Sanatosi sa fim, ca de restul facem rost![]()
Am sunat la Altex si mi-au spus ca maine este data de lansare , deci maine încep livrările. Maine , cel tarziu poimâine mi-au spus ca o sa am jocul. Cand i-am întrebat de ce la altii au ajuns jocul, s-a blocat) . Răspunsul lui a fost "habar nu am daca data de lansare este maine" . Deci ...așteptăm cei care încă n-au primit jocul.
degeaba suni la altex.
aia sunt angajati CGS care citesc de pe o foaie, mai mult chiar nu stiu nici ei.
Am facut precomanda direct din store. Ieri dimineata mi-a retras banii din cont. Oare cand ar trebui sa inceapa pre-download-ul? Este primul preorder pe care l-am facut digital si nu stiu exact ce trebuie sa se intample.
Dacă l-ai luat de pe Store-ul romanesc ai acces la el după miezul nopții. Acel pre-download ar trebui să fie disponibil deja. Dacă l-ai cumpărat de pe UK mai ai un pic de așteptat, se lansează pe 28
Mersi de info. A inceput aseara pe la ora 19 sa se descarce. Abia astept sa ajung acasa sa il incep.
Astept sa termine cineva jocul pe-aici si sa-l dea la pret de SH, nu-mi vine sa dau full retail pe el![]()
Sa fiti blestemati cu postul vostru de 7 pagini ca astazi am cedat si am cumparat nu doar jocul ci un intreg bundle PS4 (modelul nou 1216A)+Until Dawn de la Altex.
Deseara imi pun pantalonii maro si il joc si eu.
^^^Hahahahaha, tare asta. Ai dat 2000 de lei pe bundle? Mai bine te băgai la oferta cu 2 jocuri la 1800 și cumpărai UD separat. Și la oferta normală ai modelul nou, eu așa știu.
Salut. N-au adus 1216 in Romania inca decat sub forma bundle-ului astuia. Ar mai fi Destiny TK si MGS The Phantom Pain dar apar mai tarziu si nici nu vreau consola in "colanti".![]()
Pai acel bundle cu MGS era 1800, dar trebuia să mai aștepți 5 zile. Eu mai răbdam un pic, mi se pare prea scump asta cu UD. Oricum, spor la joacă și viață lungă pt jucărie. Să lași câteva impresii despre joc.
aparent exista cel putin 256 de sfarsituri diferite
The developers said that any combination of people could or couldn't survive the game, so argumentatively, if that point holds true, then the game should have at least 256 different endings (8 characters who could survive or die).
Eu l am cumparat azi din Altex, Unirii. Dar nu am vazut ca exista Special Edition.. OFFFF.
Am fost in Altex, eMag si in Flanco. Nu il avea nimeniPana la urma i-am dat precomanda cu plata in magazin si au zis ca in maxim 24h o sa ajunga.
Bookmarks