% (7/10)[/spoiler]

Trinity Universe - 100% (7/10) - Un joc cu o poveste de nota 10 din partea baietilor de la NISA, Idea Factory si Gust. Asa ar trebui sa fie orice crossover...cu o poveste frumoasa (nu ca m-as mira, avand in vedere ca jocurile celor de la NISA intodeauna au avut povestea frumoasa), soundtrack de asemeni foarte frumos, comedia cea tipica NISA (breaking the 4th wall) prezenta si de nota 10 ca de obicei si cu un gameplay usor de invatat. Recomand jocul tuturor iubitorilor de JRPG-uri...chiar se merita jucat. Cat ce priveste trofeele...au fost de asemeni tipice jocurilor create de NISA (ie time consuming trophies). Trofee de-al de Space Activist, Space Drifter sau Game Maniac mi-au mancat cred ca peste 30-40 de ore strict doar ele. Dupaia ar mai fi chestia cu cateva trofee buguite...au fost unele trofee gen: Creezi 100 de retete, creezi 100 de monstri si meteoriti...ei bine...TOATE le-am primit cred ca la mai bine de 200+ creari (ca su mai spun ca pentru unele materiale am farmat in disperare...deci un pic de timp a fost "cheltuit" si aici); am loat-o razna aproape cu trofeele astea In rest nimic exagerat de greu la partea trofeelor. Per total un joc cu o poveste de nota 10, iar la partea de trofee vre-o 3 o sa manance ceva timp + 3-4 trofee buggy.

1le043ee.png

13. #1433 SP

+ Metal Gear Solid 3 (PS3) - 4/10 - 100% [P] - O capodopera din toate punctele de vedere.Multumiri prietenului meu boghy02 pentru recomandare si ajutor.

Attached Images Attached Images mgs3.png

14. #1434 SP
    Junior Member fan_ps_4's Avatar
    1. Mafia 2 - 73% [P]

2.Far cry 3 - 100% [P]

3. Minecraft - 100% [P]

4. Gran Turismo 6 - 97 % [P]

15. #1435 SP

+ Dead Space™ (PS3) - 3/10 - 100% [P] - Jocul asta e genial.Cel mai placut horror pentru mine momentan (vorbesc doar despre Dead Space,primul joc).Impossible mode mi s-a parut walk-in-the-park, in final vin doar 2 monstrii in plus si cateva mingi expozive.Am reusit sa omor boss-ul final din prima incercare.

EDIT : Mii de multumiri prietenului mu eNHajeL pentru joc.

Attached Images Attached Images dead-space.png

16. #1436 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Primul e usor, mult succes cu 2ul, man, acolo provocare

17. #1437 SP
    Quote Originally Posted by flavi_us View Post
    Primul e usor, mult succes cu 2ul, man, acolo provocare
    Nu cred ca il fac.Urmeaza TR Legend si Anniversary.

18. #1438 SP
    UPDATE:

#79+Assassin's Creed IV Black Flag - 100%[P] (2/10) - Yohoho and a bottle of rum - Sp a fost un deliciu(toate trofeele le-am facut fara nici un fel de guide) si mp nu a fost asa boring cum credeam lvl 55.Asa as fi vrut un sp dlc cu Blackbeard Freedom cry dlc f bun , dar mult prea scurt.Singurul trofeu mp care mi-a dat batai de cap a fost cel cu jaguar dlc.Cu siguranta voi cumpara Jackdaw edition pe PS4

Attached Images Attached Images 1l7fe90f.png

19. #1439 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Quote Originally Posted by JeNeI View Post
    Nu cred ca il fac.Urmeaza TR Legend si Anniversary.
    Come on, nu sunt asa grele, le am pe toate 3 la 100%

20. #1440 SP
    Quote Originally Posted by OEE View Post
    Come on, nu sunt asa grele, le am pe toate 3 la 100%
    I take the challenge bro! Intai sa termin backlogul

ON : Am inceput MGS2,what a beauty of a game...dar trebuie sa il aman pana luni-marti, ca este Double RP weekend la GTA V si vreau sa ajung LVL 100

Momentan LVL 64 si mai am 16 ore de jucat(850K RP left).

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 72 of 147 FirstFirst ... 22 62 70 71 72 73 74 82 122 ... LastLast