jucam jucam.pacat ca nu au revenit la teleportarile din storm 2.e enervant cu 4.care le foloseste primu practic a pierdut meciu,s-a cam dus naibii online-u.e mai naspa cu spamu ca inainte.mai nou se practica triunghi+o pana ramai fara teleportari si dupa triunghi+x combo pana mori.iar awakeningurile nu prea mai ajuta cu nimic.daca n-ai teleportari nu mai poti nici sa misti
![]()
Se refera sa substitution jutsu,ca acum il poti activa de 4 ori si dupa aceea astepti sa se reincarce.Pe el il nemultumeste acest cooldown deoarece in lupta online cine ramane fara ele a pierdut meciul. In UNSG 2 aveai substitutionu infinit,asta daca prindeai momentul potrivit.Si cu acele combouri se refera ca lumea foloseste ninjutsu (+
sau
+
) ca sa ramai fara subtitution. Sper ca ai inteles acum
.
Spam era si in UNS2, ideea e sa gasesti jucatori cu care se te bati ca lumea si sa stii cand sa te folosesti de alea 4 substitution-uri. Mie mi se pare mai strategic asa![]()
e mai strategic daca ai cu cine sa joci.dar daca joci cu oricine pe ranking e mai greu sa te feresti de spam fara teleportari.singurul noroc este ca acum se consuma ceva mai repede chakra si mai ai timp sa respiri dupa o repriza de spam.e tare in schimb modul de turnament.ai diferite conditii care se aleg aleatoriu cate 2 la fiecare runda si face jocu mai distractiv.eu am nimerit un meci in care aveam ambii jucatori awakening de la inceput ca o prima conditie.a doua conditie era sa pierdem viata cand ne incarcam chakra.e destul de fun modul,dar poate fi si frustrant uneori.au nimerit unii niste conditii.....no substitutions si guard break![]()
frateeee... sa imi zica si mie cnv dc puii mei nu am si codul pt cele 5 costume care trebuia sa fie.in pachet.. il am doar pe goku.. mentionez ca e luat de la altex. plus ca ei miau zis ca o sa aiba dlc ul 5 costumes includes naruto samurai.. si nu am decat cu goku.. vai . nu mai pot. de ceee :??
ma poate ajuta cnv cu un cod ? ma refer daca doreste sa faca cnv share la cod... as fi recunoscator. imi doresc mult tare acele costume..
De ce nu suni sau te duci la ei sa ii intrebi unde e codul pentru toate costumele ?
https://www.facebook.com/photo.php?v=10200308478173490 meci de la otaku.got spammed my deidara
![]()
mi-am luat si eu Naruto Shippuden Ultimate ninja storm 3..daca doriti sa jucam multiplayer PSN:malpraxis06
---------- Post added 31-05-2013 at 11:22 PM ----------
cum naiba se presupune ca ar trebui sa castig in multiplayer avand in vedere ca astia ma bat flawless?![]()
Bookmarks