Ce-aveti ma, n-ai cum...![]()
Ce naspa sunt texturile in realitate (in special la drum)
Pe de alta parte, totul frumos in joc... pana la locul in care se imbina masina... unde s-a cam terminat antialiasing-ul![]()
hi hi , Gelutule auzi .
ei bine in DC fuge masina in unele cazuri pe vibratoarele alea
Primul review gasit de mine:
Project CARS review | GamesRadar
Vad ca nu au jucat multiplayer inca. Cred ca o sa il cumpar.
Note mari, note mari
Project Cars review thread - NeoGAF
http://www.eurogamer.net/articles/di...mance-analysis
[60fps] Project Cars PS4 Post-Effects On/Off Fram…:
[60fps] Project Cars PS4 vs Xbox One Gameplay Fra…:
[60fps] Project Cars PS4 vs Xbox One Career Mode …:
PS: Nu stiu de ce nu blocheaza fps-ul la 30...
Deja ma citit vreo 3 reviewuri in care se plâng ca e greu sa navigheze cu mouse si controller in meniu. Evident pe PC. Sper ca pe consola nu o sa avem problema asta. In rest numa de bine ... deci 10/10
Iar cauti motive sa nu il cumperi ?Haterii astia.
Si mie mi se pare din clipul ala ca arata mai bine pe Xone , statisticile spun altceva. Probabil doar cineva il are pe ambele sisteme poate spune exact.
Dar daca judeci un joc cu masini doar dpdv al graficii ... ramai la Driveclub , e mai frumos![]()
Eu oricum nu intentionez sa il cumpar, cel putin nu la lansare. Avand o rezolutie mai mica mi-e greu sa cred ca o sa arate mai bine pe Xbox, iar din acel video nu se intelege mare lucru. O sa apara comparatii concrete cat de curand.
da Sebi , sau dau cu o cutie goala de marginile unor pereti si obtin acelasi rezultat
grafic mi se pare ca arata foarte bine si P.C.-ul , insa pe partea de simulare parca nu impresioneaza deloc, adica dai cu spatele de o balustrada(ca o conserva goala) si nu se intampla nimic , iti pastrezi aceeasi trasa..
jocul nu eram sigur si ma conving din ce in ce mai mult ca nu o sa-l cumpar decat la un pret prea bun probabil , pt mine astea cu masini devin plictisitoare mult prea repede.
Ai citit vreun review din sumedenia postata de Einherjar793AD ? Oamenii spun clar ca jocul este greu iar pe tine te convinge un clip care are Visibile and Tehnical damage off, all Assist on& bad driving.
Sunt piloti care fac training pe builduri mai vechi de Project cars sau Asseto Corsa
Este normal sa arate mai bine pe PC , dar in costul a vreo cateva PS4 bune.
Iar ca damage, nu am gasit un clip mai recent sa iti arat dar poti vedea un build mai vechi aici
Tot nu te-am convins ?![]()
Bookmarks