Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 17 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast
Results 121 to 140 of 322

Thread: Until Dawn

1. #121 SP
    Member luciteck's Avatar
    Sanatosi sa fim, ca de restul facem rost

2. #122 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    poate ai noroc si e deja la raft in magazin

3. #123 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Am sunat la Altex si mi-au spus ca maine este data de lansare , deci maine încep livrările. Maine , cel tarziu poimâine mi-au spus ca o sa am jocul. Cand i-am întrebat de ce la altii au ajuns jocul, s-a blocat ) . Răspunsul lui a fost "habar nu am daca data de lansare este maine" . Deci ...așteptăm cei care încă n-au primit jocul.

4. #124 SP
    degeaba suni la altex.
    aia sunt angajati CGS care citesc de pe o foaie, mai mult chiar nu stiu nici ei.

5. #125 SP
    Junior Member dione1200's Avatar
    Am facut precomanda direct din store. Ieri dimineata mi-a retras banii din cont. Oare cand ar trebui sa inceapa pre-download-ul? Este primul preorder pe care l-am facut digital si nu stiu exact ce trebuie sa se intample.

6. #126 SP
    Member jacksonikus's Avatar
    Mâine, în general toate preloadurile pe PS4 încep cu 2 zile inainte de ziua lansării.

7. #127 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Dacă l-ai luat de pe Store-ul romanesc ai acces la el după miezul nopții. Acel pre-download ar trebui să fie disponibil deja. Dacă l-ai cumpărat de pe UK mai ai un pic de așteptat, se lansează pe 28

8. #128 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Pana la urma, a pus mana cineva pe el? Niste impresii la cald, please?

9. #129 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Disponibil pe Store-ul românesc l-a cumpărat cineva digital de la noi?

10. #130 SP
    Junior Member dione1200's Avatar
    Mersi de info. A inceput aseara pe la ora 19 sa se descarce. Abia astept sa ajung acasa sa il incep.

11. #131 SP
    Member vladthegamer's Avatar

12. #132 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Astept sa termine cineva jocul pe-aici si sa-l dea la pret de SH, nu-mi vine sa dau full retail pe el

13. #133 SP
    Member xenocid's Avatar
    Sa fiti blestemati cu postul vostru de 7 pagini ca astazi am cedat si am cumparat nu doar jocul ci un intreg bundle PS4 (modelul nou 1216A)+Until Dawn de la Altex.
    Deseara imi pun pantalonii maro si il joc si eu.

14. #134 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    ^^^Hahahahaha, tare asta. Ai dat 2000 de lei pe bundle? Mai bine te băgai la oferta cu 2 jocuri la 1800 și cumpărai UD separat. Și la oferta normală ai modelul nou, eu așa știu.

15. #135 SP
    Member xenocid's Avatar
    Salut. N-au adus 1216 in Romania inca decat sub forma bundle-ului astuia. Ar mai fi Destiny TK si MGS The Phantom Pain dar apar mai tarziu si nici nu vreau consola in "colanti".

16. #136 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Pai acel bundle cu MGS era 1800, dar trebuia să mai aștepți 5 zile. Eu mai răbdam un pic, mi se pare prea scump asta cu UD. Oricum, spor la joacă și viață lungă pt jucărie. Să lași câteva impresii despre joc.

17. #137 SP
    Member luciteck's Avatar
    Al meu exemplar ajunge abia maine. Altex RULZ! not

18. #138 SP
    aparent exista cel putin 256 de sfarsituri diferite

The developers said that any combination of people could or couldn't survive the game, so argumentatively, if that point holds true, then the game should have at least 256 different endings (8 characters who could survive or die).

19. #139 SP
    Junior Member Monex's Avatar
    Eu l am cumparat azi din Altex, Unirii. Dar nu am vazut ca exista Special Edition.. OFFFF.

20. #140 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Am fost in Altex, eMag si in Flanco. Nu il avea nimeni Pana la urma i-am dat precomanda cu plata in magazin si au zis ca in maxim 24h o sa ajunga.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 17 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast