Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 18 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 ... LastLast
Results 81 to 100 of 356

Thread: Dragon Age: Inquisition

1. #81 SP
    Member clovnusor's Avatar
    Sunt tentat de joc dar nu stiu la ce sa ma astept. Ma cam streseaza ideea de a manageria 4 personaje tot timpul, mai ales ca nu am mult timp la dispozitie sa ma joc. In dragons dogma am pastrat doar pesonajul facut de mine.

Alta chestie care ma cam lasa rece e camera. Stie careva daca exista o camera mai apropiata de personaj atat pt explorat cat si pt combat?

2. #82 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Daca vrei, fac eu un live stream pe twitch diseara (sper sa apuc sa ma joc macar 30 de min) sa-ti faci o idee si-mi poti spune pe chat ce vrei sa vezi/sa fac, nu e problema

3. #83 SP
    Merci Razvane, dar din pacate nu am cand sa ma uit la stream-uri, sunt plin de treaba si am si niste drumuri de facut (unul din ele la altex pt ACU).

Astept sa-l joci si sa-mi spui cum sta treaba cu camera, daca se poate apropia de personaj. Nu de alta dar as vrea sa-l joc ca pe un action rpg si sa ma lipsesc de tactical camera, de-aia intreb.

4. #84 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    DRAGON AGE™: INQUISITION Gameplay Launch Trailer – A Wonderful World

Inca putin.

5. #85 SP
    Member Kupy's Avatar
    Cred ca stau o zi numai sa îmi fac personajul

6. #86 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Review de la gametrailers

Nota 8.8/10

Dragon Age: Inquisition Review | GameTrailers

7. #87 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Se știu detalii legate de vreun DLC pe viitor?

În ediția Deluxe este specificat cum că "Continut digital bonus: Urmeaza sa fie anuntat !" și m-ar interesa mai exact ce vrea să însemne acest lucru.

8. #88 SP
    Member Kupy's Avatar
    Conținutul digital bonus se referă la doua chesturi în multiplayer, unul slab și unul mediocru. Bune pt un start frumos în co-op

Cel puțin în GAME Spain asta e. Am și eu Deluxe ed

Edit 2 : Se știu puține detalii despre dlc, dar sigur nu vor apărea caractere și clase noi, susține Bioware. Poate în expansion

9. #89 SP
    Member razu's Avatar
    ziceau ca n o sa adauge caractere noi. clase/kit uri ar fi super!

http://www.gamespot.com/articles/dra.../1100-6418895/

10. #90 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Ei bine, l-a luat cineva azi? Cum e fata de primul din serie? Te prinde la fel de bine? Am stat azi in magazin 5 minute si ma uitam la carcasa fara sa fiu sigur daca merita pretul full sau mai bine sa astept pana la primul price-drop.

11. #91 SP
    Member razu's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Ei bine, l-a luat cineva azi? Cum e fata de primul din serie? Te prinde la fel de bine? Am stat azi in magazin 5 minute si ma uitam la carcasa fara sa fiu sigur daca merita pretul full sau mai bine sa astept pana la primul price-drop.
    il joc de azi de la 12, mi am luat concediu doua zile pt el e foarte misto, asemanator cu primul dar nivele mari - imagineaza ti zonele din wow, multe treburi noi sa te tina investit. in schimb e f fragmentat, cel putin pana unde am ajuns eu. daca ti place bioware fa ti o favoare si ia l.

12. #92 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Fragmentat in ce fel? Trebuie sa progresezi in main quest pentru a avea acces la unele lucruri, sau la ce anume te referi?

13. #93 SP
    Member razu's Avatar

Dragon Age: Inquisition

te bati cu trei, cutscene, te mai bati cu vreo doi, urci o scara, cutscene, vorba, vorba, iar te bati. dar m am grabit, nu lua de bun ce am zis

incepe cu o introducere de vreo 2 ore jumate dupa care ti da o zona imensa cu tot felul de chestii de facut, harta are fog of war si cand avansezi tot apar alte activitati - dupa ce ti ai luat quest urile din hub te lasa de capul tau si devine mult mai fluent. si mai toate activitatile au scopuri practice, nu s numai pt collectibles si achiev uri.

n o sa te mint, e misto tare jocul am tot citit ca s vreo 200 de ore de content. acum, eu sunt si sceptic, dar 100 sunt pt ca sunt intr a 7 ora si n am facut mai nimic. daca si pastreaza din calitate, isi merita scorul de 8-9.

le: interfata in schimb e greoaie, icewind dale pe ipad e parfum pe langa dragon age

14. #94 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Il joc de pe data de 18 , este primul joc din serie pentru mine insa am experienta in alte MMO-uri.
    Daca ma intreba cineva in primele 2 ore de gameplay daca imi place i-as fi spus ca .. da , este interesant , putin cam dificila interfata de control.
    Dupa 5 ore de joc simteam ca ma invart pe loc desi alergam toata harta dupa niste questuri/puzzle la care te astepti sa iti dea un reward semnificativ odata terminate , daaaar... nu prea .
    La 10 ore deja ma gandeam daca ar fi fost mai bine sa iau GTAV (glumesc) , dar serios, speram sa se schimbe ceva.
    Cred ca momentan sunt la ~15+ ore de joc si ma prinde din ce in ce mai mult pe partea de story (multiplayer nu am incercat inca). Dupa cateva ore bune de gameplay incepi sa te simti mai atasat de personaje si de poveste in general. Unele schimburi de replici dintre membrii tai de echipa sunt amuzante , ajungi sa fii nevoit sa iei decizii care iti vor schimba story-line, dar va las pe voi sa descoperiti.

Dragon Age Inquisition este jocul cu cel mai detaliat sistem de "character selection/customisation screen" , serios , e ridicol . Am creat 2 caractere crezand ca am ajuns unde vreau cu ele in termeni de "look" insa dupa primul cutscene le-am dat delete .
    Sunt unele zone in care peisajele sunt de admirat , multe lucruri care inca nu sunt unlocked si nu am nici cea mai vaga idee cum , sistemul de upgrade din joc este destul de complex , similar cu cel din Mass Effect.

Un singur lucru din joc mi-a lasat un gust amar , primul dragon , pe teritorul caruia veti intra inevitabil si fara sa va dati seama. Nu nimeream sa ies mai repede din zona , m-am intors pe la lvl 9 cu gand de razbunare insa.. m-a incalzit iar. Acum sunt lvl 10 , la lvl 11 ma duc sa il intreb ce mai face , dumnealui fiind lvl 12.

Dragonul in speta:
    Attached Images Attached Images dragon-age-inquisition-screenshot-wallpaper.jpg

15. #95 SP
    Sunt nesigur inca in ce priveste jocul. L-as lua dar prezentarea grafica ma cam lasa rece. Se pot scoate damage display, precum si hud-ul? In afara de tactical, ce camere mai are jocul?

16. #96 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    l-ati vazut cumva vreunu prin altex?

17. #97 SP
    Banned asperas's Avatar
    Si eu sunt in dubii fata de joc, cred ca mai astept!

18. #98 SP
    Member tzuik's Avatar
    Îl joc și io de vreo 2 zile și ce pot zice e că este cu adevărat... copleșitor. Serios, e imens. Atâtea lucruri de făcut, dialoguri, side-quest-uri, puzzle-uri, adunatul obligatoriu de floricele, craftat armuri, manage-uit misiunile Inquisition-ului... și asta pe lângă main story și combat la tot pasul. Think Skyrim meets Assassin's Creed.

Acum tot trag de mine să plec din prima zonă și să continui povestea, dar sunt atâtea de făcut Grafic arată foarte bine, gameplay-ul e fun, dialogurile captivante... doar interfața mi se pare destul de complicată și greu de navigat (serios, toate RPG-urile tre să ia lecții de la Destiny la capitolul meniuri și Inventory Screen).

La capitolul camere, prefer cea clasică, 3rd person, dar uneori tre să treci pe cea tactică, deși nici asta nu e prea intuitivă și ușor de folosit. În rest, numai de bine. Pentru cine iubește RPG-urile stufoase și mai are și o groază de timp la dispoziție, io zic că merită.

Eu unul l-am luat de pe PS Store US, e o diferență cam de 50 de lei față de cât e la noi în magazine.

19. #99 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Damn, m-ati convins. Azi ma duc sa-l iau si eu.

20. #100 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    altex? sau l-ai vazut undeva sigur?

ma gandeam sa apara lotul baietilor veseli de la EA care il primesc gratis si dupa aceea il scot pe forumuri

gen cum se intampla acum cu far cry 4...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 18 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 ... LastLast