Wow 4/10 pentru Batman? Pana acum n-am resuit sa platinez niciunulPoate asta o sa fie primul Batman.
Wow 4/10 pentru Batman? Pana acum n-am resuit sa platinez niciunulPoate asta o sa fie primul Batman.
am si eu o intrebare si cred ca aici e cel mai bine sa intreb
ieri am inceput sa ma joc GoW Collection pe PSV dar am remarcat ca nu primesc trofee, a mai patit cineva asa ceva din cei care ati jucat jocul?
Primul God of War este buguit. Cel mai bine e sa joci offline cu WiFi dezactivat si fara sa iesi din joc. Din pacate trebuie sa rejoci campania daca vrei trofeele care nu au sarit, asta daca nu ai lasat salvare la punctul ala.
Mie trofeul Kicking Box sau cum se numeste a sarit doar la a 5-a incercare.
In God of War 2 nu sunt probleme de genul. Poti sa joci linistit.
UPDATE:
#114+The Order: 1886 - 100%[P] (1/10) Knights of the round table - Un joc bun cu poveste oki si cu cea mai buna grafica pe current gen.Soundtrack foarte bun si gameplay foate cool.Armele au fost foarte misto , mai ales thermite , three crow si arc.Voice acting top notch pentru mine.Marele minus stealth varza , cum naiba sa trebuiasca 4-5 secunde sa pregateasca un stealth move in loc sa faca imediat pfff si alt minus fiind prea putini lycans , fata de ce au aratat in trailere la inceput. ... In afara de cele 2 minusuri , joc bun cum am spus.Mersi Arnie pentru joc.Back to Destiny si sper in sequel la The Order more beasts si stealth mult mult mai bun
![]()
Update:
Infamous Second Son [P]
Diablo III: Reaper of Souls [P]
Assassin`s Creed Unity [P]
The order 1886 [P]
Borderlands 2 [P]
Batman Arkham Knight [P]
Nu prea fac eu 100% la jocuri, dar nu aveam cum să nu fac la The Vanishing of Ethan Carter, prea ușor
PS: Urmează GoT peste o lună jumate![]()
Wow, deja ? Pe mine m-a plictisit jocul dupa un anumit punct (pe PC). Poate-i mai dau o sansa daca-l prind la un pret bun, pe PS4.
Nu știi ce pierzi, pentru mine a fost o surpriză extraordinară, o să scriu un review cu plusuri și minusuri. Jocul se termina lejer în 4 ore, eu l-am dat gata în vreo 6. Vorba unui coleg, nu e chiar un joc, e o experiență. Nu e pentru oricine, dar hai ca o să spun mai multe în recenzie, să nu fac off aici![]()
+ Wolfenstein: The New Order - {P} 100% - foarte fun jocul, chiar ma bucur acum ca au revitalizat seria.
Retail:
Dead Space 1000/1000
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 1000/1000
Assassins Creed 1000/1000
Assassins Creed 2 1000/1000
Star Wars The Force Unleashed 2 1200/1200
Darksiders 1000/1000
Bioshock 1100/1100
Fallout 3 1550/1550
Dead Island 1250/1250
FIFA 15 1000/1000
Assassin's Creed Liberation 400/400
South Park: The Stick of Truth 1000/1000
Arcade:
Harm's Way 200/200
Plants vs. Zombies 200/200
The Walking Dead: Season 1 500/500
Brothers: A tale of two sons 400/400
Mark of the Ninja 500/500
Wolfenstein 3D 200/200
dupa o noapte de jucat pan' la 7 dimineata, stres si nervi cauzat de fantomele care sar pe tine din nicaieri si un game crash din cauza caruia a trebuit sa termin jocul din nou, gata.
cu un ajutor din partea lui Anderulin sfarsit am luat primul trofeu Platinum de cand am PS ( ar fi sost al doilea daca nu ar fi inchis serverele aia de la Resistance Burning Skies )
Rocket League
Serverele de la resistance ps vita nu sunt inchise btw , un amic a luat platina acum cateva zile.
Bookmarks