@raducucosmin eu si cativa amici in primvara ne bagam la dlc , daca te intereseaza la u3Facem mp prima data , apoi la co op facem un grup de 3
![]()
@raducucosmin eu si cativa amici in primvara ne bagam la dlc , daca te intereseaza la u3Facem mp prima data , apoi la co op facem un grup de 3
![]()
Eu te anunt cand incepemDa este ceva treaba , de asta facem mp 1st si co op putin cate putin
![]()
Boghy parca tot asta mi-ai zis si mie anu' trecut ca facem la vara... dar nah. Nici nu Max Payne nu ma ajuti sa sparg usile alea![]()
Nu depinde doar de mine la u3 man.Poi facem week-ul asta la max daca vrei.Cand boostam toti, tu nu aveai chef tot timpul![]()
Intreb de curiozitate, Killzone-Shadow Fall a platinat cineva? eu am avut o tentativa terminand pana si campania pe Hard, collectibles, etc, dar cand am citit cerintele pentru online, am lasat-o balta... termin 5 jocuri pana-i dau de capat la KZSF.
Nu asa trebuie gandit.
Pai cam aia inseamna sa te dedici unui joc/sa-i faci platina sau maxim gs. Is unele jocuri care dureaza luni chiar ANI![]()
...daca te bagi in hora apoi o joci pana la capat daca nu...stai pe scaun si te uiti
Si da, sunt persoane care au platina la Killzone-Shadow Fall.
*p.s.
Killzone-Shadow Fall ii lejer in comapratie cu alte jocuri din categoria lui (mai ales cand vine vb. de trofee online).
Woop woop Team missions done pentru Ninja Gaiden Sigma 2 , cel mai greu trofeu pentru a platina jocul.Am reusit sa fac toate cele 35 de misuni in 5 ore + cu top 10 ngs 2 masterToate trofeele co op done si am reusit sa ajung si la 5000 trofee.
+ The Walking Dead: Season 2 (PSV) - 100% - poveste buna, dar parca nu chiar atat de bun ca primul sezon;
+ Far Cry 4 - {P} 100% - distractiv ca si jocul anterior cu o groaza de lucruri de facut.
Mega Spoiler Alert:
Presimt ca urmatoarea platina a lui OEE este la Lords of the Fallen.
intrebare de noob total: care sunt cele mai usor platine pentru ps3, dintre jocurile mai...comune?Felicitari celor care investesc atata timp pentru a platina jocurile.
Minecraft
Terminator Salavtion daca vrei foarte usoare
hitman blood money
murdered souls suspect
fc classic
wanted
prince of persia forgotten sands
prince of persia the forgotten sands
prototype 2
darkness 2
cs go
Bookmarks