si un demo playthrough:
New Until Dawn video shows full demo playthrough - PlayStation.Blog.Europe
si un demo playthrough:
New Until Dawn video shows full demo playthrough - PlayStation.Blog.Europe
cine mama naibi sta relaxat intr-o vila de genul ala cu curent electric si lustre (valabile) la lumina chioara a lumanarilor... dar face pe speriatul mai apoi
in alta ordine de idei , jocul promite.
interesanta si faza cu "stai nemiscat" si se pare ca nu trebuie sa misti controllerul
E interesanta atmosfera, brightness-ul trebuia dat mai mic si ar trebui sa lucreze putin la animatiile alea robotice ale personajelor. In rest, arata destul de bine si daca se ridica la nivelul Heavy Rain, eu ma declar multumit si-l pun pe lista jocurilor exclusive PS4, pentru care-mi voi lua PS4.
Chiar ma intrebam când o sa apari Nu o sa scăpăm de acele mișcări, asa se misca si in Heavy Rain si in Beyond, plus ca maeștrii de la Quantic Dream nu fac parte din acest proiect. Singurul mare plus, motorul grafic din Killzone SF
Valentines Day Trailer (sic):
Love is in the Air: Watch the New Until Dawn Trailer – PlayStation.Blog
In sfârșit au anunțat și data lansării, 25 august 2015 in US, 28 august 2015 in UK
There will be three editions of Until Dawn: the standard edition, extended edition and the steelbook edition*. You’ll need to check with your local retailers to find out where each is available in your area. More details on the specific content of each version will follow.
*Extended Edition and Steelbook Edition will be available in UK, Ireland, Scandinavia, Germany, Austria, France, Switzerland, Australia, New Zealand, Spain, Portugal, Italy, Belgium, The Netherlands, Luxembourg, Poland, Russia, Turkey, Saudi Arabia, South Africa, Czech Republic, Hungary, Romania, Bulgaria, Iceland, Israel, Cyrpus, Malta.
Se pare ca jocul are si un update grafic, foarte vizibil , imi place faptul ca personajele sunt facute exact dupa fetele actorilor.
Eu abia acum m-am prins, tipa aia e actrita din nu mai stiu ce serial, cea care umbla cu unul din fratii Klitschko.
Eu cred ca îl voi cumpăra day one, mi se pare cel mai bun joc pentru ps4 de pana acum (exclusivitate).
Mi se pare ca o sa fie si acest joc gen "the order" in care ne uitam la filmulete si mai apare cate un buton de apasat... asa din cand in cand.
PlayStation’s official Youtube channel, has provided a nice video interview with Will Byles, Executive Creative Director , Supermassive Games (Alternate: Ray Khalastchi, Senior Producer, Supermassive Games) about Until Dawn at PlayStation’s E3 2015 Live Coverage show.
Bookmarks