Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4
Results 61 to 75 of 75

Thread: Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3

1. #61 SP
    Member Florix09's Avatar
    Quote Originally Posted by GrimmjowNo6 View Post
    e foarte misto facut jocul mi-a luat vreo 12 ore in total sa il termin.povestea e foarte detaliata,cu cutscenes aproape la fel de lungi ca-n metal gear 4 iar bataliile principale sunt foarte spectaculoase.e un joc destul de greu.am stat vreo 30 de min numai la ultima batalie ca nu faceam fata la toti aia.partea proasta e ca nu au inclus ca personaje the 7 swordsmen,si nici cei 4 kage.dezamagitor avand in vedere ca erau deja modelati si aveau si miscarile facute....era mai mult decat simplu sa ii bage in meniul de selectare...care face rost de joc sa-mi dea add poate facem un meci online
    cum pnm ai facut tu rost de el ca apare pe 8 in europa.. ma rog. am sa il am si eu vineri . daca vrei sa luptam sami zici

2. #62 SP
    Member GrimmjowNo6's Avatar
    jucam jucam.pacat ca nu au revenit la teleportarile din storm 2.e enervant cu 4.care le foloseste primu practic a pierdut meciu,s-a cam dus naibii online-u.e mai naspa cu spamu ca inainte.mai nou se practica triunghi+o pana ramai fara teleportari si dupa triunghi+x combo pana mori.iar awakeningurile nu prea mai ajuta cu nimic.daca n-ai teleportari nu mai poti nici sa misti

3. #63 SP
    Member Florix09's Avatar
    Quote Originally Posted by GrimmjowNo6 View Post
    jucam jucam.pacat ca nu au revenit la teleportarile din storm 2.e enervant cu 4.care le foloseste primu practic a pierdut meciu,s-a cam dus naibii online-u.e mai naspa cu spamu ca inainte.mai nou se practica triunghi+o pana ramai fara teleportari si dupa triunghi+x combo pana mori.iar awakeningurile nu prea mai ajuta cu nimic.daca n-ai teleportari nu mai poti nici sa misti
    nu prea am inteles in ce limba ai vorbit.. si nici nu mi-ai raspuns la intrebarea pe care am sa ti-o mai adresez din nou. de unde ai tu jocul la ora asta ?

4. #64 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Quote Originally Posted by Florix09 View Post
    nu prea am inteles in ce limba ai vorbit.. si nici nu mi-ai raspuns la intrebarea pe care am sa ti-o mai adresez din nou. de unde ai tu jocul la ora asta ?
    Probabil se refera la UNSG,nu la UNS 3.

5. #65 SP
    Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar
    Se refera sa substitution jutsu,ca acum il poti activa de 4 ori si dupa aceea astepti sa se reincarce.Pe el il nemultumeste acest cooldown deoarece in lupta online cine ramane fara ele a pierdut meciul. In UNSG 2 aveai substitutionu infinit,asta daca prindeai momentul potrivit.Si cu acele combouri se refera ca lumea foloseste ninjutsu ( + sau + ) ca sa ramai fara subtitution. Sper ca ai inteles acum .

6. #66 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Spam era si in UNS2, ideea e sa gasesti jucatori cu care se te bati ca lumea si sa stii cand sa te folosesti de alea 4 substitution-uri. Mie mi se pare mai strategic asa

7. #67 SP
    e mai strategic daca ai cu cine sa joci.dar daca joci cu oricine pe ranking e mai greu sa te feresti de spam fara teleportari.singurul noroc este ca acum se consuma ceva mai repede chakra si mai ai timp sa respiri dupa o repriza de spam.e tare in schimb modul de turnament.ai diferite conditii care se aleg aleatoriu cate 2 la fiecare runda si face jocu mai distractiv.eu am nimerit un meci in care aveam ambii jucatori awakening de la inceput ca o prima conditie.a doua conditie era sa pierdem viata cand ne incarcam chakra.e destul de fun modul,dar poate fi si frustrant uneori.au nimerit unii niste conditii.....no substitutions si guard break

8. #68 SP
    Member Florix09's Avatar
    frateeee... sa imi zica si mie cnv dc puii mei nu am si codul pt cele 5 costume care trebuia sa fie.in pachet.. il am doar pe goku.. mentionez ca e luat de la altex. plus ca ei miau zis ca o sa aiba dlc ul 5 costumes includes naruto samurai.. si nu am decat cu goku.. vai . nu mai pot. de ceee :??
    ma poate ajuta cnv cu un cod ? ma refer daca doreste sa faca cnv share la cod... as fi recunoscator. imi doresc mult tare acele costume..

9. #69 SP
    Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar
    De ce nu suni sau te duci la ei sa ii intrebi unde e codul pentru toate costumele ?

10. #70 SP
    Member Florix09's Avatar
    Quote Originally Posted by IlieRazvan View Post
    De ce nu suni sau te duci la ei sa ii intrebi unde e codul pentru toate costumele ?
    le-am dat deja email... sper ca o sa ma rezolve.. daca nu ma supar urat de tot pe ei..

11. #71 SP
    sa-mi zici si mie cand ai chef de un joc

12. #72 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 - IGN Review

13. #73 SP
    https://www.facebook.com/photo.php?v=10200308478173490 meci de la otaku.got spammed my deidara

14. #74 SP
    Member malpraxis06's Avatar
    mi-am luat si eu Naruto Shippuden Ultimate ninja storm 3..daca doriti sa jucam multiplayer PSN:malpraxis06

---------- Post added 31-05-2013 at 11:22 PM ----------

cum naiba se presupune ca ar trebui sa castig in multiplayer avand in vedere ca astia ma bat flawless?

15. #75 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Naruto: Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4