De la emag la 375 RON.
...hmmm, looks good!
---------- Post added 26-03-2010 at 02:22 PM ----------
Astea două sunt de excepție (la un preț rezonabil)
Blackmagic Design: Video Recorder
Blackmagic Design: Intensity
Pentru cine are buget de investit, jucăria asta e foarte tare: Slingbox.com - Slingbox PRO-HD
Vreau sa achizitionez si eu acest Dazzle .
Are cineva acest model ? este multumit de el ?
Mentionez ca vreau sa inregistrez de pe un Xbox 360 si sa il uploadez pe Youtube.
Pinnacle Dazzle DVD Recorder: Amazon.co.uk: Software@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/51D%2BhC-q6zL.@@AMEPARAM@@51D%2BhC-q6zL
Am găsit c�teva guide-uri ce cuprind cam tot:
Și pot spune cu m�na pe inimă că cele mai bune (și mai convenabile device-uri) sunt
- How to Record Xbox 360 Gameplay. Guides, Videos, and Information.
- http://news.filefront.com/how-to-rec...-ps3-gameplay/
- http://www.onecrazedgamer.com/how-i-record-hd-gameplay
- http://www.firdouss.com/2007/04/guid...lay-for-noobs/
...toate trei costă 199$
- Blackmagic Intensity Pro
- Blackmagic Intensity Shuttle
- Hauppauge HD PVR 1212
Primul e SUPER SIMPLU. Pur și simplu conectezi placa la un slot PCI Express apoi �ntr-un port hdmi legi 360-ul air �n celălalt port legi tv-ul sau monitorul
Al 2-lea (respectiv al 3-lea), și ele e simplu de utilizat, dar au avantajul că sunt externe. Dacă vrei să mergi la un prieten sau la un party...sau la un gather și vrei să �nregistrezi - poți face pe loc - fără să mai stai să te complici cu schimbat piese prin PC.
Nu știu no...eu bani am (dar �i str�ng pentru ceva) - nu știu pe care să-l aleg(m-as putea lipsi de 200$ hai 300$).
Ce mă DISPERĂ momentele astea...ia-l pe ăla...ba nu, ia-l pe pe ăla...
Păreri? MOR!(deci n-am somn...nu alta).
BMiP e destul de bun, are quallity ca HD PVR'ul, eu am avut de ales dintre PVR si BMiP dar mi-am luat PVR, Mi se pare mai simplu de instalat si toate cele, plus ca n-am cum sa-l conectez pe BMiP la mac![]()
BMiS nu l-am vazut dar din ce am auzit multi il returneaza, cica nu e foarte bun
Si in final HD PVR, ti-l recomandNu mi-a facut pana acum nici o problema.
Singura chestie e ca atunci cand inregistrezi de pe un PC (De fapt e software-u devina [TotalMediaExtreme]) iti lasa niste dungi negre sus si in dreapta, dar poti sa le tai in Vegas sau After FX.
Orice inregistrezi trebuie sa tii formatu pe (.m2ts) care e ala de PS3, La MP4 (cred) - Xbox are audio lag.
Un joc de 10 minute o sa iti ia cam 1, 1.5 GB dar la el primesti CD cu o tona de soft, unde ai si un convertor
Hope I helped![]()
salut, stie cineva daca se poate captura cu easycap si prin hdmi? am capturat prin av pe lcd si nu prea e calitate![]()
Looks good!(și are și super preț).
N-am mai văzut la eMag - dar am găsit aici
Homepage
...am o �ntrebare. Pentru a �nregistra cu sunet trebuie să conectez ceva cablu suplimentar de placa de sunet? Sau merge direct. Că eu am pvr tv tuner deluxe 200 și trebuie să leg un cablu de placa de sunet.
Easycap este standard definition, poti sa il faci sa arate ca un PVR cu S-Cable si ore de munca in setari![]()
Dupa parerea mea eu iti zic sa te duci cu Black magic pro sau PVR.
AverTV au avut multi inclusiv Hutch si WoodysGamertag si nu a fost "cine stie ce"
Gata, m-am decis: răm�n (și săptăm�na asta iau) Avermedia AVerTV CaptureHD.
Acum �n weekend am fost la un prieten super enervant și-am văzut de ce-i �n stare![]()
...apoi am ajuns acasă și-am căutat pe tube diferite teste - sunt super mulțumit de ce-am văzut/găsit.
De ex.
...no pentru mine asta-i mai mult dec�t suficient. Pentru Video guides și proiecte personale
Go!![]()
Merge perfect- exact ce mi-am dorit face
![]()
Am făcut c�teva teste - o să le pun pe tube mai t�rziu
E foarte bun - �l recomand (400 de lei am dat pe el) - de pe site-ul de mai sus (cu tot cu transport).
sall all ma intereseaza un Hauppauge HD PVR 1212 daca are cineva de vanzare sunt interesat. mersi
Sau ai putea sa-l iei mai scump, dar sa fii sigur ca merge si ca-l primesti, nu cred ca e cea mai buna senzatie sa dai �190 si sa fie scam.
HD PVR Product overview
Ajunge in 2-3 saptamani. Mie mi-a venit din Irlanda, in 17 zile.
Poti sa il iei de pe site-ul de mai sus (official).
Bookmarks