Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 11 FirstFirst ... 8 9 10 11 LastLast
Results 181 to 200 of 219

Thread: A new Arcade Stick is born

1. #181 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    De un an de zile tot zic ca imi iau si eu un stick ... au intervenit altele , mi-am luat un volan g27 , acum ma tot gandesc din nou la un stick , nu imi trebuie musai unu foarte performant , sa joc la eu stiu ce nivel competitiv . Un stick ok cu care sa pot juca cum trebuie jocuri gen Injustice si Street Fighter.

2. #182 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Vezi clipurile astea:

Dupa parerea mea primul se comporta mult mai bine...pacat ca are diimensiuni asa reduse. Dar daca aia nu te incurca...GO FOR IT!

3. #183 SP
    La Mini 3 m-am gandit si eu , se incadreaza in buget , dimensiunile nu prea ma incurca , atat timp cat pot tine lejer 2 maini pe el .

4. #184 SP

5. #185 SP
    Zic bine! ia-l pe ala

6. #186 SP
    Admin MonkY's Avatar

7. #187 SP
    Multumim Monky , dar eu nu mai astept pana in decembrie . Daca e sa iau, iau unu acum low entry ca si un incepator si pe urma poate ca voi opta si pentru X-arcade daca tot e compatibil cu noile console.

---------- Post added 30-07-2013 at 09:17 ----------

Pentru custom art-work , ce e recomandat , Vynil print sau Plexi ? Asta pentru sticku de la Madcatz WWE Brawl .

8. #188 SP
    Un link de unde pot downloada , art cover pentru SE arcade stick!! Am gasit dar din ce am gasit eu nu pot downloada

9. #189 SP
    Gasesti acolo O TONA doar trebuie sa ai ceva timp la dispozitie sa cauti

10. #190 SP
    Cine ma ajuta ? am nevoie de un Template pentru Arcade Fight Stick Se. Platesc de sa zicem 5 beri

11. #191 SP
    Jocuri precum MGS Rising , Bayonetta se pot juca cu arcade stick!!?

12. #192 SP
    Quote Originally Posted by Florin85 View Post
    Jocuri precum MGS Rising , Bayonetta se pot juca cu arcade stick!!?
    Da, insa nu e indicat daca vrei sa nu-ti arunci stick-ul pe JAM de nervi

13. #193 SP
    Member Adr!an's Avatar
    stick3.jpgstick2.jpgstick1.jpg

Salutare. Am indraznit sa-mi fac un Arcade Stick cu ajutorul www.slagcoin.com pe care vi-l recomand si voua. Sunt multumit de rezultatele obtinute, dupa cateva ore de folosinta al acestui custom Arcade Stick mi-am dat seama de avantajul net pe care il ofera fata de un gamepad. Am folosit:
    - 1 cutie din lemn 30X20 cm (18 lei) -cuparata din Hornbach, aviz amatorilor
    - 1 joystick ILSA (competition joystick), ex HAPP de o robustete si simplitate formidabila, pt mine personal este f bun
    - 6 pushbuttons sanwa obsf24
    - 5 pushbuttons pt start, select, etc... cumparate de la MIKADO
    - Zero Delay Arcade 2IN 1 PS3 PC Encoder PC to Joystick Control panel For MAME | eBay
    - si cateva ore de manopera bineinteles pacat ca toate astea le-am facut in disconfortul apartamentului, neavand un atelier cat de cat la indemana, cutia cu pricina este cel mai greu de realizat.
    Efortul depus si reusita este pe masura, experienta de fighting game schimbandu-se radical. Recomand tuturor!

14. #194 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Adr!an, nu e cam mare (inalta) cutia? Sau asa iti trebuia tie?

15. #195 SP
    Member Adr!an's Avatar
    Am folosit un stick care incape la limita in aceasta cutie. Mai slim de atat nu am putut folosi. Cutia are 8cm inaltime. Mainile se "odihnesc" cum trebuie in pozitie naturala si fara a fi deranjat de vre-un surub Imi dau seama din poze si eu ca pare inalta pt ca am fotografiat de jos in sus, daca pozam de sus in jos pacaleam ochiul

16. #196 SP

17. #197 SP
    Junior Member TheWizzard's Avatar
    Salutari,
    din pacate mi-am luat un arcade stick din real, insa nu ma lasa ps3-ul sa il folosesc. am citit poe net ca unii producatori nu au platit ceva licente si din acest motiv odata cu FW3.50 unele stick-uri sunt deactivate. Nu vreau sa il duc inapoi, pretul a fost unul de toata jena.
    Vreau sa va intreb daca stiti cumva ce as putea face in acest sens (solutii simple). ma gandesc ca cel mai ok ar fi sa ii schimb PCB-ul? daca da, unde as putea sa gasesc/de care, care sa mearga sigur pe ps3?
    ms pt raspunsuri.
    apropo, au pe ps store streetfighter 4 la 3,6lire

18. #198 SP
    Da cateva detalii despre stick (model de ex.)

19. #199 SP
    Subsonic - Arcade stick. Nu gasesti detalii pe net de el. Are toate butoanele (L1-3, R1-3, PS, select, start, Combo -poti sa inregistrezi combo-uri...), e pe cablu usb, are cele 4 beculete rosii ca si pe DS3, care clipesc cand introduc stick-ul in usb-ul de la ps3.

20. #200 SP
    NU am gasit unde e Edit Post, asa ca sorry pt double post.

As putea sa ii schimb PCB-ul la stick-ul de care aminteam mai sus? daca da, de care recomandati?

ms

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 11 FirstFirst ... 8 9 10 11 LastLast