Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 11 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 61 to 80 of 211

Thread: Cum sa inregistrezi de pe consola ta

1. #61 SP
    Junior Member henak's Avatar
    De la emag la 375 RON.
    Attached Images Attached Images img121648_15092009092529.jpg

2. #62 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by henak View Post
    De la emag la 375 RON.

...hmmm, looks good!

---------- Post added 26-03-2010 at 02:22 PM ----------

Astea două sunt de excepție (la un preț rezonabil)

Blackmagic Design: Video Recorder

Blackmagic Design: Intensity

3. #63 SP
    Member showman's Avatar
    stie cineva ce cabluri componente mi`ar trebui sa capturez cu o camera video? ms anticipat

4. #64 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Pentru cine are buget de investit, jucăria asta e foarte tare: Slingbox.com - Slingbox PRO-HD

5. #65 SP
    Junior Member RaVEn's Avatar
    unde gasesc si eu un dazzle?

6. #66 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Vreau sa achizitionez si eu acest Dazzle .
    Are cineva acest model ? este multumit de el ?
    Mentionez ca vreau sa inregistrez de pe un Xbox 360 si sa il uploadez pe Youtube.
    Pinnacle Dazzle DVD Recorder: Amazon.co.uk: Software@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/51D%2BhC-q6zL.@@AMEPARAM@@51D%2BhC-q6zL

7. #67 SP
    Am găsit c�teva guide-uri ce cuprind cam tot:
    Și pot spune cu m�na pe inimă că cele mai bune (și mai convenabile device-uri) sunt
    • Blackmagic Intensity Pro
    • Blackmagic Intensity Shuttle
    • Hauppauge HD PVR 1212
    ...toate trei costă 199$

Primul e SUPER SIMPLU. Pur și simplu conectezi placa la un slot PCI Express apoi �ntr-un port hdmi legi 360-ul air �n celălalt port legi tv-ul sau monitorul

Al 2-lea (respectiv al 3-lea), și ele e simplu de utilizat, dar au avantajul că sunt externe. Dacă vrei să mergi la un prieten sau la un party...sau la un gather și vrei să �nregistrezi - poți face pe loc - fără să mai stai să te complici cu schimbat piese prin PC.

Nu știu no...eu bani am (dar �i str�ng pentru ceva) - nu știu pe care să-l aleg (m-as putea lipsi de 200$ hai 300$).

Ce mă DISPERĂ momentele astea...ia-l pe ăla...ba nu, ia-l pe pe ăla...

Păreri? MOR! (deci n-am somn...nu alta).
    Attached Images Attached Images blackmagic-intensity-pro.jpg blackmagic-intensity-shuttle.jpg 1282611904.jpg

8. #68 SP
    Member x F u Z e R's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Și pot spune cu m�na pe inimă că cele mai bune (și mai convenabile device-uri) sunt
    • Hauppauge HD PVR 1212
    ...toate trei costă 199$

Primul e SUPER SIMPLU. Pur și simplu conectezi placa la un slot PCI Express apoi �ntr-un port hdmi legi 360-ul air �n celălalt port legi tv-ul sau monitorul

Al 2-lea (respectiv al 3-lea), și ele e simplu de utilizat, dar au avantajul că sunt externe. Dacă vrei să mergi la un prieten sau la un party...sau la un gather și vrei să �nregistrezi - poți face pe loc - fără să mai stai să te complici cu schimbat piese prin PC.

Nu știu no...eu bani am (dar �i str�ng pentru ceva) - nu știu pe care să-l aleg (m-as putea lipsi de 200$ hai 300$).

BMiP e destul de bun, are quallity ca HD PVR'ul, eu am avut de ales dintre PVR si BMiP dar mi-am luat PVR, Mi se pare mai simplu de instalat si toate cele, plus ca n-am cum sa-l conectez pe BMiP la mac
    BMiS nu l-am vazut dar din ce am auzit multi il returneaza, cica nu e foarte bun
    Si in final HD PVR, ti-l recomand Nu mi-a facut pana acum nici o problema.
    Singura chestie e ca atunci cand inregistrezi de pe un PC (De fapt e software-u devina [TotalMediaExtreme]) iti lasa niste dungi negre sus si in dreapta, dar poti sa le tai in Vegas sau After FX.
    Orice inregistrezi trebuie sa tii formatu pe (.m2ts) care e ala de PS3, La MP4 (cred) - Xbox are audio lag.
    Un joc de 10 minute o sa iti ia cam 1, 1.5 GB dar la el primesti CD cu o tona de soft, unde ai si un convertor

Hope I helped

9. #69 SP
    ديجي الأمطار DeeJay-RainY's Avatar
    • Hauppauge HD PVR 1212
    ...toate trei costă 199$

Hauppauge HD PVR 1212 - cea mai buna alegere .
    1.extern
    2.hd
    3.audio prin fibra optica.

10. #70 SP
    Quote Originally Posted by =Flavius= View Post
    Hauppauge HD PVR 1212 - cea mai buna alegere .
    1.extern
    2.hd
    3.audio prin fibra optica.
    Ai dreptate cu fibra optica dar toate 3 sunt HD si Shuttle e si el extern.

Si apropo, nu trebuie sa fie neaparat 1212, am prieteni cu 1228.
    1212 e pentru america (merge oriunde, garantez, eu am 1212 si stau in romania) si 1228 e pentru UK.

11. #71 SP
    Member showman's Avatar
    salut, stie cineva daca se poate captura cu easycap si prin hdmi? am capturat prin av pe lcd si nu prea e calitate

12. #72 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Din cate stiu EasyCAP filmeaza la maximum 480p. Deci nu ai ce calitate sa ai.

13. #73 SP
    Quote Originally Posted by henak View Post
    De la emag la 375 RON.
    Looks good! (și are și super preț).

N-am mai văzut la eMag - dar am găsit aici
    Homepage
    ...am o �ntrebare. Pentru a �nregistra cu sunet trebuie să conectez ceva cablu suplimentar de placa de sunet? Sau merge direct. Că eu am pvr tv tuner deluxe 200 și trebuie să leg un cablu de placa de sunet.

14. #74 SP
    Quote Originally Posted by showman View Post
    salut, stie cineva daca se poate captura cu easycap si prin hdmi? am capturat prin av pe lcd si nu prea e calitate
    Easycap este standard definition, poti sa il faci sa arate ca un PVR cu S-Cable si ore de munca in setari

Looks good! (și are și super preț).

N-am mai văzut la eMag - dar am găsit aici
    Homepage
    ...am o �ntrebare. Pentru a �nregistra cu sunet trebuie să conectez ceva cablu suplimentar de placa de sunet? Sau merge direct. Că eu am pvr tv tuner deluxe 200 și trebuie să leg un cablu de placa de sunet.
    Dupa parerea mea eu iti zic sa te duci cu Black magic pro sau PVR.
    AverTV au avut multi inclusiv Hutch si WoodysGamertag si nu a fost "cine stie ce"

15. #75 SP
    Gata, m-am decis: răm�n (și săptăm�na asta iau) Avermedia AVerTV CaptureHD.

Acum �n weekend am fost la un prieten super enervant și-am văzut de ce-i �n stare

...apoi am ajuns acasă și-am căutat pe tube diferite teste - sunt super mulțumit de ce-am văzut/găsit.

De ex.

...no pentru mine asta-i mai mult dec�t suficient. Pentru Video guides și proiecte personale

Go!

16. #76 SP
    Mi-a ajuns! - sper să nu mă dezamăgească (cacofonie - nu-mi pasă) că-l arunc pe geam!
    Attached Images Attached Images img_1727.jpg img_1728.jpg

17. #77 SP
    Merge perfect - exact ce mi-am dorit face

Am făcut c�teva teste - o să le pun pe tube mai t�rziu

E foarte bun - �l recomand (400 de lei am dat pe el) - de pe site-ul de mai sus (cu tot cu transport).

18. #78 SP
    Merge perfect - exact ce mi-am dorit face

Am făcut c�teva teste - o să le pun pe tube mai t�rziu

E foarte bun - �l recomand (400 de lei am dat pe el) - de pe site-ul de mai sus (cu tot cu transport).
    Bravo

19. #79 SP
    Junior Member a6vip96's Avatar
    sall all ma intereseaza un Hauppauge HD PVR 1212 daca are cineva de vanzare sunt interesat. mersi

20. #80 SP
    Quote Originally Posted by a6vip96 View Post
    sall all ma intereseaza un Hauppauge HD PVR 1212 daca are cineva de vanzare sunt interesat. mersi
    Sau ai putea sa-l iei mai scump, dar sa fii sigur ca merge si ca-l primesti, nu cred ca e cea mai buna senzatie sa dai �190 si sa fie scam.

HD PVR Product overview
    Ajunge in 2-3 saptamani. Mie mi-a venit din Irlanda, in 17 zile.
    Poti sa il iei de pe site-ul de mai sus (official).

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 11 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast