Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 11 of 11 FirstFirst ... 9 10 11
Results 201 to 219 of 219

Thread: A new Arcade Stick is born

1. #201 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

2. #202 SP
    Senior Member Mr.KaKa's Avatar
    |@ Ronan PREA TARE! cei de la PC Coolers nu mai au fightstick pro-ul de ceva timp. O sa ma uit la niste reviews sa vedem cum sta.

Btw pt cei mai Hollywood de pe aici > Joystick Razer Atrox – Arcade Stick - PC Garage

3. #203 SP
    Junior Member Tzeb's Avatar
    Ce se poate gasi cat mai ieftin ps3/pc? Chiar si sh. Vreau ceva entry level. Era un stick foarte ieftin la real, dar nu retin daca era pc only sau si ps3. Am vazut discutia de pe pagina trecuta despre un model din real, dar dupa ce l-am googalit, pare diferit fata de ce vazusem eu cu ceva vreme in urma.

4. #204 SP
    Junior Member TheWizzard's Avatar
    daca e Arcade stick de la subsonic, nu merge pe ps3 desi e pt ps3, au facut astia de la sony un shmen, ca dupa firmware 3.xx sa nu mai poate fi folosite decat stick-uri cu licente de la ei. deci nu merge....

5. #205 SP
    Am vazut ce ai scris tu, e bine ca ai informat lumea. Nu sunt sigur daca ce am vazut la real era ala sau unul mai penal, doar de pc. Daca ajung, aflu. As fi vrut si ceva sh, gen asta - http://www.consolegames.ro/forum/f89...nd-fightstick/ , dar azi nu mai gasesti nimic la noi...

6. #206 SP
    eu mi-am luat HORI mala tekken special edition de pe ebay, cu 50 euro transport inclus. SH, normal.

7. #207 SP
    E wireless? Ai vreo poza sa vad si eu exact cum arata?

8. #208 SP

da, e wireless. pt mine (jucator ocazional si cand am musafiri) e bun. Prbabil nu e pt pro sau tournaments.

9. #209 SP
    Pe pc merge?

---------- Post added 03-02-2014 at 21:13 ----------

Da, am aflat ca merge si pe pc...

Pe ebay se gaseste, dar niciunul nu trimite in afara uk - hori ps3 wireless | eBay

Daca esti itneresat sa-l vinzi, anunta-ma

Nu inteleg de ce asta e 2 milioane - Tekken Tag Tournament 2 Wii U Edition Arcade Fightstick | ALTEX si varianta ps3 e 4 milioane - Tekken Tag Tournament 2 PlayStation 3 Edition Arcade Fightstick | ALTEX

10. #210 SP
    Cel de PS3 nu mai este in stoc. Nu te poti raporta la pretul vechi.

11. #211 SP
    Pai care pret vechi? N-au aparut ambele in acelasi timp? Si inauntru nu au aceleasi piese, iar diferenta e facuta doar de mufa si pcb?

12. #212 SP
    PS3 si X360 sunt modele S+ iar cel pt. WiiU e model S. De aici diferenta de pret (am vazut ca si cel de X360, care e in stoc, are pretul de 399).

13. #213 SP
    Asa da, acum am inteles diferenta de pret. Pacat ca nu sunt si niste versiuni de ps3/pc cum e aia de wii, mai entry level si pe la ~200 RON...

14. #214 SP
    Junior Member zanardi's Avatar
    Versiunea de Wii U nu e entry level, contine exact aceleasi componente ca cele de Xbox 360 si PS3 si are acelasi pret retail. Singura diferenta intre modelele S si TE S+ este partea de jos care este acoperita cu un material moale peste partea metalica in versiunea S+.
    Diferenta de pret este data de faptul ca Wii U e o platforma moarta in Europa.

15. #215 SP

16. #216 SP

17. #217 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Guys, am un proiect pentru facultate sa fac un arcade stick folosind o placuta arduino. Stiti vreunul de ce as avea nevoie? Pana saptamana viitoare trebuie sa ma gandesc la ce componente si materiale imi trebuie si habar nu am.

18. #218 SP
    The Mad Catz EVO 2015 'GOLD' Arcade FightStick TE2
    Attached Images Attached Images 20216_10153122818078883_5403318206749956467_n.jpg 11214251_10153122818043883_8795059262442077127_n.jpg

19. #219 SP
    Junior Member ButchX's Avatar
    Asta e de bagat in reclamele de la RDS

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 11 FirstFirst ... 9 10 11