Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 17 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 ... LastLast
Results 221 to 240 of 322

Thread: Until Dawn

1. #221 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Pai daca vrei sa ai o experienta full asa trebuie sa joci jocul asta

2. #222 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Sau... Daca vrei sa nu apuci sa-l termini

3. #223 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Am luat si eu acum editia cu hard case si am codul, l-am activat pe site, dar nu gasesc nicaieri sa downloadez ca DLC sau ceva de genu asta. Odata activat, se activeaza si in joc si voi ajunge la un moment dat in acel punct ? Sau trebuie sa fac ceva anume si inca nu ma prind eu ?

4. #224 SP
    Am jucat si eu ceva din el, sincer sa fiu... ma asteptam sa fie mai scary :-s

5. #225 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar

6. #226 SP
    L-am terminat si eu in seara asta pentru prima oara. Mi-au scapat toti, mai putin unul singur (pretty close, eh?)

Nu a fost asa scary pe cat credeam, 90% din scenele de jump-scares erau previzibile si ma asteptam sa vina, ceea ce le diminua efectul. Story-ul devine si el previzibil de la un punct, iar a 2-a jumatate a jocului nu e nici pe departe la fel de misto ca prima.

Un alt minus e lipsa optiunii de skip a cut-scene-ului, devine frustrant sa vrei sa mai iei un capitol de la capat si sa trebuiasca sa stai sa astepti toate replicile personajelor.

In concluzie, are un 7.5 de la mine, nu e un joc prost, mi-a placut povestea si modul in care era "filmat" jocul, dar nici nu se apropie de nivelul lui Heavy Rain. Ma gandesc sa-i fac platina, dar stiind ca nu pot sa dau skip la cut-scene-uri, nu prea imi vine sa-l reiau.

7. #227 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu a spus nimeni ca e peste Heavy Rain sau ca se apropie, nu avea cum, aici e vorba despre altceva. La mine a avut alt afect, poate și pt ca nu am urmărit acele gameplay-uri aruncate pe net înainte de lansare.

8. #228 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    Eu il consider un fel de resident evil 1
    Din pacate am plecat la drum cu speranta ca ii voi salva pe toti. Au ajuns doar 2 la final

9. #229 SP
    Member xenocid's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    L-am terminat si eu in seara asta pentru prima oara. Mi-au scapat toti, mai putin unul singur (pretty close, eh?)
    Bai, pe-ai mei cred ca mi i-au dat bolnavi ca-mi mor pe capete unu' dupa altu'.

10. #230 SP
    Member Harkonnen's Avatar
    Acum sunt curios daca esti primul ce nu salveaza pe nimeni

11. #231 SP
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Nu a spus nimeni ca e peste Heavy Rain sau ca se apropie, nu avea cum, aici e vorba despre altceva. La mine a avut alt afect, poate și pt ca nu am urmărit acele gameplay-uri aruncate pe net înainte de lansare.
    Stiu, dar simteam nevoia sa fac comparatia asta din moment ce Heavy Rain e singurul joc in genul asta pe care l-am mai jucat.

Si chiar nu mi se pare greu sa ii tii in viata pe toti, cum spuneam, pe primul l-am pierdut prosteste, in rest... nici nu m-am straduit sa ajung cu toti in viata la final, pur si simplu am facut ce parea natural

12. #232 SP
    intrebare pt eagle-eye
    ?

13. #233 SP

14. #234 SP
    Senior Member Trefla's Avatar

15. #235 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Parerea mea este ca acest joc poate sta oricand langa Heavy Rain si este mai bun ca Beyond Two Souls. Mi-a placut foarte mult!

May I have more, please?
    Attached Images Attached Images oliver-twist-007.jpg

16. #236 SP

am probleme cu numele, imi e greu sa le tin minte . ms Trefla

17. #237 SP
    Ok mi-am dat seama despre ce vorbesti.

18. #238 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    L-am terminat si eu in weekend si sincer, mi-a placut foarte mult. Nota mea personala este 8.

L-am jucat cu prietena, ea s-a uitat la un film de cateva ore cu o tensiune continua. Este foarte bine regizat si desi este deranjant la inceput, faptul ca avem in mare parte unghiuri fixe la camere, ajuta enorm la imersiune.

Overall este un joc foarte bun, care arata bine (se mai putea lucra la multe lucruri), care se controleaza bine(n-am avut nicio situatie in care sa se fi intamplat ceva din vina jocului) si care te introduce in atmosfera in primele minute si nu te mai lasa pana nu-l termini.

Si cel mai important, are o rejucabilitate foarte mare. Chiar si eu, cu prima ocazie, vreau sa-l mai joc odata si sa incerc sa termin cu cat mai multi in viata.

M-am super ofticat in cateva momente, cand mi-au murit oameni din prostiile mele si cel mai important...

Sunt curios daca nu aleg acelasi lucru, dar va rog sa nu-mi spuneti, ca evit sa ma uit si pe youtube, ca prefer sa traiesc experienta

Oricum, este un joc foarte bun care nu trebuie ratat, dar in mod clar, nu este pentru oricine.

Este un film interactiv, cu multe quick time events. Foarte important de retinut, inainte sa-l achizitionati.

19. #239 SP
    Member xenocid's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    L-am terminat si eu in weekend si sincer, mi-a placut foarte mult. Nota mea personala este 8.

M-am super ofticat in cateva momente, cand mi-au murit oameni din prostiile mele si cel mai important...

Este un film interactiv, cu multe quick time events. Foarte important de retinut, inainte sa-l achizitionati.
    Ha! Tu poate ai PS3/PS4 de mai mult timp. Eu vin de doua saptamani de pe WiiU si inca ma uit pe controller sa vad unde e O si X.
    Iti dai seama ca ai mei mureau cum li se ivea ocazia

20. #240 SP
    Member b615dub's Avatar
    Bun, l-am terminat si eu prima oara. Nu m-am straduit sa traiasca/moara vreun personaj. Acum am o intrebare

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 17 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 ... LastLast